Skocz do zawartości

Najman vs Gołota

maxim026

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
POdczas gali konferencji sztuk walki .Gołota pokonał Najmana w 44 sekundy.

Kurtka a jak Delicje bita smietanke se wyciągnołem zrobiłem se Cherbatki owocowej, rozsiadam i co??????????
porażka ... zjadłem jedna Delicje i wszystko .. Wymiękam
Napisano
Po pierwsze to na Konfrontacji SW a nie Konferencji, a po wtóre, to faktycznie sędzia prawie balachę zakładał Pudzianowi, żeby tego kmiota nie zabił :)
Napisano
Walaka też dobrze do tego czegoś" pasuje. W sumie to nie wiem, co to było. Jak na sport, to jakiś dziwa. Jak bójka pod dyskoteką, to za duży szum medialny i za duża kasa. Ja poszedłem spać, po bożemu, a całe 56 sekund spokojnie rano przy kawie w necie obejrzałem :-)
Napisano
Pudzian daleko nie zajdzie w MMA, Najman to amator, teraz Pudzian ma podobno walczyć z Nastulą a judoka już na pewno na te jego low kicki sie nie nabierze

Pozdro
Napisano
Witam.Jaka to walka była,skopa po piszczelach.Na miejscu pudziana to bym się wstydził że chłop jak dąb a nogi wyzej nie potrafi podnieść.Moim zdaniem to było nie fer,nieczyste i pozbawione wszelkiej namiastki walki.
Napisano
Pudzian też nie w ciemię bity.Kiedyś trenował sztuki walki dłuższy czas.Może zapomniał.A może oboję zapomnieli?
Parę złotych, w parę sekund nie tak łatwo znaleźć w tych czasach.
pzdr.
Napisano
wojtek2508 a co ty chciałes w tych walkach wszystko uczciwe hehe jak oni wala gdzie popadnie aby niedac sie zlac wiec gadasz bzdury ,to mieszane style wiec kazdy wali jak chce a ze Neeman nie miał okazji bo był wszoku hehe to inna sprawa

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie