boberlium Napisano 14 Październik 2009 Autor Share Napisano 14 Październik 2009 Tak jak w temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boberlium Napisano 14 Październik 2009 Autor Share Napisano 14 Październik 2009 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spid3r Napisano 14 Październik 2009 Share Napisano 14 Październik 2009 chętnie przyjmę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackdog68 Napisano 14 Październik 2009 Share Napisano 14 Październik 2009 Ja też - bardzo chętnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
medvil Napisano 14 Październik 2009 Share Napisano 14 Październik 2009 przyjmę te saperke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hanseaten Napisano 14 Październik 2009 Share Napisano 14 Październik 2009 Ja też przyjmę. Zapewnię jej godziwe warunki życia, zatrudnienie; miłą, przyjacielską atmosferę.Przyda się na pewno, zwłaszcza teraz, kiedy powódź mnie zalała. (jestem z Żuław) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cronos Napisano 14 Październik 2009 Share Napisano 14 Październik 2009 połam, podziel i roześlij wszystkim:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 14 Październik 2009 Share Napisano 14 Październik 2009 Za co się na nią tak obraziłeś, że bidulkę wyganiasz z domu w daleki świat, na poniewierkę i tułaczkę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
medvil Napisano 14 Październik 2009 Share Napisano 14 Październik 2009 to jak bedzie z tą saperką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spid3r Napisano 14 Październik 2009 Share Napisano 14 Październik 2009 pewnie to narzędzie zbrodni ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 14 Październik 2009 Share Napisano 14 Październik 2009 Panowie, ta saperka to pewnie pechowa jest :)pozbywa się jej, bo nie chce kopać porządnych fantów, tylko złom :)żartuję........oczywiście, ale .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spid3r Napisano 14 Październik 2009 Share Napisano 14 Październik 2009 no to oddajesz czy nie ?pechowa czy nie, u mnie będzie szczęśliwa :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boberlium Napisano 14 Październik 2009 Autor Share Napisano 14 Październik 2009 a co to za typ saperki jest w ogóle?nie ma żadnych bić :)złożona 50cmrozłożona 70cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boberlium Napisano 14 Październik 2009 Autor Share Napisano 14 Październik 2009 dzisiaj ją znalazłem na strychunie mam wykrywacza to mi nie potrzebna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 14 Październik 2009 Share Napisano 14 Październik 2009 A czym wykopiesz wykrywacz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esterendensen Napisano 14 Październik 2009 Share Napisano 14 Październik 2009 Jak znajdzie kilof,to i reszta się wykopie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sifried Napisano 15 Październik 2009 Share Napisano 15 Październik 2009 Jak zobaczyłem oddam saperke" to pomyślałem że jakaś dziewczyna sapera jest wzięcia ;) tak czy inaczej chętnie się nią zaopiekuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 15 Październik 2009 Share Napisano 15 Październik 2009 miałem kiedyś taką,co najwyżej na plaże się nadaje albo na inny piach,przy kopaniu porządnych fanciorów,do tego głęboko, męczą się nity i w końcu trzaskają:(słaba konstrukcja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boberlium Napisano 15 Październik 2009 Autor Share Napisano 15 Październik 2009 kopałem nią dawno temu duuuużo i nic się nie zniszczyło :)elegancko po naostrzeniu tnie korzenie :)więc nie wiem co w niej jest słabe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boberlium Napisano 15 Październik 2009 Autor Share Napisano 15 Październik 2009 ,., Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 15 Październik 2009 Share Napisano 15 Październik 2009 dobra, nie przeciągaj i powiedz kto wygrał wyścig szczurów, czyli wyścig do saperki :)ja już ją prawie kocham i na pewno nie zardzewieje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sudajew Napisano 15 Październik 2009 Share Napisano 15 Październik 2009 lepiej powiedz co za nią chcesz, bo w ludzką bezinteresowność coraz słabiej wieżę :$ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sowa123 Napisano 15 Październik 2009 Share Napisano 15 Październik 2009 Od dam saperkę mam i nikomu jej nie dam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 15 Październik 2009 Share Napisano 15 Październik 2009 To taka licytacja, kto co da. To ja zacznę: Daję 2 łuski od PPSh i kawałek łuski od mausera :D :P pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boberlium Napisano 15 Październik 2009 Autor Share Napisano 15 Październik 2009 Saperkę oczywiście oddam osobie ze Świnoujścia lub okolic :)gdyż nie lubie się bawić w pakowanie nadawanie i wysylanie paczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.