Skocz do zawartości

1000 :D

Hitboy64

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Właśnie nabijam sobie 1000-go posta :D

Jestem na tym forum od 4 lat, moderuje od 2, spędzając tutaj swój czas spotkałem się z sytuacjami zabawnymi, ciekawymi, ale też czasami było nieciekawie, zdarzały się kłótnie, chamskie zagrywki...

Parę razy byłe oskarżany o nieobiektywność, jednak zawsze starałem się działać tak by nie* szkodzić nikomu, by pomagać, nigdy nie uparłem się na nikogo :D

Zapewne jak każdy mam i wrogów i przyjaciół o których nie wiem, ale taki już jest urok uczestnictwa w takiej grupie społecznej jaką jest forum :D

Mam nadzieję, że na tym forum przeczytamy jeszcze wiele, wiele postów, napisanych przez nas, Odkrywców :D

Pozdrawiam

*wszystko wypatrzą... :D

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Hitboy64 14:54 27-05-2009

Korzystając z okazji pozdrów rodzinę, znajomych i wszystkich, dzieki którym tak niesamowite osiągniecie jak nabicie 1000 postów mogło urealnić się w Twoim wirtualnym życiu. Ja po nabiciu swojego pierwszego 1000 postów zrobiłem sobie głębokie nacięcie na przedramieniu i tatuaż na prawej łopatce, nie mówiac o uroczystym obiedzie dla rodziny, znajomych poszukiwaczy a nawet podopiecznych miejscowego klubu AA. Gratuluję i życzę rychłego nakręcenia licznika do 2000!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie