torba5 Napisano 8 Marzec 2009 Autor Napisano 8 Marzec 2009 Witam nabyłem że tak powiem w ciemno na zagranicznej aukcji,nie zbieram Polskich bagnetów pokusiło mnie po 5 piwie a teraz potrzebuje obiektywnej opini pozdrawiam i dziękuje
KonVonWin Napisano 8 Marzec 2009 Napisano 8 Marzec 2009 ale jakiego typu potrzebujesz opini? Bagnet sam w sobie jest fantastyczny, stan zachowania wspaniały...kwestia tylko ile za niego zapłaciłeś,
8total4 Napisano 8 Marzec 2009 Napisano 8 Marzec 2009 jeśli zaplaciles ponizej 500zl, to zrobiles swietny interes i masz wypasionego fanta.daj blizej fotki żabki i pochwy, nitów, numeracji itp.pozdro!
torba5 Napisano 9 Marzec 2009 Autor Napisano 9 Marzec 2009 Jeszcze do mnie nie dotarł także na szczegóły trzeba poczekać,ale zobaczymy może zostanie w kolekcji a może nie kwestia humoru :),a może sie wymienie....pozdrawiam
stock84 Napisano 9 Marzec 2009 Napisano 9 Marzec 2009 Torba5 a co jest tematem głównym twoich zainteresowań i kolekcji?
stg1971 Napisano 8 Marzec 2009 Napisano 8 Marzec 2009 pij więcej ,myślę że około 2000 zł,wart.może więcej.na zdrowie,ładny fant,wart chlania.
stg1971 Napisano 8 Marzec 2009 Napisano 8 Marzec 2009 dokładnie oglądałem foty,to myslę że dobre 3000zł,czy to z rosji.
stock84 Napisano 8 Marzec 2009 Napisano 8 Marzec 2009 ..dziękuje, nie mam więcej pytań.." często pije ale nigdy mnie tak nie kusi:) pzdr
torba5 Napisano 9 Marzec 2009 Autor Napisano 9 Marzec 2009 Dzięki jak narazie opinie dla mnie super,lepsze foty dam jak do mnie dojdzie te zdjęcia są z aukcji zapłaciłem 186 euro czyli w sumie jak na jego obecną cene to nie mało ale z tego co piszecie było warto, teraz ze dwa tygodnie trzeba poczekać jak dojdzie wkleje foty szczegółowe pozdrawiam
torba5 Napisano 8 Marzec 2009 Autor Napisano 8 Marzec 2009 Witam nabyłem że tak powiem w ciemno na zagranicznej aukcji,nie zbieram Polskich bagnetów pokusiło mnie po 5 piwie a teraz potrzebuje obiektywnej opini pozdrawiam i dziękuje
KonVonWin Napisano 9 Marzec 2009 Napisano 9 Marzec 2009 Zrobiłeś interes życia!!! Niesamowita okazja, Gratuluję bądź co bądź ogromnego farta! P.S Nawet w dobie kryzysu ;)
01dalton Napisano 9 Marzec 2009 Napisano 9 Marzec 2009 Witam . Jeśli żabka jest oryginalna to cena 900 zł jest atrakcyjna - ale jak żabka to kopia , interesu na tym bagnerciku nie zrobisz za dużego. Kiedy myślisz wystawic na alledrogo ? Pozdr.
Pytanie
torba5
Witam nabyłem że tak powiem w ciemno na zagranicznej aukcji,nie zbieram Polskich bagnetów pokusiło mnie po 5 piwie a teraz potrzebuje obiektywnej opini pozdrawiam i dziękuje
17 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.