CharlieP Napisano 5 Listopad 2009 Share Napisano 5 Listopad 2009 Witam, jestem uczniem liceum o profilu wojskowym, mundury dostaliśmy ale z butami gorzej, więc chciałem, zapytać jakie buty będą najlepsze do mundury, i do chodzenia bo w zimę do szkoły będę musiał chodzić na pieszo. ;) Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mruk Napisano 5 Listopad 2009 Share Napisano 5 Listopad 2009 Zależy ile możesz wyłożyć, i czy buty moga być jakie chcesz, bo może być tak, że musisz mieć polskie desanty, józefy, jak zwał tak zwał, a jeżeli buty to indywidualna sprawa, to polecam batesy lub belleville ICWB za 250zł(na zime masz wkładane skarpety dodatkowe) są z goretexem, sam takich używam i są dobre, jednak na lato nie bardzo:) na lato mam batesy ale deserty( z wstawkami materiałowymi, i dziurkami dla lepszej wentylacji) PZDRPS. Ewentualnie Kupczaki za 400-500zł:) buty nie do zajechania podobno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CharlieP Napisano 5 Listopad 2009 Autor Share Napisano 5 Listopad 2009 I prosiłbym linki jeżeli to możliwe, buty sprawa indywidualna, nie trzeba mieć wybranych, obojętnie jakie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bandolero Napisano 5 Listopad 2009 Share Napisano 5 Listopad 2009 Co to za wojsko, w którym każdy chodzi ubrany inaczej?Nie ma u was regulaminu mundurowego??? Panie Boże, widzisz a nie grzmisz????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CharlieP Napisano 5 Listopad 2009 Autor Share Napisano 5 Listopad 2009 Nie ma, to liceum o profilu wojskowym, w mundurach chodzimy tylko w piątki ; ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cronos Napisano 5 Listopad 2009 Share Napisano 5 Listopad 2009 W Katosach jest liceum z klasami o profilu mundurowym to codzień widzę ładne dziewczęta w mundurkach", i aż zwróciłem uwagę ze wszystkie w desantach popinają do szkółki.Ja na spacery do szkoły bym polecał Magnumy, wygodne jak cza, ale przeciekają czasem:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 6 Listopad 2009 Share Napisano 6 Listopad 2009 jeżeli nie masz zbyt rozbudowanego funduszu na buty, to polecam buty bundeswehry, są dość tanie, o niebo wygodniejsze od polskich skoczków" i w górach ekstra zdają egzamin.pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OloOcki Napisano 6 Listopad 2009 Share Napisano 6 Listopad 2009 Potwierdzam słowa Total'a, jeszcze bym dodał, że nie przemakają :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja20 Napisano 6 Listopad 2009 Share Napisano 6 Listopad 2009 Wiele lat chodziłem w różnych wojskowych butach, potem przerzuciłem się na trekkingi z membraną, a teraz ubóstwiam trekkingi skórzane, polecam zobaczyć takie firmy jak meindl crispi hang wang na alledupie można trafić czasem prawie nowe za jakieś 150-200 złotych, nowe to koszt 400-600 ale warto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 6 Listopad 2009 Share Napisano 6 Listopad 2009 Wszystko zależy od tego czy kolega zamierza kontynuować swój życiowy wybór... - jeśli tak , to polecam jakieś wygodne - jeśli nachodzą kolege wątpliwości , najlepsze będą te z lat osiemdziesiątych ( oczywiście używane ) ;) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 7 Listopad 2009 Share Napisano 7 Listopad 2009 Ja też polecam Magnumy, ładne i wygodne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 7 Listopad 2009 Share Napisano 7 Listopad 2009 magnumy się szybko rozlatują.tak samo jak jungle.pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stock84 Napisano 7 Listopad 2009 Share Napisano 7 Listopad 2009 Jungle to porażaka, chociaż jeszcze pół roku temu je chwaliłem.W ciągu ostatniego miesiąca zostały z nich podeszwy.Polecam buty z membraną, ja mam Crispi i są zajebiste:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AKMS Napisano 7 Listopad 2009 Share Napisano 7 Listopad 2009 Kup Magnumy, jak masz pieniądze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 7 Listopad 2009 Share Napisano 7 Listopad 2009 trampki są THE BEST ! W armii lekarz przepisywał je wraz z wit.C na najgorsze dolegliwości... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AKMS Napisano 8 Listopad 2009 Share Napisano 8 Listopad 2009 I wraz z Butapirazolem (świetnym do polerowania) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
steell Napisano 8 Listopad 2009 Share Napisano 8 Listopad 2009 a co nie działało? działało i to jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AKMS Napisano 9 Listopad 2009 Share Napisano 9 Listopad 2009 na połysk butów- bezdyskusyjnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lina_90 Napisano 10 Listopad 2009 Share Napisano 10 Listopad 2009 Skąd kolego jesteś? W mojej szkole do której uczęszczam oczywiście o profilu mundurowym, rocznik w którym ja jestem miał mundury szyte na miarę specjalnie, kamo podchodziło pod polskie, i normalne polskie buty wojskowe. Tegoroczni uczniowie tegoż kierunku dostali mundury wz 93 bodajże, berety z logiem szkoły i dokładnie te same buty które mamy my.pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lina_90 Napisano 10 Listopad 2009 Share Napisano 10 Listopad 2009 Tak np prezentuje się całe umundurowanie u mnie w szkole, widać ,że zwykłe desantówki.pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 10 Listopad 2009 Share Napisano 10 Listopad 2009 Coś miny koledzy mają nie tęgie...Ale spoko - ja pewnie też nie wyglądałem lepiej w WKU kiedy obuli mnie w uty" (1987) ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy84 Napisano 8 Grudzień 2009 Share Napisano 8 Grudzień 2009 Są na forum jacyś użytkownicy Kupczaków?Wiekszośc na alee... to roczniki 2004 i 2005.Czy zakup tak owych" butów nie jest trochę ryzykowny???Ktoś posiada, niech piszepzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja20 Napisano 11 Grudzień 2009 Share Napisano 11 Grudzień 2009 http://ngt.pl/434,kupczak-combat.html tu masz opinie z innego forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamusek2009 Napisano 19 Grudzień 2009 Share Napisano 19 Grudzień 2009 Najlepsze GLANY PALESTYŃSKIE pozdro :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.