Trooper85 Napisano 13 Marzec 2009 Autor Share Napisano 13 Marzec 2009 http://doza.o2.pl/?s=4097&t=11587Nie ma w Polsce człowieka, który nie znałby znaczenia słowa obrzyn lub obrzynek"Artykuł świadczy o tym, że autor jednak nie zna znaczenia tego słowa. Resztę kwiatków" przeczytajcie sami. O broni i częściach z pobojowisk też coś jest :)miłej lektury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EMPAI Napisano 13 Marzec 2009 Share Napisano 13 Marzec 2009 he,he ciekawe-ten sam artykuł wrzuciłem rano na forum Aktualności.Zniknął po paru minutach...Tutejszy moderator-ludzki pan? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 13 Marzec 2009 Share Napisano 13 Marzec 2009 Prawda jest taka że to nie artykuł a poradnik pt. jak wykonać samopałkę. Teraz pewnie pare smarków popróbuje swoich sił wg tego poradnika i skutki będzie trudno przewidzieć. Jak dla mnie gościu przesadził z tym arcikiem i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sudajew Napisano 13 Marzec 2009 Share Napisano 13 Marzec 2009 Swiety, nie koniecznie smarków, wuja i jego kolega robili sobie samopały nie wiem jak, ale wiem ze kolego wujka skończył w trumnie, po tym jak celował ze swojego cacka do sowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pik78 Napisano 13 Marzec 2009 Share Napisano 13 Marzec 2009 Swiety nie badz taki swiety ,zakładasz ze ktos zrobi na podtsawie artykulu obrzynka ? A skad wezmie bron ,przeciez skoro jest nielegalna(o ile nie ma pozwolenia na nią) to jej nie uzyje do wykonania obrzynka:)Jesli ma papier na bron to nie bedzie kb ciac na obrzyna.A wg ciebie to filozofia wykonac obrzyna ? za hitlera i stalina robiono je ,a nie bylo wtedy neta przeciez :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 13 Marzec 2009 Share Napisano 13 Marzec 2009 Swiety nie badz taki swiety" - coś mi sugerujesz?Dałem do zrozumienia ze domorosłe dzieciaki po przeczytaniu tego artykułu mogą próbować coś takiego sklecić. To raz.Dwa-autor wprost podał przykład że jeśli nie dysponujesz bronią do przeróbki" możesz się posłużyć gasrurką.Trzy. W świecie gdzie fachowcy" rozbrajają niewybuchy kontówkami na wioskach, moja eoria" nie wydaje się ani trochę absurdalna. Wszędzie są barany chcące popróbować tego i owego i przy okazji narazić zdrowie swoje i osób z otoczenia.Zresztą popatrz na wypowiedź sudajewa-masz przykład z życia...Autor artykułu zastosował metodę-powiem Ci co i jak, ale nie rób tego w domu". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 14 Marzec 2009 Share Napisano 14 Marzec 2009 Po akcji policji widzialem samopal wykonany z rury od ukrainy" - podobno strzelal... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hitboy64 Napisano 14 Marzec 2009 Share Napisano 14 Marzec 2009 Tyle, że zmieniał właściciela po każdym strzale :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 14 Marzec 2009 Share Napisano 14 Marzec 2009 Mój ojciec mając naście lat bawił się takimi konstrukcjami,zabawa skończyła się dopiero jak jego kolega dostał śrubą która była nakręcona na tył rurki-lufy,a dostał tak szczęśliwie ze pomimo tego ze wyciągali mu ją w szpitalu z oczodołu uratował oko.Druga historia:Mój kolega bawił się samopałem u babki w komórce,efekt taki ze dziura w deskach od kuli łożyskowej,a jego konstrukcja eksplodowała mu w łapach,ale ten też miał szczęście i tylko nie słyszał przez parę godzin...Te historie skutecznie odstraszyły mnie od podobnych zabaw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.