Skocz do zawartości

Nowa reklama simplus

piotr.tczew

Rekomendowane odpowiedzi

A tak ogólniej to słyszał ktoś o innych reklamach z Niemcami" z 2 wojny światowej ? Ta jest chyba pierwsza choć pewnie nie za długo będą ją wyświetlać... A pomysł nadzwyczaj genialny, stukniecie oficerkami na końcu rewelacja.

a ja uważam że ta reklama z U-bootem w ogóle nie powinna powstać. i już nie chodzi tutaj o gapę" na kurtce oficera. zauważyłem taką tendencję, że reklama cieszy się, że tak powiem popularnością i jest chętnie oglądana (a o to przecież chodzi wszelkim korporacjom sprzedającym swe towary) jeżeli rozbawia swą treścią potencjalnego widza. a co jest do diabła śmiesznego w śmierci żołnierzy, nie ważne której ze stron? pozdrawiam

To to pikuś...

Kanał Planete:
REKLAMUJEMY REKLAMY (The Best Ads of the World) odcinek 4 WOJNA.

najbliższe emisje:
25.06, cz, godz. 19.15
26.06, pt, godz. 12.40
26.06, pt, godz. 19.10
27.06, so, godz. 12.15
27.06, so, godz. 12.45

Lindenhof- chyba akurat reklama nie kończy się zejściem.
Nie oglądam zbyt wiele i uważnie TV, ale widziałem reklamę Plus+Uboot, gdzie marynarz wyciera szmatą zalany przedział. I teraz nie wiem- końcówka tej reklamy ( czyli przeżyli :-) czy nowa ( po ataku bombkami, też przeżyli :-).

Pozdrawiam.

<< Najśmieszniejsza jest ta muzyczka z telefonu: Europo witaj nam..." >>

Ta muzyczka z telefonu", to bagatela a-moll Ludwiga van Beethovena, powszechnie znana jako Dla Elizy".

Europo witaj nam..." :D)) Dokąd ten świat zmierza? :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie