Skocz do zawartości

Dzike zwierzęta,spotkania

vojtaz2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 364
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 5 months later...
Miałem przygodę jesienią tamtego roku.Co prawda nie z dzikim zwierzakiem ale z tym związaną.chodziłem z piszczałką po polu koło mnie było pole kukurydzy wypłoszyłem stado bażantów a z drugiej strony pola nadeszli myśliwi jak za czeli sadzić w moją stronę to wiałem aż czapkę zgubiłem:-].

W moim lesie są lisie nory (dużo). Kilka lat temu (jeszcze przed epoką komórek z aparatem foto) w bezpośrednim sąsiedztwie tych nor znalazłem martwego lisa SREBRNEGO. Czy mogło być tak, że srebrny lis dołączył do rudych, lub rude odrzuciły go zabijając?
Zagadka, której rozwiązać nie potrafiłem.

kolego elpasys-tak samo jak i u ludzi,w świecie zwierzęcym wysętpuje zjawisko zwane rasizmem.Wszelkie inne ptaki kolorowe typu papugi puszczone na wolnosc,lub ktore same uciekly zostana zadziobane ze wzgledu na swoja innosc.Sama natura dba o swoj image.

Taka ślicznotka mnie nawiedziła jak byłem na rybach w zaszłym roku.Przylazła pod same nogi i patrzy się na mnie.Najpierw myślałem,że wściekła jest to się nie boi,ale żaby raczej nie chorują na wściekliznę.Po kilku minutach dopiero zakumałem" o co jej chodzi.Pół paczki białych robaków musiałem wytracić aby się odczepiła.Żarłoczna bestia...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie