krecik wz. 65 Napisano 8 Sierpień 2009 Napisano 8 Sierpień 2009 Flaga jest za free ... ale jak kupisz drugi zestaw żonie / partnerce - ksiądz na kolędzie bierze tylko pół stawki ;))
8total4 Napisano 8 Sierpień 2009 Napisano 8 Sierpień 2009 Ja jestem Wolnym Strzelcem ;)tyczy się także kartek na forum ;) heheh
krecik wz. 65 Napisano 8 Sierpień 2009 Napisano 8 Sierpień 2009 Ja wiem Total że przeginam ( od urodzenia tak mam ) ;)Jeśli wlepisz mi kartonik to protestował nie będe :)Pozdrawiam !
krecik wz. 65 Napisano 8 Sierpień 2009 Napisano 8 Sierpień 2009 ps. - w tym wieku już się nie zmienie...Kilka fajnych kobiet próbowało mnie aprostować"...Totalna porażka :))
8total4 Napisano 8 Sierpień 2009 Napisano 8 Sierpień 2009 się ciesz..od kartoników są argumenty i paragrafy ;)nie ma tak łatwo..pozdro!
Martian Napisano 8 Sierpień 2009 Napisano 8 Sierpień 2009 Również pozdrawiam wszystkich z nad morza. Muszę powiedzieć, że po 6-ciu latach nieobecności w ośrodku i nad polskim morzem zauważam same plusy pobytu nad Bałtykiem. Domki takie dwupiętrowe w kształcie trójkąta gdzie mieszkamy . 1. Uroczy ośrodek w lesie. Nic się w nim nie zmieniło, a szczególnie domki od 36 lat gdy byłem tu po raz pierwszy .2. Ośrodek zyskał nawet wentylację lasu. Stoi ona ok. 20 metrów od naszego domku… i wielkie ok. 4m śmigło robi nawiew. Jest wysoka na ok. 30 metrów3. Woda w morzu wspaniała. 4. Ceny przystępne i wczasów i art. pierwszej potrzeby tj. piwo itp. itd .5. Wszędzie pełno ryby do łowienia i można nazbierać bursztynów!.6. „Miejscówki” całkiem, całkiem. 7. Pełno monet. Dziś znalazłem dwie złote Edwarda I z 1278 w całkiem dobrym stanie i guzikiPierwszy post to po flaszce ginu był więc piszę małe sprostowanie…. Ad 1 Prawdopodobnie pościel też nie…Ad 2 To chyba nie wentylacja- zamieszczam zdjęcie do id" widok z przesłonięty przez wysokie wydmyAd 3 Niestety wchodząc po kostki należy się liczyć z wizytą u dentysty bo szkliwo na zębach pęka..Ad 4 Przystępne dla szejków piwo nawet 8 zyla blisko morza… a wczasy już nie powiem…Ad 5 Jak dojdę jak ustawić „super macro’ w aparacie to zamieszczę zdjęcia i ryb i bursztynów…Ad 6 „Miejscówki” czyli miejscowe dziewczyny jak to nazywam… Może i chętne i urodziwe, ale żona nie pozwala się oddalać…Ad 7 pełno to może lekka przesada bo tylko jedna a i nie „dwie złote Edwarda I z 1278” tylko dwa złote Edwarda Gierka z 1978 i nie guziki tylko guzik ponad to, czyli nic więcej…Mimo wszystko pozdrowienia z nad Bałtyku dla wszystkich Wczasowicz!
krecik wz. 65 Napisano 8 Sierpień 2009 Napisano 8 Sierpień 2009 Dars...jak mogłeś to zrobić kol. Yeti na początku urlopu ???!Jeszcze rankiem był pełen entuzjazmu , a teraz ? Ehhh - szkoda gadać... ;))
Czlowieksniegu Napisano 8 Sierpień 2009 Autor Napisano 8 Sierpień 2009 Dars-jestes koło Cisowa? A może koło Ustronia? Bo tylko te dwa miejsca znam z wentylacją. Napisz w wątku, bo @ mi zdechł z gorąca.
Czlowieksniegu Napisano 8 Sierpień 2009 Autor Napisano 8 Sierpień 2009 Sie nie liczy. A już Totalka na rozwiedkę wysłałem. Pozdrawiam.
Martian Napisano 9 Sierpień 2009 Napisano 9 Sierpień 2009 Yeti nie przesadzaj z tym opalaniem boś się strzaskał na sasquatch'a... filterki polecam filterki. Fotka na wydmach koło Kołobrzegu. Hehe
Czlowieksniegu Napisano 9 Sierpień 2009 Autor Napisano 9 Sierpień 2009 Filterki to ja mam w papieroskach. Zabrałem do piaszczystego piekła małe sprytne iglo i w nim siedzę. Gorąco, ale przynajmniej w pałę nie świeci.
8total4 Napisano 18 Sierpień 2009 Napisano 18 Sierpień 2009 Yeti przybrał barwy wojenne, opalił się na Grizzly ;)
KRASNALEK Napisano 18 Sierpień 2009 Napisano 18 Sierpień 2009 Proponował bym się ogolić - ten kolor i sierść przyciągają kleszcze a i wentylatorki na upał nic nie pomogą
traper6 Napisano 18 Sierpień 2009 Napisano 18 Sierpień 2009 Skoro już wrócił, to może by zmienić tytuł wątku, albo założyć nowy na Pozdrowienia z raju" ?
woytas Napisano 18 Sierpień 2009 Napisano 18 Sierpień 2009 podjarajmy go troche - i tak nas pozabija :)ja do Wrocka dpiero za miesiac pojade wiec ubije mnie wirtualnie tylko :P
traper6 Napisano 18 Sierpień 2009 Napisano 18 Sierpień 2009 I tak kozak jesteś. Biorąc pod uwagę Jego ołowianą" nogę na pedale gazu, to będzie u mnie w 20 min. i spacyfikuje mi całe osiedle. Nie, dziękuję. Wolę postać z boku i popatrzeć :)))
woytas Napisano 18 Sierpień 2009 Napisano 18 Sierpień 2009 Pogadam z jego Zona - juz taki chojrak nie bedzie :PEwa mnie bardzo lubi - poczestowala mnie super bigosem ostatnim razem :)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.