borsuk leśno-polny Napisano 5 Kwiecień 2009 Share Napisano 5 Kwiecień 2009 I jeszcze takie drobiazgi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borsuk leśno-polny Napisano 5 Kwiecień 2009 Share Napisano 5 Kwiecień 2009 ...z których jeden był intrygujący... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borsuk leśno-polny Napisano 5 Kwiecień 2009 Share Napisano 5 Kwiecień 2009 I wszystko jasne. Komuś chyba się nudziło.Z leśnym pozdrowieniem!Borsuk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borsuk leśno-polny Napisano 5 Kwiecień 2009 Share Napisano 5 Kwiecień 2009 Aha - kaliber łuseczki 80mm, długość 23cm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 5 Kwiecień 2009 Share Napisano 5 Kwiecień 2009 paul, twoje guziki z czworka moze i brzydsze, ale rzadsze bo zapasowego pułku.pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paul Napisano 9 Kwiecień 2009 Share Napisano 9 Kwiecień 2009 Witam.Dopiero dzisiaj mogłem wejśc na forum.Mam pytanie do total.. czy mógłbyś napisać coś więcej o tym pułku zapasowym?Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hary DZ Napisano 11 Kwiecień 2009 Share Napisano 11 Kwiecień 2009 Troszkę Prus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hary DZ Napisano 11 Kwiecień 2009 Share Napisano 11 Kwiecień 2009 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hary DZ Napisano 11 Kwiecień 2009 Share Napisano 11 Kwiecień 2009 Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWEL*STRC Napisano 11 Kwiecień 2009 Share Napisano 11 Kwiecień 2009 no nieżle zawaliście odznake wyczyściłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MOZIX29 Napisano 11 Kwiecień 2009 Share Napisano 11 Kwiecień 2009 a to moje znajdki z ostatnich dni:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hary DZ Napisano 11 Kwiecień 2009 Share Napisano 11 Kwiecień 2009 wystarczyło opłukać i natrzeć oliwką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lina_90 Napisano 11 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2009 Panowie widzę cholerka ostro zaczyna się rok 2009 :) a u mnie same monety i guziczki no szlag mnie już trafia, jak na razie nic grubszego :P Foto później.pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolekkbusko Napisano 12 Kwiecień 2009 Share Napisano 12 Kwiecień 2009 Mozix piekne te orzelki.Szczena mi opadla .gratki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lina_90 Napisano 12 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 12 Kwiecień 2009 Lolek my to się w końcu musimy ustawić na wypad wspólny, Może Bronina? W każdym razie byłem w tej miejscówce o której Ci pisałem. Nic ciekawego, są ładne transzejki ale czyste o dziwo, pare dołków było, (jakiś skur.. jak zwykle nie zasypał) wyszło tylko pare łusek i 2 monetki słabo coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robin Napisano 13 Kwiecień 2009 Share Napisano 13 Kwiecień 2009 Dzisejszy wypad w lany poniedziłek ,takie cos wyskoczyło nie wiem co to czy to jaks broszka czy odznaka ,ale jest kompletna zapinką.Pierwszy raz cos takiego widze . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robin Napisano 13 Kwiecień 2009 Share Napisano 13 Kwiecień 2009 JAk tos wie co to a cudo prosze o odpowiedz Pozdrawiam Robin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 13 Kwiecień 2009 Share Napisano 13 Kwiecień 2009 Szukaj pod skrótem WHW ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 24 Maj 2009 Share Napisano 24 Maj 2009 Kolejne efekty tułaczki śladami wrześniowych cieni... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 24 Maj 2009 Share Napisano 24 Maj 2009 Za każdym razem serce mocniej zabiło, gdy z ziemi wychylił się znajomy jajowaty kształt... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 24 Maj 2009 Share Napisano 24 Maj 2009 Obie znalezione połówki nieśmiertelników były niestety czyste. To jakieś moje fatum, znalazłem już w całości i w kawałkach" łącznie 2 i 3/4 nieśmiertelnika. Na swój wymarzony wybity polski nieśmiertelnik muszę chyba jeszcze poczekać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 24 Maj 2009 Share Napisano 24 Maj 2009 W międzyczasie zwiększyła się liczebność kurnika" - w kwietniu wyszła piękna kurica wygięta do kształtu furażerki. Wisi biedaczka jak na szubienicy (wiem, wiem, okropnie to wygląda...), ale trudno ją inaczej przymocować.Z borsuczym pozdrowieniem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 24 Maj 2009 Share Napisano 24 Maj 2009 Kuriczka" z furażerki w chwilę po wykopaniu.:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midas Napisano 24 Maj 2009 Share Napisano 24 Maj 2009 Pieją kury pieją nie mają koguta;D Moim grzechem jest zazdrość:/ Jeszcze nie trafiła mi się kurka. Piękne fanty Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 1 Czerwiec 2009 Share Napisano 1 Czerwiec 2009 Bjar, chyba twoja wróżba się niedługo spełni, do 10 sztuk coraz bliżej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.