locospeed Napisano 23 Listopad 2009 Autor Share Napisano 23 Listopad 2009 Koledzy , miłośnicy poszukiwań ;) co byscie zrobili gdybyscie znależli czołg? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek_zagroba Napisano 23 Listopad 2009 Share Napisano 23 Listopad 2009 Najlepiej zgłosić się do jakiejś organizacji która zajmuje się wydobyciami... tylko takiej która nie sprzeda znaleziska za granice zaraz po wyciągnięciu!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hOOpOe Napisano 23 Listopad 2009 Share Napisano 23 Listopad 2009 ja bym odpalił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 23 Listopad 2009 Share Napisano 23 Listopad 2009 Zabrał do domu a potem popytałbym w okolicy, może ktoś zgubił. Taki samotny, zgubiony czołg musi być bardzo smutny. I jeszcze bym poprosił proboszcza, by ogłosił z ambony o znalezieniu zgubionego czołgu. Chyba, że byłby to ruski czołg-to wtedy ogłosiłbym manifest.C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mruk Napisano 23 Listopad 2009 Share Napisano 23 Listopad 2009 ja podobnie jak Kol.Hoopoe też bym odpalił, tylko z pychu by trzeba było;) ale jak już by dało rade, to na Berlin! No chyba że to niemiecki czołg to na Moskwe!;);)PZDRPS. A tak na poważnie to nie myślałem nad tym bo to po prostu nierealne prawie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebson Napisano 23 Listopad 2009 Share Napisano 23 Listopad 2009 A ja znalazłem taki czołg i nawet odpaliłem ale oddałem go Jankowi i reszcie załogi bo strasznie dużo palił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 23 Listopad 2009 Share Napisano 23 Listopad 2009 Ja bym się koniecznie pochwalił na Forum Odkrywcy,aby z kolegami dzielić me szczęście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teges Napisano 23 Listopad 2009 Share Napisano 23 Listopad 2009 Ja bym dziewczyny podrywał metodą 'na Kosa'. Może przewieźć Cię na pancerzu?" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
locospeed Napisano 23 Listopad 2009 Autor Share Napisano 23 Listopad 2009 Niektórzy to maja poczucie humoru...nie ma co....ale nie wazne ....zna ktos jakas firme zajmujaca sie wydobywaniem takich rzeczy??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ensiferum3 Napisano 23 Listopad 2009 Share Napisano 23 Listopad 2009 Teges a bez czołgu to jak? Cześć maleńka, co tak stoisz jak widły w gnoju?" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLAS370 Napisano 23 Listopad 2009 Share Napisano 23 Listopad 2009 h00poe-też bym odpalił" za tą kasę,gdybym go upłynnił na złomie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
otto33 Napisano 23 Listopad 2009 Share Napisano 23 Listopad 2009 na czołg to wyrwałbyś co najwyzej typową blachare he, he ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr916 Napisano 24 Listopad 2009 Share Napisano 24 Listopad 2009 Witam!Powiem wprost:Masz p o w a ż n y temat-skontaktuj się z kpt.Ogrodniczukiem - tym od StuGa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PATRON Napisano 24 Listopad 2009 Share Napisano 24 Listopad 2009 lub skontaktuj się z innymi organizacjami zajmującymi się odbudową i prezentowaniem pojazdów pancernych.PATRON FWP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balans Napisano 24 Listopad 2009 Share Napisano 24 Listopad 2009 lub skontaktuj się z innymi organizacjami zajmującymi się odbudową i prezentowaniem pojazdów pancernych".A możesz PATRONIE wymieć te organizacje?Pytam nie dlatego, ze mam jakiś czołg do zaoferowania - bo nie mam, ale chętnie bym sobie takie ciekawe zbiory oglądnął. Oczywiście na zasadach obowiązujących w placówkach muzealnych, czyli płacąc rzetelnie za bilet wstępu, a nie na krzywkę".Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teges Napisano 24 Listopad 2009 Share Napisano 24 Listopad 2009 Locospeed - po prostu pytanie zadane przez Ciebie jest dosyć mało konkretne i nie za bardzo wiadomo czy chodzi o takie gdybanie, czy faktycznie coś tam znalazłeś ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 24 Listopad 2009 Share Napisano 24 Listopad 2009 Nasz forumowy moderator - Grzebiuszka znalazl czolg, pomogl go calkowicie bezinteresownie odgrzebac w ziemi - dzisiaj cieszy oczy wszystkich zwiedzajacych Fort Czerniakowski. Generalnie niezbyt duzo tego czolgu w tym czolgu" - ale jego zachowanie wzbudza moj szacun! Chodzi o resztki radzieckiego T-18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
locospeed Napisano 25 Listopad 2009 Autor Share Napisano 25 Listopad 2009 Pytam poważnie wiem gdzie jest czołg nie wiem jaki i w jakim stanie bo est w bagnie ale napewno jest.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maku955 Napisano 25 Listopad 2009 Share Napisano 25 Listopad 2009 hmm...odpalił bym go na popych ;)i odrestaurował go i zamieszkał bym w nim ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wikos Napisano 25 Listopad 2009 Share Napisano 25 Listopad 2009 Locospeed a masz jakieś konkretne dowody na istnienie tego czołgu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomala_kikol Napisano 25 Listopad 2009 Share Napisano 25 Listopad 2009 Panowie robicie sobie polewkę z poważnej sprawy.... Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomala_kikol Napisano 25 Listopad 2009 Share Napisano 25 Listopad 2009 A jeśli naprawdę jest to co? Koparki wam poopadają jak kolega to udowodni?.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbigniew Okuniewski (TPS) Napisano 25 Listopad 2009 Share Napisano 25 Listopad 2009 Myślę że podany pomysł Piotra916 byś zgłosił to do Kap Ogrodniczuka jest trafiony . Masz 100 % pewności i solidności .pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
draco Napisano 25 Listopad 2009 Share Napisano 25 Listopad 2009 Co prawda nie mam czołgu, ale mam pytanie do pana Zbigniewa Okuniewskiego (TPS) - 100% pewności na co ma człowiek zgłaszający się do Kap Ogrodniczuka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PATRON Napisano 25 Listopad 2009 Share Napisano 25 Listopad 2009 zaczynam obserwować z uwagą dalszą dyskusję, uprzedzam o konsekwencjach nieprzemyślanych wypowiedzi...PATRON Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.