Jacoob Napisano 11 Maj 2009 Autor Share Napisano 11 Maj 2009 http://www.youtube.com/watch?v=AXSfOH9cyTY&feature=quicklist co myślicie o moim pierwszym filmie? zachęcam do komentowania, oglądania i oceniania, byłbym zadowolony słysząc pozytywne opinie. pzdr! sprzęt pożyczony od kuzyna Wojciech115. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Napisano 13 Maj 2009 Share Napisano 13 Maj 2009 Witam!Może ja już się starzeję, za mało rozrywkowy się robię... nie podoba mi się. Jak już coś zrobić to porządnie... Myślałem, że tak ekipa na początku to pijaczki do monopola przez pole idą. Ja wiem, że jestescie młodzi, nagrywacie kamerą taty, nie wiecie wszystkiego itd. Bądź co bądź nieciekawe w moich odczuciach.Pozdrawiam, Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 13 Maj 2009 Share Napisano 13 Maj 2009 A ja jestem pełen podziwu** żecie sobie nawzajem krzywdy nie zrobili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hasan Napisano 13 Maj 2009 Share Napisano 13 Maj 2009 Tytuł to groch z kapustą .Tak być nie może!Taka pisownia mnie strasznie drażni..Albo...Szturm - filmalbo The Sturm - MoviealboDer Sturm - FilmSam film ? Może być...OK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cronos Napisano 13 Maj 2009 Share Napisano 13 Maj 2009 jak zobaczyłem Uaz'a to nie wiedziałem czy to ruskie czy nieieckie posiłki jadą:D Ognie strzałów tez rozwalają:D Ale ogólnie to spoko filmik:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr777 Napisano 13 Maj 2009 Share Napisano 13 Maj 2009 Jak na początek to jest spoko mi się podoba.Zrobić film to nie jest taka prosta sprawa.pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacoob Napisano 13 Maj 2009 Autor Share Napisano 13 Maj 2009 Ty Łukasz, dzięki za podniesienie na duchu, przynajmniej powiedziałeś prawdę że lipa, a co do innych dzięki że się podobało.Strzały? wiem, nie jestem zaawansowanym grafikiem który siedzi od lat w efektach specjalnych i After Effects. Łukasz troszkę niezbyt mnie podsumowałeś, aż nazbyt krytycznie. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech115 Napisano 13 Maj 2009 Share Napisano 13 Maj 2009 Witam!Hahah nieźle ci poszło!Moje hałerki.Ja osobiście nie grałem w filmie,ponieważ jak by to wyglądało....Pozdrawiam!Wojciech115 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 13 Maj 2009 Share Napisano 13 Maj 2009 Trochę mało aktorów, ale pomysł oceniam na 5 :) wykonanie na 4.5 :) :) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XaXers Napisano 13 Maj 2009 Share Napisano 13 Maj 2009 Ode mnie masz 5 a nawet 5+. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Napisano 13 Maj 2009 Share Napisano 13 Maj 2009 Witam ponownie!Chciałeś opinii forumowiczów to ją dostałeś. Jednemu się podoba, innym nie. Uśmiechanie się i głaskanie wszystkiego, a nie zauważanie biedy było za komuny. I co z tego wyszło? Tak czy siak życzę sukcesów w filmowej przyszłości!Pozdrawiam, Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M164U Napisano 13 Maj 2009 Share Napisano 13 Maj 2009 Jezeli to twoj pierwszy film to dla mnie bomba. Oczywiscie nie jestes jeszcze Wajda ale napewno sie nameczyles. Efekty specialne prawie jak gwiezdne wojny, czyli na 5-atke. Gra aktorska moze byc, ale jeszcze musi byc pare filmow i dopiero bedzie mozna mowic o nowym Lindzie. Planer i podoga na poczatku dodawala do filmu, nie potrzbne bylo tylko takie chwilowe przejscie miedzy scenami typu acid w 1:44 minucie fimu. Rozumiem ze funduszy bylo malo i dla tego widzimy samochod nie z epoki i pare innych drobiazgow, ale nadal nie jest zle. W tym wypadku proponowal bym zmienic tytul na Back to the Future: WW2 edition", i w tedy juz nikt nie moze sie czepiac. Dla mnie caloksztalt dostaje 4+ na 5 mozliwych, ale to dla tego ze to jest twoj pierwszy film. Na nastepnych juz bede ostrzejszy:))) PS: no i tlumaczenie (pdzielam poprzedniego kolegi uwagi co do tytulu)Przedstawia film pt. - presentingCo sie stalo ze sztabem - What happened to HQ?Nie mam pojecia - I don't knowW rolach glownych - main castw pozostalych rolach - supporting castCzekam na nastepne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 13 Maj 2009 Share Napisano 13 Maj 2009 nie chcę się czepiać, ale najpierw proponuję zgłębić bardziej technikę wykonywania filmu, a później kombinować" z wojennymi..zapewne się przy tym sporo wyszaleliście, było kupę śmiechu i niezapomnianych przeżyć, ale to nie zawsze jest równoznaczne z efektami..jeżeli jesteście młodzi i macie czas, to się nie poddawajcie, obserwujcie, podpatrujcie, nauczcie się obsługi Adobe After Effects'a i do dzieła!pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pik78 Napisano 13 Maj 2009 Share Napisano 13 Maj 2009 oj chłopcy ,chłopcy ,szkolne mundurki tylko pobrudziliscie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cronos Napisano 13 Maj 2009 Share Napisano 13 Maj 2009 Pik to by widział w filmie podstarzałych kombatantów w wyciągniętych z szaf mundurach latajacych po krakach :) W sumie nie głupi pomysł... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihura Napisano 13 Maj 2009 Share Napisano 13 Maj 2009 Spielberg też zaczynał podobnie,jego ulubionym efec"tem była 20 centymetrowa deszczółka na kamyczku,posypana z jednej strony piaskiem.Nadeptując w biegu na drugi koniec widziałeś małą eksplozję.ps.No i wszyscy do dzisiaj biegają o własnych siłach.ps.Pomysł ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacoob Napisano 13 Maj 2009 Autor Share Napisano 13 Maj 2009 He, zastanawiam się czy pomimo licznych obelg warto robić coś dalej? dzięki oczywiście za pozytywne opinie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacoob Napisano 13 Maj 2009 Autor Share Napisano 13 Maj 2009 M164U, HQ za bardzo mi się kojarzy z highquality, a może jakaś inna równie przyjemna dla ucha wersja? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 13 Maj 2009 Share Napisano 13 Maj 2009 Jacoob- a gdzie Ty obelgi widzisz? Wszyscy delikatni, jak pluszowe misie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacoob Napisano 13 Maj 2009 Autor Share Napisano 13 Maj 2009 nie chodzi tylko o forum Odkrywca". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzieci3 Napisano 13 Maj 2009 Share Napisano 13 Maj 2009 Jacoob nie łam się.Krytyka jest między innymi po to żeby kolejny Twój film był lepszy od poprzedniego.Życzę sukcesów i pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson. Napisano 13 Maj 2009 Share Napisano 13 Maj 2009 Całkiem fajne. Pozdrawiam i oczywiście czekam na drugą część. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hitboy64 Napisano 13 Maj 2009 Share Napisano 13 Maj 2009 Od czegoś trzeba zacząć, co to byłaby zabawa gdyby wszystko było idealne od razu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacoob Napisano 13 Maj 2009 Autor Share Napisano 13 Maj 2009 fakt : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radek98k Napisano 13 Maj 2009 Share Napisano 13 Maj 2009 Kto walczy na kogo? Co to za bronie? mundury? Pierwsza myśl to wojna hiszpańska a później było wiadomo, że IIWW. Środek filmu to czasy współczesne, samochód i inne. Akcja z biciem w ręcz też jest fajna - po co aktor rzucił broń kiedy mógł walczyc na kolbe. Czy to miało oznaczac akcje oddziału paranormalnego SS Transport tajnej broni"? Dramat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.