mihura Napisano 25 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 25 Grudzień 2009 http://pl.wikipedia.org/wiki/El%C5%BCbieta_IIpzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 25 Grudzień 2009 Share Napisano 25 Grudzień 2009 Hm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihura Napisano 25 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 25 Grudzień 2009 Jakieś pytania? Odnośnie Greckiego?pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cairo1 Napisano 25 Grudzień 2009 Share Napisano 25 Grudzień 2009 Mihura,jaki ma to zwiazek z poprzednia czescia? Ja widze tylko roznice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 25 Grudzień 2009 Share Napisano 25 Grudzień 2009 Gdzie ten polski akcent, bo nie widzę.C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 25 Grudzień 2009 Share Napisano 25 Grudzień 2009 Panie i Panowie- proszę ciszej, w tym ciężkim dla autora dniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 25 Grudzień 2009 Share Napisano 25 Grudzień 2009 znaczy nad trumna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 25 Grudzień 2009 Share Napisano 25 Grudzień 2009 oooo... kol.Mihura na czerwono na święta zaświecil??? ;-)nie wiem czy mam żalować czy raczej współczuć ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 25 Grudzień 2009 Share Napisano 25 Grudzień 2009 mihura to nie Titanic.....płynie dalej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 25 Grudzień 2009 Share Napisano 25 Grudzień 2009 oby to nie był ORP Orzeł" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 25 Grudzień 2009 Share Napisano 25 Grudzień 2009 spoko :)płynie pod pełnymi żaglami po wzburzonych falach Forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 25 Grudzień 2009 Share Napisano 25 Grudzień 2009 anagram trudna sztuka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr777 Napisano 25 Grudzień 2009 Share Napisano 25 Grudzień 2009 Mihura odrodzi się jak feniks z popiołów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 25 Grudzień 2009 Share Napisano 25 Grudzień 2009 dodam tylko - wielokrotnie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
41pp Napisano 26 Grudzień 2009 Share Napisano 26 Grudzień 2009 michura, znów te siepacze", Naszego Króla , ostatniego Piasta, jak kanonika Boryczkę Cię potraktowali, przerębel w Wiśle i pod lód"!!!Musiałeś coś sobie agrabić".GW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZUBIKED Napisano 26 Grudzień 2009 Share Napisano 26 Grudzień 2009 Ojej !!! Co to sie działo jak mnie nie było. Mogłby ktoś sreścić. Widzę tylko okrojony wątek i mojego ulubienieca na czerwono Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 27 Grudzień 2009 Share Napisano 27 Grudzień 2009 No właśnie, chyba coś straciłem? I nie widzę żadnego wpisu naczelnego łowcy chamów":-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 27 Grudzień 2009 Share Napisano 27 Grudzień 2009 Zaraz tam chamow ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 27 Grudzień 2009 Share Napisano 27 Grudzień 2009 streścić co się działo ? oj ciężko będzie...ale spróbujętak więc na początku był chaos, potem dinozaury, potem .....mihura, który postanowił się sklonować po nagłym zejściu z Forum. Przybierał różne imiona,ale wrodzony talent do OT, spowodował kolejną hibernację jego jestestwa.Pojedyncze komórki jednak pozostały w laboratorium i dzięki kolejnej próbie klonowania - pojawił się po raz trzeci :)czy coś pominąłem ?oczywiście żartuję, ale ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.