krecik wz. 65 Napisano 8 Sierpień 2009 Share Napisano 8 Sierpień 2009 Flaga jest za free ... ale jak kupisz drugi zestaw żonie / partnerce - ksiądz na kolędzie bierze tylko pół stawki ;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 8 Sierpień 2009 Share Napisano 8 Sierpień 2009 Ja jestem Wolnym Strzelcem ;)tyczy się także kartek na forum ;) heheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 8 Sierpień 2009 Share Napisano 8 Sierpień 2009 Ja wiem Total że przeginam ( od urodzenia tak mam ) ;)Jeśli wlepisz mi kartonik to protestował nie będe :)Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 8 Sierpień 2009 Share Napisano 8 Sierpień 2009 ps. - w tym wieku już się nie zmienie...Kilka fajnych kobiet próbowało mnie aprostować"...Totalna porażka :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 8 Sierpień 2009 Share Napisano 8 Sierpień 2009 się ciesz..od kartoników są argumenty i paragrafy ;)nie ma tak łatwo..pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martian Napisano 8 Sierpień 2009 Share Napisano 8 Sierpień 2009 Również pozdrawiam wszystkich z nad morza. Muszę powiedzieć, że po 6-ciu latach nieobecności w ośrodku i nad polskim morzem zauważam same plusy pobytu nad Bałtykiem. Domki takie dwupiętrowe w kształcie trójkąta gdzie mieszkamy . 1. Uroczy ośrodek w lesie. Nic się w nim nie zmieniło, a szczególnie domki od 36 lat gdy byłem tu po raz pierwszy .2. Ośrodek zyskał nawet wentylację lasu. Stoi ona ok. 20 metrów od naszego domku… i wielkie ok. 4m śmigło robi nawiew. Jest wysoka na ok. 30 metrów3. Woda w morzu wspaniała. 4. Ceny przystępne i wczasów i art. pierwszej potrzeby tj. piwo itp. itd .5. Wszędzie pełno ryby do łowienia i można nazbierać bursztynów!.6. „Miejscówki” całkiem, całkiem. 7. Pełno monet. Dziś znalazłem dwie złote Edwarda I z 1278 w całkiem dobrym stanie i guzikiPierwszy post to po flaszce ginu był więc piszę małe sprostowanie…. Ad 1 Prawdopodobnie pościel też nie…Ad 2 To chyba nie wentylacja- zamieszczam zdjęcie do id" widok z przesłonięty przez wysokie wydmyAd 3 Niestety wchodząc po kostki należy się liczyć z wizytą u dentysty bo szkliwo na zębach pęka..Ad 4 Przystępne dla szejków piwo nawet 8 zyla blisko morza… a wczasy już nie powiem…Ad 5 Jak dojdę jak ustawić „super macro’ w aparacie to zamieszczę zdjęcia i ryb i bursztynów…Ad 6 „Miejscówki” czyli miejscowe dziewczyny jak to nazywam… Może i chętne i urodziwe, ale żona nie pozwala się oddalać…Ad 7 pełno to może lekka przesada bo tylko jedna a i nie „dwie złote Edwarda I z 1278” tylko dwa złote Edwarda Gierka z 1978 i nie guziki tylko guzik ponad to, czyli nic więcej…Mimo wszystko pozdrowienia z nad Bałtyku dla wszystkich Wczasowicz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 8 Sierpień 2009 Share Napisano 8 Sierpień 2009 :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 8 Sierpień 2009 Share Napisano 8 Sierpień 2009 Dars...jak mogłeś to zrobić kol. Yeti na początku urlopu ???!Jeszcze rankiem był pełen entuzjazmu , a teraz ? Ehhh - szkoda gadać... ;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 8 Sierpień 2009 Share Napisano 8 Sierpień 2009 just - RELAX... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 8 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 8 Sierpień 2009 Dars-jestes koło Cisowa? A może koło Ustronia? Bo tylko te dwa miejsca znam z wentylacją. Napisz w wątku, bo @ mi zdechł z gorąca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martian Napisano 8 Sierpień 2009 Share Napisano 8 Sierpień 2009 Ustka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 8 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 8 Sierpień 2009 Sie nie liczy. A już Totalka na rozwiedkę wysłałem. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martian Napisano 9 Sierpień 2009 Share Napisano 9 Sierpień 2009 Yeti nie przesadzaj z tym opalaniem boś się strzaskał na sasquatch'a... filterki polecam filterki. Fotka na wydmach koło Kołobrzegu. Hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 9 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 9 Sierpień 2009 Filterki to ja mam w papieroskach. Zabrałem do piaszczystego piekła małe sprytne iglo i w nim siedzę. Gorąco, ale przynajmniej w pałę nie świeci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 18 Sierpień 2009 Share Napisano 18 Sierpień 2009 uwaga - jeti powrocil na dolny slask... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 18 Sierpień 2009 Share Napisano 18 Sierpień 2009 Yeti przybrał barwy wojenne, opalił się na Grizzly ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 18 Sierpień 2009 Share Napisano 18 Sierpień 2009 te kudly to z glonow pewnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRASNALEK Napisano 18 Sierpień 2009 Share Napisano 18 Sierpień 2009 Proponował bym się ogolić - ten kolor i sierść przyciągają kleszcze a i wentylatorki na upał nic nie pomogą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 18 Sierpień 2009 Share Napisano 18 Sierpień 2009 a może dready ? ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 18 Sierpień 2009 Share Napisano 18 Sierpień 2009 Rasta-Yeti powiadasz? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 18 Sierpień 2009 Share Napisano 18 Sierpień 2009 czekajmy na wypowiedz autora watku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 18 Sierpień 2009 Share Napisano 18 Sierpień 2009 Skoro już wrócił, to może by zmienić tytuł wątku, albo założyć nowy na Pozdrowienia z raju" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 18 Sierpień 2009 Share Napisano 18 Sierpień 2009 podjarajmy go troche - i tak nas pozabija :)ja do Wrocka dpiero za miesiac pojade wiec ubije mnie wirtualnie tylko :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 18 Sierpień 2009 Share Napisano 18 Sierpień 2009 I tak kozak jesteś. Biorąc pod uwagę Jego ołowianą" nogę na pedale gazu, to będzie u mnie w 20 min. i spacyfikuje mi całe osiedle. Nie, dziękuję. Wolę postać z boku i popatrzeć :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 18 Sierpień 2009 Share Napisano 18 Sierpień 2009 Pogadam z jego Zona - juz taki chojrak nie bedzie :PEwa mnie bardzo lubi - poczestowala mnie super bigosem ostatnim razem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.