Bocian Napisano 11 Marzec 2009 Autor Share Napisano 11 Marzec 2009 Potrzebuję chętnych osób do testowania nowego serwisu Odkrywcy. A dokładniej nowego silnika ze starym wyglądem :)Jeżeli ktoś ma w tym doświadczenie to bardzo chętnie zwiększe ilość siwych włosów na głowie programisty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 11 Marzec 2009 Share Napisano 11 Marzec 2009 bo my juz mu troszkie dorobilismy :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QB@ Napisano 11 Marzec 2009 Share Napisano 11 Marzec 2009 Jestem chętny, nieco czasu wolnego również posiadam, proszę o bliższe informacje na PW.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szeregowy1993 Napisano 11 Marzec 2009 Share Napisano 11 Marzec 2009 No to ja, jako bezsprzecznie przekonany przez QBe mogę się tym trochę pobawić"Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 12 Marzec 2009 Share Napisano 12 Marzec 2009 wszyscy nazekaja na forum ale jakos chetnych do testow nie widac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 12 Marzec 2009 Share Napisano 12 Marzec 2009 Nadszyszkownika się boją?Przecież widzisz, jak stają na baczność, gdy się na Czat logujesz. I jak nagle zapada cisz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 12 Marzec 2009 Share Napisano 12 Marzec 2009 powiedzieli ze sie nie boja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 12 Marzec 2009 Share Napisano 12 Marzec 2009 A co Ci, ze strachu, mieli innego powiedzieć?Pamiętaj- mniej wiesz, krócej przesłuchują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cronos Napisano 12 Marzec 2009 Share Napisano 12 Marzec 2009 Też bym się mógł od poniedziałku podjąć czegoś takiego, poświęcę trochę czasu dla dobra forum :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schivelbein Napisano 12 Marzec 2009 Share Napisano 12 Marzec 2009 Ja również mógłbym poświęcić chwile czasu dla dobra forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopacz18 Napisano 12 Marzec 2009 Share Napisano 12 Marzec 2009 a ja od poniedziałku nie mógłbym się poświęcić - ale znając moje zdolności dotyczące internetu - też dla dobra forum:) - pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
speed Napisano 12 Marzec 2009 Share Napisano 12 Marzec 2009 Witam.Chętnie pomogę w testach.Pzdrspeed Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hitboy64 Napisano 14 Marzec 2009 Share Napisano 14 Marzec 2009 No to są nowi chętni coby kartoniki na nowym forum testować :D Bo my już weterani odznaczeni :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 17 Marzec 2009 Share Napisano 17 Marzec 2009 Potrzeba nam takich fachowcow... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ptaku51 Napisano 17 Marzec 2009 Share Napisano 17 Marzec 2009 Doswiadczenei przy takiej robocie - 0Wolny czas - 0Chęci i zaangażowanie - bezcenneJeśłi tylko można się przydać - proszę wciągnąc mnie na liste.Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 23 Marzec 2009 Autor Share Napisano 23 Marzec 2009 Ktos jeszcze chetny? Mozna sie tutaj dopisac.Uprzedzam ze wersja testowa nie wyglada lepiej :), ona ma lepiej dzialac. Wyglad zmieni sie w kwietniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 23 Marzec 2009 Share Napisano 23 Marzec 2009 w takim razie i ja się piszę, w miare wolnego czasu - postaram się pomóc.pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal16 Napisano 24 Marzec 2009 Share Napisano 24 Marzec 2009 to i ja mogę pomóc, tylko doświadczenie : 0 , ale sporo wolnego czau :) pozdarwiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
liha Napisano 26 Marzec 2009 Share Napisano 26 Marzec 2009 Witam. To i ja pomogę. Coś wypatrzę to się podziele spostrzeżeniami. pozdrawiam.liha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szajka Napisano 26 Marzec 2009 Share Napisano 26 Marzec 2009 Jeśli mogę pomoc to też wchodzę doswiadczenie -0 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yankess(Deutch Krone) Napisano 26 Marzec 2009 Share Napisano 26 Marzec 2009 mogę pomóc, proszę mi napisać na priv na czym ta pomoc miała by polegaćpozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.