Hebda Napisano 11 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 11 Styczeń 2010 czołem,czytaliście ogłoszenie:agnjar 2010-01-11 Ogłoszenie z działu: PoszukujęWitam, poszukuję osoby z okolic Góry Kalwarii, która posiada wykrywacz metali i mogłaby pomóc mi w odnalezieniu telefonu komórkowego,� zgubionego 9 stycznia w śniegu koło domu. Wiem mniej więcej gdzie� telefon może być, ale śniegu jest dużo i nie potrafię go zlokalizować. Za pomoc w odnalezieniu telefonu oczywiście zapłacę. Proszę o kontakt� mailowy agnjar@onet.eu. Pozdrawiam! "Znalazła mnie na pewnym portalu ale niestety ja mam kawałek z wawy.Panowie,może ktoś jest z G.Kalwari i pomoże wyniuchać komórkę spod śniegu? jest nagroda:)ps:Panowie,ładne dziewczę z fotek,pomóżcie,może nie będziecie żałować:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wow Napisano 11 Styczeń 2010 Share Napisano 11 Styczeń 2010 czesc, jestem z krakowa i moge pomoc;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wow Napisano 11 Styczeń 2010 Share Napisano 11 Styczeń 2010 moj numer to 661 159 115 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 11 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 11 Styczeń 2010 eee,wow nie chodzi o mnie bo ja telefonu nie zgubiłem,,skopiowałem ogłoszenie z naszej stronkipotraktujcie to poważnie..jeśli jest ktoś z Góry Kalwari,i jest chętny spełnić dobry uczynek niech skontaktuje się z nią.Adres meilowy podała...:agnjar@onet.eu." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esterendensen Napisano 11 Styczeń 2010 Share Napisano 11 Styczeń 2010 A gdzie są jej zdjęcia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 11 Styczeń 2010 Share Napisano 11 Styczeń 2010 Agnieszka płaci w ojro,złotych czy istnieje możliwość odebrania nagrody w naturze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 11 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 11 Styczeń 2010 pojedź to się przekonasz..:)kurde,czemu nie możecie podejść do sprawy poważnie?jest ktoś z góry kalwarii i nie jest nobem,chce pomóc to niech skontaktuje sę z nią(gg1260143)i już.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 11 Styczeń 2010 Share Napisano 11 Styczeń 2010 Taka mała motywacja:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panadam12 Napisano 11 Styczeń 2010 Share Napisano 11 Styczeń 2010 lecę,pędze w końcu to tylko 500km:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 12 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 12 Styczeń 2010 już nieaktualne... rano jadę.naprawdę nie ma nikogo z G z piszczałką?ehhh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gniewkos Napisano 12 Styczeń 2010 Share Napisano 12 Styczeń 2010 czyli rozumiem Hebda, że jak by była gruba i pryszczata to byś ją olał? więc można wywnioskować, że pomagać to tylko pięknym i idealnym... nieźle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 12 Styczeń 2010 Share Napisano 12 Styczeń 2010 Patrząc na godzinę ostatniego wpisu Hebdy - 2010-01-12 01:01:54, to chyba chłop zasnąć z ekscytacji nie mógł. To się reisefiber nazywa :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 12 Styczeń 2010 Share Napisano 12 Styczeń 2010 Vis przez pomyłkę wrzucił fotę swojej siostry, albo koleżanki.Faktycznie, to na tym zdjęciu jest to dziewczę poszukujące komórki....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herman1984 Napisano 12 Styczeń 2010 Share Napisano 12 Styczeń 2010 Traper ładna kobitka,do Dody podobna:]Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 12 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 12 Styczeń 2010 Gniewkos,Vis wkleił tak małe zdjęcie że niewiele widać:))a co do grubej i pryszczatej,no trudno powiedzieć,chyba każdy myśli to co ja teraz,taki niesmak:/(bo jak by nie patrzeć położyłem się o 4ej.zaraz jadę do Góry,i uwierz że ujrzenie u celu jakiegoś jaszczura nie polepszyłby mi humoru na czas pracy(popołudnie):))traper6,zrobiłbyś raz coś pożytecznego a nie latasz po domu i fotki cykasz:PP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 12 Styczeń 2010 Share Napisano 12 Styczeń 2010 heheheheWojna! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeremiahjohnson Napisano 12 Styczeń 2010 Share Napisano 12 Styczeń 2010 Hebda, bądź dobry i weź tu komuś pomóż. Ładna zachęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 12 Styczeń 2010 Share Napisano 12 Styczeń 2010 Hebdziu, wybacz ale fotki nie robiłem w domu. Pstrykłem ją jak przejeżdżałem przez miejscowość Ząbki w woj. mazowieckim.... :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 12 Styczeń 2010 Share Napisano 12 Styczeń 2010 Nie pisz, że się chłopak zamaskował, coby Go leśnicy nie poznali na okazaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 12 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 12 Styczeń 2010 hehe:)dobra panowie,znikam bo o 12.20mam autobus do Góry Kalwarii.Aha,dziewczę szukające pomocy ma link do tego wątku i zagląda jakie głupoty piszemy:))pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 12 Styczeń 2010 Share Napisano 12 Styczeń 2010 Trap ja tez ostatnio jechalem przez zabki :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 12 Styczeń 2010 Share Napisano 12 Styczeń 2010 Już ponoć widziano kol Hebde na przystanku PKS z kwiatami i wykrywką w jednej ręce,a w drugiej z półlitrówką śliwowicy na ukończeniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zmija Napisano 12 Styczeń 2010 Share Napisano 12 Styczeń 2010 Kto by pomyślał - wyrwać kobitkę na wykrywkę;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 12 Styczeń 2010 Share Napisano 12 Styczeń 2010 kto byl na ukonczeniu?Hebda czy sliwowica? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herman1984 Napisano 12 Styczeń 2010 Share Napisano 12 Styczeń 2010 Jak mniemam,procenty,dla dodania sobie kurażu:))Po flakonie śliwowicy to kol.Hebda tam naznajduje telefonów hehePozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.