marcin 1984 Napisano 18 Październik 2009 Autor Share Napisano 18 Październik 2009 SiemkaRobił ktoś zakupy w tym sklepie? Pytam bo 2 tygodnie temu zrobiłem zakupy w tym sklepie i w środę minie 2 tygodnie od wpłacenia przeze mnie kasy a towaru jak nie było tak nie ma. Na maile przestali odpowiadać w momencie gdy kupiłem towar, telefonu też nie odbierają. Coś mi się zaczyna wydawać że zostałem zrobiony w chu*a. Status zamówienia też się nie zmienia. Ciągle jest w trakcie realizacji". Ma ktoś doświadczenia związane z tym sklepem?Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radek98k Napisano 18 Październik 2009 Share Napisano 18 Październik 2009 To bardzo dobry sklep, jeszcze z niego nie kupowałem. Chyba mają problem z wysyłką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin 1984 Napisano 18 Październik 2009 Autor Share Napisano 18 Październik 2009 He he to jak nie kupowałeś to skąd wiesz że dobry? Jak mają problem z wysyłką to by chociaż maila napisali a tu nic... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K.u.K. Napisano 18 Październik 2009 Share Napisano 18 Październik 2009 a maja podany czas realizacji? tak sobie myśle że pewnie dopiero po złożeniu zamówienia wytwarzają dany mundur w danym rozmiarze itd i dlatego to tyle trwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin 1984 Napisano 18 Październik 2009 Autor Share Napisano 18 Październik 2009 Czas realizacji - po dojściu wpłaty na konto wysyłają natychmiast priorytetem a towar jest u klienta następnego dnia. Przynajmniej tak mają na stronie. Nie zamawiałem munduru... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurkow Napisano 18 Październik 2009 Share Napisano 18 Październik 2009 poszukaj wątku Rekonstrukcja Kalisz 2009"Tam kolesie mają ciuchy i ekwipunek z Mundurów historycznych"Osobiście odradzam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurkow Napisano 18 Październik 2009 Share Napisano 18 Październik 2009 a i może zadzwoń z jakiegoś innego numeru telefonu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 18 Październik 2009 Share Napisano 18 Październik 2009 Jeśli zamówiłeś alu odlew to moje szczere kondolencje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurkow Napisano 19 Październik 2009 Share Napisano 19 Październik 2009 Odlewów z tego sklepu raczej nie miałem w łapie, ale tez słyszałem, że nie są najlepszej jakości. No i trzeba je pilnikiem obrobić samemu jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 19 Październik 2009 Share Napisano 19 Październik 2009 Owszem czas realizacji zamówienia z MH bywa różny – dlatego trzeba wybierać przesyłkę za pobraniem, wtedy zależy im na jak najszybszym otrzymaniu należności za towar i wysyłają zamówienie szybko.Kontakt z nimi też pozostawia sporo do życzenia – na niektóre maile z naszymi zapytaniami nie otrzymaliśmy w ogóle odpowiedzi.Jakość oferowanego asortymentu bardzo zróżnicowana – na pewno nie zamówię u nich żadnego munduru kamuflażowego WH – jakiś czas temu zamówiłem sobie u nich spodnie w kamuflażu geometrycznym i okazały się kompletną pomyłką. Natomiast szare koszule podmundurowe mają całkiem do rzeczy – szkoda, że się już skończyły…Oferowane przez nich mundury sukienne to przeważnie STURM lub ich własna twórcza produkcja – jako nieliczni producenci oferują spodnie M37 dla WH.Ceny powiedzmy są dziwne – część rzeczy w cenach zbliżonych do innych dostawców, a część wzięta zupełnie z sufitu…PozdroHindus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek.s Napisano 19 Październik 2009 Share Napisano 19 Październik 2009 Swego czasu mieli w sprzedazy bardzo przyzwoitego MP 28 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szeregowy-sztuk Napisano 19 Październik 2009 Share Napisano 19 Październik 2009 Zamawiałem w tym sklepie 2 razy, i czekałem max. 2 tygodnie ;) Nie martw się, na 100% otrzymasz paczkę, właściciel nie poleci w chu**... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 19 Październik 2009 Share Napisano 19 Październik 2009 odnośnie samego MP 28 to ostatnio na allezło była super sztuka :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boloBres Napisano 19 Październik 2009 Share Napisano 19 Październik 2009 Kupowałem z tego sklepu i powiem tak:jeżeli człowiek sie nie przypomina telefonicznie to można zapomnieć o towarze.Nastepna sprawa to to,że można dostac dwa razy ten sam towar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fiku Napisano 19 Październik 2009 Share Napisano 19 Październik 2009 Albo można dostać towar zupełnie inny. Fakt że po interwencji dosłali bez problemy towar właściwy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzyq Napisano 19 Październik 2009 Share Napisano 19 Październik 2009 Witam. Również mam nieprzyjemne wspomnienia związane z tym sklepem. Dzwoniłem kilka razy zanim dostałem przedmiot (po 2 tyg.). Również dziwił mnie oczekujący status. Kilka razy zadzwoniłem i poskutkowało. Próbuj, może Tobie również się uda. Co do wcześniej wspomnianych odlewów to zależy z czym kto miał do czynienia. Trochę roboty trzeba w niego włożyć żeby wyglądał dobrze. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skolcio Napisano 19 Październik 2009 Share Napisano 19 Październik 2009 Zamawiałem w tym sklepie wiele razy i nigdy nie miałem żadnych problemów. 13 października zamówiłem przedmiot nie wymagający wytworzenia tylko przesłania. Status to ciągle: w trakcie realizacji. Posłałem meila, ale bez odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slajmi130 Napisano 19 Październik 2009 Share Napisano 19 Październik 2009 No i jeszcze pewnie poczekasz. Ja dzwoniłem co 2 dni przez tydzień potem juz codziennie. Potem dostałem towar ale nie cały i znowu kółko sie zamknęło. Ale ogólnie dociera tylko trochę długo się czeka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesiu Napisano 20 Październik 2009 Share Napisano 20 Październik 2009 Opisy w Punkcie pomocy klienta" na temat wysyłki są nieaktualne. Musiałem wysłać kilka mejli, żeby mi łaskawie odpowiedzieli, że za pobraniem już nie wysyłają, o mieli za dużo nieodebranych przesyłek". Telefonu też nikt tam chyba nie odbiera. Po wpłacie na konto na przesyłkę trzeba było oczywiście czekać...i czekać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der_bartosz Napisano 20 Październik 2009 Share Napisano 20 Październik 2009 Dokonałem tam kiedyś zakupu, ale dodzwonić się albo doprosić o info na maila to można czekać i czekać, ja ponaglałem kilka razy wydzwaniałem,ale problemu z finalizacją transakcji nie miałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin 1984 Napisano 20 Październik 2009 Autor Share Napisano 20 Październik 2009 Ja już czekam 2 tygodnie i ani towaru ani odpowiedzi na maile a i dodzwonić się też nie mogę :s Spoko nie zamawiałem odlewu z resztą patrząc na zdjęcie takiego to naprawdę wyglądają nędznie i szkoda by mi było kasy. Chyba napiszę maila i trochę ich zje*ie to może ruszą d*py i chociaż odpiszą łaskawie. Eh to był chyba mój pierwszy i ostatni zakup w tym sklepie. Napiszcie jeszcze jak długo czekaliście na towar.Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skolcio Napisano 21 Październik 2009 Share Napisano 21 Październik 2009 Niestety długie czekanie zaczęło się w momencie, kiedy wycofali opcje wysyłki za pobraniem. Wcześniej to szła 2 - 3 dni i była na miejscu, teraz jakieś 2 tygodnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzyq Napisano 22 Październik 2009 Share Napisano 22 Październik 2009 Czekanie na przedmiot to jakieś tygodnie. Kolega czekał tyle samo mimo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzyq Napisano 22 Październik 2009 Share Napisano 22 Październik 2009 *2 tygodnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skolcio Napisano 22 Październik 2009 Share Napisano 22 Październik 2009 Dzisiaj po 10 dniach oczekiwania zostałem poinformowany że produktu nie ma w magazynie i przelali mi kasę na konto z powrotem. Bez komentarza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.