sahara47 Napisano 1 Listopad 2009 Autor Napisano 1 Listopad 2009 Na jednym z portali fotograficznych znalazłem to zdjęcie. To nie popularny T34. Nie bardzo mogę skojarzyć co to za maszyna.
Pablo.wpl Napisano 1 Listopad 2009 Napisano 1 Listopad 2009 na pewno nie jest to makieta... bo makiety to nie są tak robione dokładnie, a często są wystawiane na poligony stare popsute czołgi jako makiety, więc tutaj mamy jakąś maszynę.. raczej powojenną
sahara47 Napisano 2 Listopad 2009 Autor Napisano 2 Listopad 2009 Sprawdzałem gdzie to może być. Był wśród zdjęć z Łagowa.
boberlium Napisano 2 Listopad 2009 Napisano 2 Listopad 2009 makieta :) wieża też własnoróbka... lufa najlepsza :)a korpus to konstrukcja z płatów pospawanych... nawet własów żadnych nie ma, ani pancerza.
coe Napisano 2 Listopad 2009 Napisano 2 Listopad 2009 Jest to poligonowa makieta udająca Leoparda I.Trzymają ja pewnie w krzakach, żeby Radek Sikorski znowu nie okrył" iż kiedyś przygotowywaliśmy się do wojny z NATO. :)Skoro padła nazwa Łagów, to zapewne fotkę zrobiono na poligonie w Wędrzynie.
lina_90 Napisano 1 Listopad 2009 Napisano 1 Listopad 2009 Z wieżyczki jakoś tak pachnie trochę niemiecką panterką. Albo mnie się zdaje.
RADNORI Napisano 1 Listopad 2009 Napisano 1 Listopad 2009 Też bym stawiał na panterę są może jakieś inne zdjęcia na tym portalu by bardziej pomogły w identyfikacji
sahara47 Napisano 1 Listopad 2009 Autor Napisano 1 Listopad 2009 Na jednym z portali fotograficznych znalazłem to zdjęcie. To nie popularny T34. Nie bardzo mogę skojarzyć co to za maszyna.
Pytanie
sahara47
Na jednym z portali fotograficznych znalazłem to zdjęcie. To nie popularny T34. Nie bardzo mogę skojarzyć co to za maszyna.
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.