Skocz do zawartości

niemieckie forum!

gustaw7609

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Dzisiaj przeglądałem niemieckie forum,Erkennungsmarken Datenbank i znalazłem tam fotki wczesniej zamieszczone na forum Odkrywcy!kilka linków- http://www.erkennungsmarken-datenbank.de/thread.php?threadid=1201 http://www.erkennungsmarken-datenbank.de/thread.php?threadid=1204 http://www.erkennungsmarken-datenbank.de/thread.php?threadid=1202
Napisano

Suchi
Oberfeldwebel

SS-STU. GESCH. ERS. BATTR. Auf diesen Beitrag antworten Zitatantwort auf diesen Beitrag erstellen Diesen Beitrag editieren/löschen Diesen Beitrag einem Moderator melden Zum Anfang der Seite springen
Beschriftung: SS-STU. GESCH. ERS. BATTR.

Markennummer: 128

Einheit: SS-Sturm Geschutz Ersatz Batterie

Blutgruppe: -

Material: Edelstahl

Halb/Ganz: Ganz

Fundort: Dbica, Polen

Bemerkungen:

Wast gemeldet: Nein
18.05.2008 04:01 Suchi ist offline E-Mail an Suchi senden Beiträge von Suchi suchen Nehmen Sie Suchi in Ihre Freundesliste auf Suchi eine private Nachricht senden
Suchi
Oberfeldwebel

RE: SS-STU. GESCH. ERS. BATTR. Auf diesen Beitrag antworten Zitatantwort auf diesen Beitrag erstellen Diesen Beitrag editieren/löschen Diesen Beitrag einem Moderator melden Zum Anfang der Seite springen
foto

Suchi hat dieses Bild (verkleinerte Version) angehängt:

Napisano

Suchi
Oberfeldwebel

3. SS - R.D. KURMARK Auf diesen Beitrag antworten Zitatantwort auf diesen Beitrag erstellen Diesen Beitrag editieren/löschen Diesen Beitrag einem Moderator melden Zum Anfang der Seite springen
Beschriftung: 3. SS - R.D. KURMARK

Markennummer: 247

Einheit: 3. Kompanie SS Rekruten Depot Kurmark"

Blutgruppe: -

Material: Zink

Halb/Ganz: Ganz

Fundort: Rumia, Nord Polen

Bemerkungen:

Wast gemeldet: Nein
18.05.2008 04:06 Suchi ist offline E-Mail an Suchi senden Beiträge von Suchi suchen Nehmen Sie Suchi in Ihre Freundesliste auf Suchi eine private Nachricht senden
Suchi
Oberfeldwebel

RE: 3. SS - R.D. KURMARK Auf diesen Beitrag antworten Zitatantwort auf diesen Beitrag erstellen Diesen Beitrag editieren/löschen Diesen Beitrag einem Moderator melden Zum Anfang der Seite springen
foto

Suchi hat dieses Bild (verkleinerte Version) angehängt:

Napisano
Nie znam Niemieckiego(mimo 4 lat nauki) ale widze że robią jakiś spis a zdjęcia mają z wyszukiwania grafiki w google też często trafiam na forty z odkrywcy a na marginesie szkoda że sam nieśmiertelnik nie wiele znaczy no bo że je zabrano od szczątków wykluczam
Napisano
http://www.odkrywca-online.com/pokaz_watek.php?id=607155#624950
Stad zdjęcia.
Na niemieckim forum tekst:Wast gemeldet:Nein
Chodzi o niezgłoszenie w DD WASt
Napisano
piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii szwabskie nasienie.aż mi się porzeczki przypomniały.
ehh

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Czlowieksniegu 07:27 03-12-2009
Napisano
Ja również nie łapię.
Natomiast Regulamin ( lektura się kłania ) zabrania umieszczania śnurków do for, na których aby coś zobaczyć należy się zalogować...
Od takich cudów jest inne miejsce na Forum- Linki.
Napisano
właśnie,źle się skończył bo został zablokowany.dyskusja była ciekawa a że zażarta to i nawet lepiej,ale adminowi widać się nie podobała.. pfff :)
pozdro
Napisano
należało by przypomnieć szwabom że jak już umieszczają zdjęcia z tego forum powinni przez uczciwość zamieścić skąd wzięli fotki.proponuję karną ekspedycję na berlin!
Napisano
no! każdy zabiera wiązke niewybuchów,najlepiej moździerzowych,powiązanych drutem,
i robimy tak,pijemy na hejnał manierkę wódki,biegniemy i rzucamy,kto polegnie:trudno,ale kto przeżyję opowie wnukom jak było w berlinie :P
Napisano
chciałem pokazać że ktoś z poważnego niemieckiego forum obserwuje historie nieśmiertelników opisywanych na forum Odkrywcy! a co do lektury regulaminu to przyznaję nie doczytałem od deski do deski!za co,PRZEPRASZAM:)
Napisano
gustawie...tu nie chodzi o ciebie :)

całego Regulaminu nie czytałeś ? wstydź się ;)
ale to jeszcze nie jest najgorsze - inni tego nie zrobili wcale....czasem odnoszę takie wrażenie....

-pozdro-

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie