vascode Napisano 12 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 12 Lipiec 2009 sliczna kompozycja..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWEL*STRC Napisano 12 Lipiec 2009 Share Napisano 12 Lipiec 2009 marzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blezor Napisano 12 Lipiec 2009 Share Napisano 12 Lipiec 2009 No marzenie odkrywcy. Ciekawe ile by za to dostal w tym porabanym kraju? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWEL*STRC Napisano 12 Lipiec 2009 Share Napisano 12 Lipiec 2009 wiecej niż dożywocie ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 12 Lipiec 2009 Share Napisano 12 Lipiec 2009 Marzenie odkrywcy? a to ciekawe..... wybacz, ale mam inne marzenia :) Osobiście to za darmo bym tego nie wziął... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pik78 Napisano 12 Lipiec 2009 Share Napisano 12 Lipiec 2009 Tak jak przedmowcy ,nic tu ślicznego" nie widze. Vascode ,o takich rzeczach marzysz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal16 Napisano 12 Lipiec 2009 Share Napisano 12 Lipiec 2009 Też tak jak inni koledzy mi się marzą takie odkrycia. A nawet jak byś miał takie coś to jeśli nie załatwił byś sobie zezwoleń to miał byś tylko problemy i ciągle odczuwał byś strach przed wizytą niebieskich . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson. Napisano 13 Lipiec 2009 Share Napisano 13 Lipiec 2009 Z takim osprzętem w domu- ciężko by im było przejść przez pierwsze drzwi ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flanker Napisano 13 Lipiec 2009 Share Napisano 13 Lipiec 2009 Kol. Blezor:Czy mówiąc o tym porąbanym kraju" masz na myśli Polskę?Bo przyznaję, że zawsze mnie krew zalewa, jak czytam takie teksty - bo osobiście uważam, że kraj jest piękny, a to, że mamy prawo i jego przepisy do dupy, to zupełnie inna sprawa. Za ten kraj za dużo ludzi oddało życie. Pozdrawiam - Fl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prezes14 Napisano 13 Lipiec 2009 Share Napisano 13 Lipiec 2009 łeeee tam. ja już bym wolał garnek złotych monet ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWEL*STRC Napisano 13 Lipiec 2009 Share Napisano 13 Lipiec 2009 gdyby prawo było inne to tak na serio można by pomarzyć o takich rzeczach ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Nemo Napisano 13 Lipiec 2009 Share Napisano 13 Lipiec 2009 E tam, ja rozumiem ze mozna o czyms takim pomarzyc, ale mnie akurat to kompletnie nie interesuje.Oddal bym ten caly zlom za jeden fajny znaczek, ciekawa lyzeczke czy fajna monetke w doskonalym stanie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Modelarz91 Napisano 13 Lipiec 2009 Share Napisano 13 Lipiec 2009 oj marzenie ale niestety u nas NIEREALNE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 13 Lipiec 2009 Share Napisano 13 Lipiec 2009 A co będzie z takimi marzeniami jak sejm dopuści ten nowy pomysł o dostępności do broni???Czy coś takiego będzie podlegało ściganiu??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWEL*STRC Napisano 13 Lipiec 2009 Share Napisano 13 Lipiec 2009 zobaczymy co czas pokaże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 13 Lipiec 2009 Share Napisano 13 Lipiec 2009 oto moje skromne marzenie:http://poszukiwanieskarbow.com/numizmatyka/powstanie/dukat-duzy.jpga to piosenka o nim:http://www.youtube.com/watch?v=ZKwsYvz59LE:o)pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sir Napisano 13 Lipiec 2009 Share Napisano 13 Lipiec 2009 a to moje marzenie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sir Napisano 13 Lipiec 2009 Share Napisano 13 Lipiec 2009 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sir Napisano 13 Lipiec 2009 Share Napisano 13 Lipiec 2009 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sir Napisano 13 Lipiec 2009 Share Napisano 13 Lipiec 2009 cieszy oko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 13 Lipiec 2009 Share Napisano 13 Lipiec 2009 Francja czy Hiszpania?pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomsee Napisano 13 Lipiec 2009 Share Napisano 13 Lipiec 2009 To Polska - znalazca chciał opchnąć parę monetek na Allegro i dostał 15 lat ciężkich robót ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bossmann1 Napisano 13 Lipiec 2009 Share Napisano 13 Lipiec 2009 komus sie fartnelo.niech te monety nawet zeta warte ale jaka adrenalina przy wydobyciu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxim026 Napisano 13 Lipiec 2009 Share Napisano 13 Lipiec 2009 gdyby to odkopał ktokolwiek to by tego nie oddał,chyba że total idiot .fajne znalezisko,PATAGONIKI HISZPAŃSKIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bossmann1 Napisano 13 Lipiec 2009 Share Napisano 13 Lipiec 2009 i kolega napewno obrazil tu co niektorych.bo z pewnoscia znajda sie tacy co to oddadza tam gdzie to powinno lezec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.