Arbi1000 Napisano 25 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 25 Kwiecień 2009 Moja piłka jest krótka.Pytanie do administracji: czy jest taka opcja, by zastosować weryfikację pisowni i ortografii.Inne fora posługują się takową opcją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 25 Kwiecień 2009 Share Napisano 25 Kwiecień 2009 ależ oczywiście ...firefox + moduł... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 25 Kwiecień 2009 Share Napisano 25 Kwiecień 2009 jestem za, bo pszeciesz niektuzi robią takię błendy rze płakac sie hce i kórde wstyt nam robią.pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 25 Kwiecień 2009 Share Napisano 25 Kwiecień 2009 Oczywiście to był żart xD pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 25 Kwiecień 2009 Share Napisano 25 Kwiecień 2009 polecam więcej czytać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 25 Kwiecień 2009 Share Napisano 25 Kwiecień 2009 Polecam zwłaszcza końcówkę:http://www.odkrywca.pl/ratujmy-jezyk-polski-,650686.html#650686 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bossmann1 Napisano 26 Kwiecień 2009 Share Napisano 26 Kwiecień 2009 ja proponuje tez by wszyskie posty byly pisane wierszem,lub proza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tradytor Napisano 26 Kwiecień 2009 Share Napisano 26 Kwiecień 2009 bossmann co z tym profesorem się pytam ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihura Napisano 26 Kwiecień 2009 Share Napisano 26 Kwiecień 2009 A co z dyslektykami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arbi1000 Napisano 26 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 26 Kwiecień 2009 bossmann1, zastanów sie co piszesz, bo właśnie wszystkie posty są pisane prozą.To co nagryzmoliłeś to tez jest proza (gdybyś nie wiedział). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OloOcki Napisano 26 Kwiecień 2009 Share Napisano 26 Kwiecień 2009 No, a ciekawe jak by wyglądał dział identyfikacji pisany wierszem? Np. Ludzie! Jam to wydobył tą łuskę z ziemi! Jam ją oczyścił! Ale co to za łuska? Cóż to za bicia? Proszę pokornie o identyfikację!Coś mniej lub więcej takiego ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobiepan Napisano 26 Kwiecień 2009 Share Napisano 26 Kwiecień 2009 Błędy zdarzają się każdemu, tylko że część forumowiczów stara się pisać poprawnie a cześć zdaje się być z nich dumna i ma w d...ie zarówno zasady pisownię jak i czytających. Inicjatywa zacna ale chyba niewykonalna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
f35jsf Napisano 26 Kwiecień 2009 Share Napisano 26 Kwiecień 2009 Kolego Mihura jak dyslektyk nie jest głupi to będzie pisał w internecie, na różnych forach, lepiej niż inni - nie dyslektycy. Wystarczy, że nie będzie głupi...Odpowiednia przeglądarka załatwia wszystko. Jak mam Foxa, podkreśla błędy jak Word - zero wysiłku, zero problemu.Ja staram się pisać bez błędów wiec jak Fox mi coś podkreśli to patrze co zrobiłem źle - i można powiedzieć: ciągle się uczę.Wystarczy tylko odrobinkę pomyśleć...Pozdrawiam serdecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pucha Napisano 26 Kwiecień 2009 Share Napisano 26 Kwiecień 2009 Szczególnie na tego typu forum, gdzie zgłębia się naszą historię winni jesteśmy szacunek dla własnego języka. Dysleksja to nie wymówka - wystarczy zwrócić uwagę czy w trakcie pisania postu przeglądarka (np. Firefox) podkreśla słowa na czerwono.Jeśli tylko mody mają chęci to powinni piętnować niechlujne posty i ich autorów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 26 Kwiecień 2009 Share Napisano 26 Kwiecień 2009 F- nie o myślenie chodzi. Każdemu może się zdarzyć błąd ortograficzny. Gorzej, gdy jest to standard, któremu towarzyszy nie tylko duma ale i arogancja wobec czytających i/lub zwracających uwagę.Chyba, że nagle mamy niewyobrażalny przyrost dyslektyków lub ordynarnych leni.Pucha- to nie w chęci problem. Mogę wskazać Ci dowolny wątek, w którym mody miałyby zajęcie. A nikt z nas nie siedzi na Forum 24/24. I nikt nie będzie edytował co 3 czy 5 wpis.Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Czlowieksniegu 10:50 26-04-2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pucha Napisano 26 Kwiecień 2009 Share Napisano 26 Kwiecień 2009 Czlowieksniegu, to zrozumiałe. Mi bardziej chodzi o odpowiednie traktowanie że tak powiem ortodoksyjnych recydywistów". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 26 Kwiecień 2009 Share Napisano 26 Kwiecień 2009 Tia. A nie lepiej szanować zarówno siebie, jak i innych Użytkowników? Tym bardziej, że zaraz się okaże, że Forum cenzurą, edycją i zamordyzmem stoi.Zwróć uwagę, że bardzo sporadycznie błędy trafiają się w postach pisanych przez starszych wiekiem Użytkowników i wśród osób, które naprawdę wiedzą co i o czym chcą napisać. Nie wiem- może demografia i medycyna winna się zająć bumem dyslektycznych w rocznikach urodzonych po przełomie :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 26 Kwiecień 2009 Share Napisano 26 Kwiecień 2009 To pewnie po Czarnobylu tak... ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bossmann1 Napisano 26 Kwiecień 2009 Share Napisano 26 Kwiecień 2009 tradytor a ty jeszcze z tym Miodkiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 26 Kwiecień 2009 Share Napisano 26 Kwiecień 2009 A dziwisz Mu się? Słowo się rzekło, kobyłka u płota. Musisz się postarać o kontakt z Profesorem lub postarać i uważać co i jak piszesz :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tradytor Napisano 26 Kwiecień 2009 Share Napisano 26 Kwiecień 2009 Człowieksniegu ma racje tak mówiłeś że ta wiadomość zwali nas z nóg więc czekamy. Czytaj co piszesz i nie rzucaj słów na wiatr, bo będziesz miał opinie człowieka (przynajmniej u mnie)co dużo pisze mało robi :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bossmann1 Napisano 26 Kwiecień 2009 Share Napisano 26 Kwiecień 2009 czlowieksniegu!ma na Ciebie wplyw globalnego ocieplenia?zle interpretujesz me posty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 26 Kwiecień 2009 Share Napisano 26 Kwiecień 2009 Bossmann- ale po co się unosisz? To były tylko cytaty z Twoich wpisów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bossmann1 Napisano 26 Kwiecień 2009 Share Napisano 26 Kwiecień 2009 MR TRADYTOR.cofnij sie i przeczytaj jeszcze raz to co napisalem...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bossmann1 Napisano 26 Kwiecień 2009 Share Napisano 26 Kwiecień 2009 na luzaku... nieunosze sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.