Skocz do zawartości

Buty ;)

CharlieP

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, jestem uczniem liceum o profilu wojskowym, mundury dostaliśmy ale z butami gorzej, więc chciałem, zapytać jakie buty będą najlepsze do mundury, i do chodzenia bo w zimę do szkoły będę musiał chodzić na pieszo. ;) Pozdrawiam !

Zależy ile możesz wyłożyć, i czy buty moga być jakie chcesz, bo może być tak, że musisz mieć polskie desanty, józefy, jak zwał tak zwał, a jeżeli buty to indywidualna sprawa, to polecam batesy lub belleville ICWB za 250zł(na zime masz wkładane skarpety dodatkowe) są z goretexem, sam takich używam i są dobre, jednak na lato nie bardzo:) na lato mam batesy ale deserty( z wstawkami materiałowymi, i dziurkami dla lepszej wentylacji)

PZDR

PS. Ewentualnie Kupczaki za 400-500zł:) buty nie do zajechania podobno.

W Katosach jest liceum z klasami o profilu mundurowym to codzień widzę ładne dziewczęta w mundurkach", i aż zwróciłem uwagę ze wszystkie w desantach popinają do szkółki.

Ja na spacery do szkoły bym polecał Magnumy, wygodne jak cza, ale przeciekają czasem:P

Wiele lat chodziłem w różnych wojskowych butach, potem przerzuciłem się na trekkingi z membraną, a teraz ubóstwiam trekkingi skórzane, polecam zobaczyć takie firmy jak meindl crispi hang wang na alledupie można trafić czasem prawie nowe za jakieś 150-200 złotych, nowe to koszt 400-600 ale warto.

Skąd kolego jesteś? W mojej szkole do której uczęszczam oczywiście o profilu mundurowym, rocznik w którym ja jestem miał mundury szyte na miarę specjalnie, kamo podchodziło pod polskie, i normalne polskie buty wojskowe. Tegoroczni uczniowie tegoż kierunku dostali mundury wz 93 bodajże, berety z logiem szkoły i dokładnie te same buty które mamy my.
pozdro

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie