Skocz do zawartości
  • 0

Perkun potrzebna obiektywna opinia ??

torba5

Pytanie

Napisano

Witam nabyłem że tak powiem w ciemno na zagranicznej aukcji,nie zbieram Polskich bagnetów pokusiło mnie po 5 piwie a teraz potrzebuje obiektywnej opini pozdrawiam i dziękuje

17 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
ale jakiego typu potrzebujesz opini? Bagnet sam w sobie jest fantastyczny, stan zachowania wspaniały...kwestia tylko ile za niego zapłaciłeś,
Napisano
jeśli zaplaciles ponizej 500zl, to zrobiles swietny interes i masz wypasionego fanta.
daj blizej fotki żabki i pochwy, nitów, numeracji itp.
pozdro!
Napisano
Jeszcze do mnie nie dotarł także na szczegóły trzeba poczekać,ale zobaczymy może zostanie w kolekcji a może nie kwestia humoru :),a może sie wymienie....pozdrawiam
Napisano
Dzięki jak narazie opinie dla mnie super,lepsze foty dam jak do mnie dojdzie te zdjęcia są z aukcji zapłaciłem 186 euro czyli w sumie jak na jego obecną cene to nie mało ale z tego co piszecie było warto, teraz ze dwa tygodnie trzeba poczekać jak dojdzie wkleje foty szczegółowe pozdrawiam
Napisano

Witam nabyłem że tak powiem w ciemno na zagranicznej aukcji,nie zbieram Polskich bagnetów pokusiło mnie po 5 piwie a teraz potrzebuje obiektywnej opini pozdrawiam i dziękuje

Napisano
Witam . Jeśli żabka jest oryginalna to cena 900 zł jest atrakcyjna - ale jak żabka to kopia , interesu na tym bagnerciku nie zrobisz za dużego. Kiedy myślisz wystawic na alledrogo ? Pozdr.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie