Hitboy64 Napisano 27 Maj 2009 Autor Share Napisano 27 Maj 2009 WitamWłaśnie nabijam sobie 1000-go posta :DJestem na tym forum od 4 lat, moderuje od 2, spędzając tutaj swój czas spotkałem się z sytuacjami zabawnymi, ciekawymi, ale też czasami było nieciekawie, zdarzały się kłótnie, chamskie zagrywki...Parę razy byłe oskarżany o nieobiektywność, jednak zawsze starałem się działać tak by nie* szkodzić nikomu, by pomagać, nigdy nie uparłem się na nikogo :DZapewne jak każdy mam i wrogów i przyjaciół o których nie wiem, ale taki już jest urok uczestnictwa w takiej grupie społecznej jaką jest forum :DMam nadzieję, że na tym forum przeczytamy jeszcze wiele, wiele postów, napisanych przez nas, Odkrywców :DPozdrawiam*wszystko wypatrzą... :DPost został zmieniony ostatnio przez moderatora Hitboy64 14:54 27-05-2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudolf Napisano 27 Maj 2009 Share Napisano 27 Maj 2009 zawsze starałem się działać tak by szkodzić nikomu, "he he Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 27 Maj 2009 Share Napisano 27 Maj 2009 chwila prawdy :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 27 Maj 2009 Share Napisano 27 Maj 2009 Korzystając z okazji pozdrów rodzinę, znajomych i wszystkich, dzieki którym tak niesamowite osiągniecie jak nabicie 1000 postów mogło urealnić się w Twoim wirtualnym życiu. Ja po nabiciu swojego pierwszego 1000 postów zrobiłem sobie głębokie nacięcie na przedramieniu i tatuaż na prawej łopatce, nie mówiac o uroczystym obiedzie dla rodziny, znajomych poszukiwaczy a nawet podopiecznych miejscowego klubu AA. Gratuluję i życzę rychłego nakręcenia licznika do 2000! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 27 Maj 2009 Share Napisano 27 Maj 2009 No to Hiciu się wygadał z tym szkodzeniem" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hitboy64 Napisano 27 Maj 2009 Autor Share Napisano 27 Maj 2009 danieloff pozdrowienia poszły w radiu, a tatuaże i nacięcia zrobiłem po tygodniu moderowania, po prostu musiałem się gdzieś wyładować... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 27 Maj 2009 Share Napisano 27 Maj 2009 Spamer.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord_Macragge Napisano 27 Maj 2009 Share Napisano 27 Maj 2009 Gratulacje! Pewnie w nagrodę dalej chcesz wiatrówkę? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
41pp Napisano 27 Maj 2009 Share Napisano 27 Maj 2009 Panoooowie !!! Hity do Was z sercem na dłoni", a Wy z pomyjami", PozdrawiamGW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 27 Maj 2009 Share Napisano 27 Maj 2009 Lordziu- miast wiatrówki możemy załatwić biegunkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M164U Napisano 27 Maj 2009 Share Napisano 27 Maj 2009 Ktoregos dnia jak dorosne, to tez chce miec 1000 postow:))) A narazie jestem tylko w polowie drogi:)Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 27 Maj 2009 Share Napisano 27 Maj 2009 M164U- myślisz, że Hiciu to emeryt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 27 Maj 2009 Share Napisano 27 Maj 2009 Yeti jestem pewien że Hicio to nastoletni emeryt i dziadek 6 wnucząt :) xD pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek_ Napisano 27 Maj 2009 Share Napisano 27 Maj 2009 gratulacje;) ja jeszcze troche..... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 27 Maj 2009 Share Napisano 27 Maj 2009 Hiciu. Zamiast życzeń to mogę Ci złożyć zapewnienia, że na Towarzyskim damy Ci tyle roboty, że nawet się nie obejrzysz jak wskoczy następny 1000 :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWEL*STRC Napisano 27 Maj 2009 Share Napisano 27 Maj 2009 albo i dwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.