krecik wz. 65 Napisano 5 Lipiec 2009 Share Napisano 5 Lipiec 2009 http://www.blids.de/Dla porównania mapki kilku państw europejskich - w tym oczywiście Polski :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 6 Lipiec 2012 Share Napisano 6 Lipiec 2012 Zaczyna się znowu :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 6 Lipiec 2012 Share Napisano 6 Lipiec 2012 Jakoś Krecika znów długo nie widać na forum.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wino1939 Napisano 6 Lipiec 2012 Share Napisano 6 Lipiec 2012 Nie kracz!Zobaczcie co się dzieje u Czechów... biedaki.PZdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wino1939 Napisano 6 Lipiec 2012 Share Napisano 6 Lipiec 2012 Krecik ma tyle kopania, że nie ma czasu na forum:)Sorki za dubla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 6 Lipiec 2012 Share Napisano 6 Lipiec 2012 W Stolycy zDolnego Śląska wczoraj było normalnie, w mojej okolicy, do 23.... Później Armagedon normalne- rzeka na ulicy, grad, wichura. A parę kilometrów dalej- lekka mżawka i zefirek.Dziś w nocy podobno ma być powtórka :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 6 Lipiec 2012 Share Napisano 6 Lipiec 2012 Ta lekka mżawka to była właśnie u mnie :) Dzisiaj ma znowu lunąć, ale czy lunie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 6 Lipiec 2012 Share Napisano 6 Lipiec 2012 U mnie Opolskie-okolice Nysy , nieźle burza ładuje od 3 h :).Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GORYL Napisano 6 Lipiec 2012 Share Napisano 6 Lipiec 2012 Kotlina Kłodzka- dużo wrzasku mało sierści powiedział diabeł strzygąc kota... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperfts Napisano 7 Lipiec 2012 Share Napisano 7 Lipiec 2012 dzisiaj zostajemy pominięci(no oprócz koszalina- ale to normalne :D ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WykoP2411+ Napisano 7 Lipiec 2012 Share Napisano 7 Lipiec 2012 Wieluń-Wieruszów w tych okolicach artyleria daje czadu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arci Napisano 7 Lipiec 2012 Share Napisano 7 Lipiec 2012 Na tej stronce lepiej to wygląda :) http://www.gdziejestburza.pl/ u mnie jeszcze nawet porządnie nie popadało :) i niech już tak zostanie.Zdrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 7 Lipiec 2012 Share Napisano 7 Lipiec 2012 Gdzie jest burza bardzo często nie działa - serwis niemiecki jak na razie działa cały czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wino1939 Napisano 7 Lipiec 2012 Share Napisano 7 Lipiec 2012 Do mnie (Kuj-Pom) dzisiaj o 5 rano doszła burza, która o 21 wyruszyła z Czech:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperfts Napisano 7 Lipiec 2012 Share Napisano 7 Lipiec 2012 najbardziej wali nad 3 miastem, w sumie to dobrze im tak :d kurde spodobała mi sie ta niemiecka stronka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 7 Lipiec 2012 Share Napisano 7 Lipiec 2012 Koło mnie też kręci ale za oknem nic nie widać :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 7 Lipiec 2012 Share Napisano 7 Lipiec 2012 Przeszła przez Chorzów ,a waliło że hej ,wszystko powyłączane a pies pod łóżkiem gdzie normalnie sie nie wciśnie :)idzie druga fala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 7 Lipiec 2012 Share Napisano 7 Lipiec 2012 Blitze też są :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 7 Lipiec 2012 Share Napisano 7 Lipiec 2012 U mnie jakiś tydzień temu jedna z nich zaczęła się tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 7 Lipiec 2012 Share Napisano 7 Lipiec 2012 po kolejnych kilku minutach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 7 Lipiec 2012 Share Napisano 7 Lipiec 2012 oj były były z aparatem polowałem ,byle gradu nie było bo samochód kobity po domem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 7 Lipiec 2012 Share Napisano 7 Lipiec 2012 i kolejnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 7 Lipiec 2012 Share Napisano 7 Lipiec 2012 itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 7 Lipiec 2012 Share Napisano 7 Lipiec 2012 i dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 7 Lipiec 2012 Share Napisano 7 Lipiec 2012 lało pół godziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi