Zenit Napisano 17 Sierpień 2012 Share Napisano 17 Sierpień 2012 takie tam;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 18 Sierpień 2012 Share Napisano 18 Sierpień 2012 Panowie,kto zakłada vol.II?Ten za długo już się ładuje:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 30 Sierpień 2012 Share Napisano 30 Sierpień 2012 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 2 Wrzesień 2012 Share Napisano 2 Wrzesień 2012 http://wroclaw.gazeta.pl/wroclaw/1,35751,12407683,Duzy_korpus_z_malutkim_mozgiem__quadowcy_na_szlakach.htmlUwaga na te okazy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 15 Wrzesień 2012 Share Napisano 15 Wrzesień 2012 W lesie nie spotkałem ale w parkach bardzo często można trafić na jeża:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 15 Wrzesień 2012 Share Napisano 15 Wrzesień 2012 Jeż jak jeż,przy braku kotów się nada.Hebda świetne masz nogi! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 15 Wrzesień 2012 Share Napisano 15 Wrzesień 2012 :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
belba Napisano 16 Wrzesień 2012 Share Napisano 16 Wrzesień 2012 Zamorska zwinka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GORYL Napisano 16 Wrzesień 2012 Share Napisano 16 Wrzesień 2012 co prawda to nie pęknięty jez ...ale warto luknac http://kontakt24.tvn.pl/artykul,rys-w-gorach-stolowych,244330.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy102janek Napisano 24 Luty 2013 Share Napisano 24 Luty 2013 Sam jeszcze przyjemności" nie miałem ale ciasno się w lesie robi http://tvnmeteo.tvn24.pl/informacje/polska,28/wataha-wilkow-na-pomorzu-zachodnim-upodobaly-sobie-dwie-wioski,75402,1,0.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 24 Luty 2013 Share Napisano 24 Luty 2013 Rzekotka. Chciałem cmoknąć by zmieniła się w królewnę, która spełni wszystkie moje marzenia o skarbach ale okazało się, że to rzekotek. :-(C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystiano Napisano 24 Luty 2013 Share Napisano 24 Luty 2013 Miałem przygodę jesienią tamtego roku.Co prawda nie z dzikim zwierzakiem ale z tym związaną.chodziłem z piszczałką po polu koło mnie było pole kukurydzy wypłoszyłem stado bażantów a z drugiej strony pola nadeszli myśliwi jak za czeli sadzić w moją stronę to wiałem aż czapkę zgubiłem:-]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esterendensen Napisano 25 Luty 2013 Share Napisano 25 Luty 2013 Dobrze,że już nieżywy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robert_k Napisano 28 Luty 2013 Share Napisano 28 Luty 2013 taka ciekawostka czy ktoś zgadnie co to było? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esterendensen Napisano 28 Luty 2013 Share Napisano 28 Luty 2013 Łabądż,czy Łabędż,diabli wiedzą,jak to się pisze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robert_k Napisano 28 Luty 2013 Share Napisano 28 Luty 2013 Takie skromne znaleziska ze spacerów po lesie. Tropy nie należą do łabędzia:) Zgadywać dalej! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 28 Luty 2013 Share Napisano 28 Luty 2013 Ślady któregoś pelikana odwiedzającego Polskę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esterendensen Napisano 28 Luty 2013 Share Napisano 28 Luty 2013 jak to mówią chodzić po kaczemu,czyli stopy do wewnątrz.Tylko,że to jakaś naprawdę duża kaczka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elpasys Napisano 1 Marzec 2013 Share Napisano 1 Marzec 2013 W moim lesie są lisie nory (dużo). Kilka lat temu (jeszcze przed epoką komórek z aparatem foto) w bezpośrednim sąsiedztwie tych nor znalazłem martwego lisa SREBRNEGO. Czy mogło być tak, że srebrny lis dołączył do rudych, lub rude odrzuciły go zabijając? Zagadka, której rozwiązać nie potrafiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esterendensen Napisano 1 Marzec 2013 Share Napisano 1 Marzec 2013 kolego elpasys-tak samo jak i u ludzi,w świecie zwierzęcym wysętpuje zjawisko zwane rasizmem.Wszelkie inne ptaki kolorowe typu papugi puszczone na wolnosc,lub ktore same uciekly zostana zadziobane ze wzgledu na swoja innosc.Sama natura dba o swoj image. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esterendensen Napisano 1 Marzec 2013 Share Napisano 1 Marzec 2013 Albinosy tez nie maja szans na przezycie w naturze.Tylko zoo jest ich szansa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziki pies Napisano 2 Marzec 2013 Share Napisano 2 Marzec 2013 strzelam na pałę"..dzikiej gąśli,gęśli(gęsi?). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziki pies Napisano 2 Marzec 2013 Share Napisano 2 Marzec 2013 Bóbr?..tylko jak by mu obcinkę za krótko zrobili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robert_k Napisano 3 Marzec 2013 Share Napisano 3 Marzec 2013 Tak, to są tropy bobra, z tym że zazwyczaj pozostaje jeszcze ślad po kielni" czego nie widać na załączonym zdjęciu. pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esterendensen Napisano 9 Marzec 2013 Share Napisano 9 Marzec 2013 Taka ślicznotka mnie nawiedziła jak byłem na rybach w zaszłym roku.Przylazła pod same nogi i patrzy się na mnie.Najpierw myślałem,że wściekła jest to się nie boi,ale żaby raczej nie chorują na wściekliznę.Po kilku minutach dopiero zakumałem" o co jej chodzi.Pół paczki białych robaków musiałem wytracić aby się odczepiła.Żarłoczna bestia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.