vis1939 Napisano 15 Styczeń 2010 Share Napisano 15 Styczeń 2010 I z czego się tu cieszyć? teraz wasze czyste piersi tak typowe dla frontowych dekowników,nijak się mają do dumnych posiadaczy odznaki za rany doznane w nierównej walce z terrorem adminowym i forumowymi poplecznikami ojca redaktora... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 15 Styczeń 2010 Share Napisano 15 Styczeń 2010 taaa ? hmmmmm....:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 15 Styczeń 2010 Share Napisano 15 Styczeń 2010 bo ja jestem cichym bohaterem frontowym:)walczę z MoDami przez priv,krwawię dla was użyszkodników a wy tylko ze mnie drwicie(dzięwczę...)no! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esterendensen Napisano 15 Styczeń 2010 Share Napisano 15 Styczeń 2010 A jaaaaa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 15 Styczeń 2010 Share Napisano 15 Styczeń 2010 co jaaaaa ?? może coś więcej ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 15 Styczeń 2010 Share Napisano 15 Styczeń 2010 Kol chce żółtą,ale się wstydzi tak otwarcie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 16 Styczeń 2010 Share Napisano 16 Styczeń 2010 Ja pewnie zarobie...ale poczekam do dyskusji o eurokomunie" prowadzonej przez naszego eksperta... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 16 Styczeń 2010 Share Napisano 16 Styczeń 2010 Eks co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 16 Styczeń 2010 Share Napisano 16 Styczeń 2010 Krecik chce order, ale nie wie jak się za to zabrać, nie śmiały jest do kobiet Wojtusiu xDxDxD :) hehehe pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 16 Styczeń 2010 Share Napisano 16 Styczeń 2010 E z Wami to same problemy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 16 Styczeń 2010 Share Napisano 16 Styczeń 2010 jak Bocian bez dzioba,jak bez dachu chałupa,tak Hebda bez żółtak wygląda jak ...."chce jeden order!bo się odnaleśc nie moge:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 16 Styczeń 2010 Share Napisano 16 Styczeń 2010 Hebda nie kuś ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 16 Styczeń 2010 Share Napisano 16 Styczeń 2010 total,Ty nie w Łodzi?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 16 Styczeń 2010 Share Napisano 16 Styczeń 2010 fundusz inwestycyjny" uszczuplony, sesja, i pare innych niesprzyjających czynników..niestety.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 16 Styczeń 2010 Share Napisano 16 Styczeń 2010 Czy pare innych niesprzyjających czynników" oznacza, że Ty również telefonu szukałeś a znalazłeś swoje Szczęście? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 16 Styczeń 2010 Share Napisano 16 Styczeń 2010 u mnie podobnie,,raz że wypłaty nie dostałem na czas,winna być 15ego więc nie miałbym chajsu na wache dla pawłka,i na wejściówke o fajkach i bro nie wspominając,dwa że też sesje miałem o 8ej rano...z której zapewne g wyjdzie bo i tak rezygnuje ze swojego kierunku i od października idę na jakiś inny,ciekawszy,więc dwa lata i ze 4koła w plecy:/:/trudno...może w maju.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 16 Styczeń 2010 Share Napisano 16 Styczeń 2010 u mnie wczoraj pytali o takie rzeczy, że narkotyki to przy tym cukierki pudrowe ;)inne przyczyny Yeti to m.in bycie uzaleznionym od PKP.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 16 Styczeń 2010 Share Napisano 16 Styczeń 2010 hehe,jaki masz kierunek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 16 Styczeń 2010 Share Napisano 16 Styczeń 2010 Kierunek dzial - Towarzyski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 16 Styczeń 2010 Share Napisano 16 Styczeń 2010 no przeca to jest w towarzyskich... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 16 Styczeń 2010 Share Napisano 16 Styczeń 2010 Hebda, Historia..:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 16 Styczeń 2010 Share Napisano 16 Styczeń 2010 Ziew... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 16 Styczeń 2010 Share Napisano 16 Styczeń 2010 a ja socjologia,,ale rezygnuje i od X.09 inny kierunek,ale jeszcze nie wiem jaki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 16 Styczeń 2010 Share Napisano 16 Styczeń 2010 OT- nauki społeczne rules !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 16 Styczeń 2010 Share Napisano 16 Styczeń 2010 yeti,o co kaman? bo nie palimy tego samego:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.