zebu74 Napisano 9 Wrzesień 2009 Share Napisano 9 Wrzesień 2009 ...ofiara miała jednak nieśmiertelnik...pzdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 9 Wrzesień 2009 Share Napisano 9 Wrzesień 2009 A do mnie taki gość przywędrował :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 9 Wrzesień 2009 Share Napisano 9 Wrzesień 2009 zebu74 - spróbuj odczytać bicia z blaszki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 9 Wrzesień 2009 Share Napisano 9 Wrzesień 2009 PG-może być tegoroczny, zaskrońce jakoś teraz się wykluwają... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zebu74 Napisano 9 Wrzesień 2009 Share Napisano 9 Wrzesień 2009 Blaszkę zostawiłem,jakoś nie miałem ochoty majstrować przy sztywniaku :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 9 Wrzesień 2009 Share Napisano 9 Wrzesień 2009 Swiety, po wielkości i zachowaniu też się mnie tak wydawało że młody :) strasznie cewką był zainteresowany :)Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 9 Wrzesień 2009 Share Napisano 9 Wrzesień 2009 Kol PG palce jeszcze śmierdzą czy już domyłeś/;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 9 Wrzesień 2009 Share Napisano 9 Wrzesień 2009 Vis, ten egzemplarz się wcale nie bał więc jest ok :) ale dzięki za troskę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 9 Wrzesień 2009 Share Napisano 9 Wrzesień 2009 Tak tylko pytam bo mój ostatni wzięty w łapy był wręcz przerażony...:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 9 Wrzesień 2009 Share Napisano 9 Wrzesień 2009 Nie no mój to wręcz pozował :) Wiesz do gada trzeba mieć podejście... prawie jak do kobiety :)Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 28 Wrzesień 2009 Share Napisano 28 Wrzesień 2009 Dziwnie zadowolona:))? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 28 Wrzesień 2009 Share Napisano 28 Wrzesień 2009 Wczoraj też widziałem rudzielca ale niestety na drodze w płaskim i przylegającym stanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuczman Napisano 29 Wrzesień 2009 Share Napisano 29 Wrzesień 2009 Widzialem kolo domku nad jeziorem cos co chwilowo wprawilo mnie w konsternacje. Wygladalo na gowienko rozmiaru sporej meskiej dloni, pelne pesteczek z owocow. A na dachu domku lezy takowych badz ile, ale mniejszych bo galezie morwy sie nad nim slaniaja i szopy -pracze je palaszuja. Jako ze mieszkam po drugiej stronie oceanu, natychmiast mialem skojarzenia z przygodami znajomych z Alaski. To zupelnie inny swiat, mimo wszystko, podlega w ten temat. A obiekt moich obaw, okazal sie tylko korzeniem jakiegos tartaraku z ubieglorocznej powodzi. Uff...http://www.city-data.com/forum/attachments/alaska/49533d1253638698-bears-woods-bear-pistol.jpghttp://www.city-data.com/forum/attachments/alaska/49534d1253638790-bears-woods-pistol.jpghttp://www.city-data.com/forum/attachments/alaska/49535d1253638821-bears-woods-bear-paws.jpgStary misiu bez zebow- umieral z glodu, ale ze pazury mial wciaz cale, wiec zabijal co tylko widzial. Tyle ze zjesc nie mogl... Zaatakowal bez zadnego ostrzezenia a martwy zatrzymal sie jakies 3 metry poza strzelajacym w obronie wlasnej spacerowiczem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dani Napisano 6 Listopad 2009 Share Napisano 6 Listopad 2009 25.10.2009r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dani Napisano 6 Listopad 2009 Share Napisano 6 Listopad 2009 08.07.2009r. W oddali Szef się czai . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sailer Napisano 8 Listopad 2009 Share Napisano 8 Listopad 2009 ...i choć listopad i kleszczy, to kleszcze grasują po krzakach... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maly193 Napisano 9 Listopad 2009 Share Napisano 9 Listopad 2009 Czyżby powrót koteczka??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maly193 Napisano 9 Listopad 2009 Share Napisano 9 Listopad 2009 ;(( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maly193 Napisano 9 Listopad 2009 Share Napisano 9 Listopad 2009 spotkanie ze śpiącym Jerzym ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jamato Napisano 13 Listopad 2009 Share Napisano 13 Listopad 2009 Sobotnie popołudnie. Idę sobie, idę, idę i idę. Pola, łąki, zarośla. Mijam rów, mijam krzewy, dochodzę do topoli......aż tu para...homo sapiens, sapiens płci odmiennej...na dwa kroki ode mnie.To, co wyprawiają, jest naprawdę dzikie...A te okrzyki!...to sama natura. Zatrzymuję się na chwilę. A co?Dokonałem odkrycia, to mi wolno! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diago Napisano 14 Listopad 2009 Share Napisano 14 Listopad 2009 trzeba bylo fota zrobic :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jamato Napisano 14 Listopad 2009 Share Napisano 14 Listopad 2009 Nie w głowie mi był wtedy fotoaparat ale mój serwer wewnętrzny zarejestrował wszystko.Niestety nie mogę się podzielić tym zapisem.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dani Napisano 6 Grudzień 2009 Share Napisano 6 Grudzień 2009 Dzisiaj natknąłem się na gada ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihura Napisano 6 Grudzień 2009 Share Napisano 6 Grudzień 2009 Co to za gatunek?pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihura Napisano 6 Grudzień 2009 Share Napisano 6 Grudzień 2009 Eskulapa?pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.