festung. Napisano 25 Luty 2011 Share Napisano 25 Luty 2011 Pamiętacie?Mam taką jedną :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 6 Marzec 2011 Share Napisano 6 Marzec 2011 :)---' i do tego piwo Perła" tzn.towar i browar :) PZK hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł80 Napisano 6 Marzec 2011 Share Napisano 6 Marzec 2011 Nie ma to jak związki aluminum utlenione w piwku hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wonpiotrus Napisano 6 Marzec 2011 Share Napisano 6 Marzec 2011 A ja z browarka to warke, harnasia i taterke preferuje a z mocniejszego to krupnik (mniam!) i wszelkiego rodzaju nalewki:) a palic to sie nie nauczyłem i bardzo mnie to cieszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravfal Napisano 6 Marzec 2011 Share Napisano 6 Marzec 2011 sqr w kominku ym" palisz? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 6 Marzec 2011 Share Napisano 6 Marzec 2011 Perła Chmielowa smaczna i zdrowa ;) Ravfal nie w kominku :) tylko mam taką fifkę z rynny 150mm :) ;)---' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran-39 Napisano 8 Marzec 2011 Share Napisano 8 Marzec 2011 Stare przyzwyczajenia.Jeśli pozbęde się nałogów to z czego będę się wyzwalał? Ta Stołeczna z Poznania była dobra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poldek175 Napisano 10 Kwiecień 2011 Share Napisano 10 Kwiecień 2011 I co teraz:-((((http://facet.wp.pl/kat,1007857,title,Piwo-powoduje-raka,wid,13301855,wiadomosc.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poldek175 Napisano 10 Kwiecień 2011 Share Napisano 10 Kwiecień 2011 Tu też o tym:http://wiadomosci.onet.pl/nauka/alkohol-zwieksza-ryzyko-zachorowan-na-raka,1,4236560,wiadomosc.htmlZostały mi fajki,kawa i żona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gersemi Napisano 10 Kwiecień 2011 Share Napisano 10 Kwiecień 2011 rak gotowany jest super,pieczony również,ale fajki" reszta jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 13 Kwiecień 2011 Share Napisano 13 Kwiecień 2011 Nie polecę tu żadnego alkoholu, ale to napewno też się przyda. http://www.hoomor.pl/programy.phpPolecam pierwszy program Dzięki temu programikowi odkryjesz nowe miejsce na postawienie piwa "Naprawdę przydatne :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trooper85 Napisano 13 Kwiecień 2011 Share Napisano 13 Kwiecień 2011 gdyby ktoś miał wątpliwości co do szkodliwego oddziaływania piwa na organizm - głos znawcy tematu http://www.youtube.com/watch?v=1xCfiOQlkWY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 5 Luty 2012 Share Napisano 5 Luty 2012 Jakieś dwanaście lat temu dostałem od sąsiadki (zacnej staruszki) za pomoc butelkę alewki orzechowo malinowej od bulu" jak ją nazwała... Butla po spirycie, zawiesina na dole na pół butelki... Stoi w szafce i nie za bardzo wiem co z tym zrobić :) Ciekawi mnie czy po tylu latach jest jeszcze do spożycia, ale przed spożyciem wzbrania data produkcji" oraz przeznaczenie ( jak to określiła sąsiadka - jak będzie głowa boleć lub brzucho to kieliszek z herbatą ale mocną"). Zapach ładny, po wymieszaniu mętny płyn... Heh co za problemy... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 5 Luty 2012 Share Napisano 5 Luty 2012 całkiem pyszne ;) na mroźne wieczory w sam raz... bardzo ciekawy smak :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
velmont66 Napisano 5 Luty 2012 Share Napisano 5 Luty 2012 browar- strong,staropolskie mocne 5 zł za 1,5l naprawdę rozsądna cena :Dwóda krupniczek i absolut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 11 Marzec 2012 Share Napisano 11 Marzec 2012 Od 4 lat piłem tylko Carlsberga. Niestety to, co się z nim porobiło to porażka. Kiedyś otwierając butelkę dobrze schłodzonego piwka, można było poczuć tą nutkę chmielową wyskakującą z butelki. Smak przy pierwszym łyku też od razu walił po kubkach smakowych. Teraz to kupa. Piwo jakieś wodniste, cholernie gazowane i kwaśne. Przerzuciłem się na inne. W sklepie koło mnie jest naprawdę duży wybór piw importowanych i przy takich raczej pozostanę. Jak na razie moim ulubionym jest białoruskie piwo nazwy nie znam bo pisane cyrylicą. Po prostu niebo w gębie. Czyta rozkosz. Powiem szczerze, że wolę jedno takie niż 3 sikacze. Generalnie TYLKO piwa z małych browarów. Aha. We Wrocławiu jedna z knajp organizuje wycieczki po browarach czeskich wraz z degustacją i możliwością zakupów. Pozycja obowiązkowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sigis3 Napisano 11 Marzec 2012 Share Napisano 11 Marzec 2012 Taa, piwo, piwo... a skutki uboczne? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 11 Marzec 2012 Share Napisano 11 Marzec 2012 Spokojnie... do tego stanu moja żona nie dopuści :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sigis3 Napisano 11 Marzec 2012 Share Napisano 11 Marzec 2012 Oj tak, są przyjemne sposoby na ograniczenie spożycia ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 11 Marzec 2012 Share Napisano 11 Marzec 2012 Zdaje się, że to lodówka studentów. Zwróćcie uwagę, że jest tam TYLKO piwo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZeWschOdu Napisano 11 Marzec 2012 Share Napisano 11 Marzec 2012 Chyba nie tylko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sigis3 Napisano 11 Marzec 2012 Share Napisano 11 Marzec 2012 Każdy widzi, to co chce. Psycholog dużo mógłby powiedzieć.Kiedyś miałem taki plakat z lat 50-tych, z informacją, że chyba 7 kufli piwa dziennie zapewnia wszystkie kalorie potrzebne organizmowi. Dieta-cud? Może zależy, kto serwuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 3 Maj 2012 Share Napisano 3 Maj 2012 Panowie!:)http://kobieta.interia.pl/news-raj-dla-skacowanych,nId,603182Genialny wynalazek na na nasze długie weekendy! :)Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Nadwojciech 20:29 03-05-2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wino1939 Napisano 4 Maj 2012 Share Napisano 4 Maj 2012 :O Toż tańsza kuracja to jest równowartość ceny 71 siarkofrutów!PZdrPs. Dla burżujów :)albo ok.7l czystej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brodaamor Napisano 5 Maj 2012 Share Napisano 5 Maj 2012 Pilsner Urquell + Iron Maiden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.