tyfus Napisano 26 Grudzień 2009 Share Napisano 26 Grudzień 2009 Hebda, zwieracze ci nie trzymają ?woytas pisał warde, zwarte pośladki" i się może doczekasz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 26 Grudzień 2009 Share Napisano 26 Grudzień 2009 przed ciśnieniem nie ma mocnych:) a czarownika z kropelką nie mam pod ręką..niecierpliwy już się robię,ale rano czmycham na cały boży dzień do lasu się wreszcie rozerwać od codziennej nudy dnia wolnego.to może tak zaocznie już zdjęli byście kartki? na warunkowym.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 26 Grudzień 2009 Share Napisano 26 Grudzień 2009 nie ma mocnych :) jak Pawlak mówił.....ostatni będą pierwszymi - cierpliwość, cierpliwość i zwieracze....:)nagroda przyjdzie .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 26 Grudzień 2009 Share Napisano 26 Grudzień 2009 ...jak zwieracze puszczą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 26 Grudzień 2009 Share Napisano 26 Grudzień 2009 nie możecie np za zdjęcie jednego żółtka żądać 10zł wpłaty na konto? tyle co paczka fajek więc myślę że sporo osób wy wpłaciło:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 26 Grudzień 2009 Share Napisano 26 Grudzień 2009 pampers dla dorosłych, uratuje twoje majty :)Hebda, twoja niecierpliwość powala mnie na kolana i widzę że tylko ja mam cierpliwość żeby cię pocieszać :)-pozdro- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 26 Grudzień 2009 Share Napisano 26 Grudzień 2009 w styczniu stuknie rok jak mówi się o amnestii(albo i dłużej) przez ten długi czas wielu wartościowych kolegów dostało sovjet order" a wielu innych żółtka..fajnie by było zrobić reaktywacje,przywrócić im logi,nie wiem..nie wiedziałem że są pampersy dla dorosłych:))ale mi jeszcze nie potrzebne,ostatnio już dbam o ścisk"i przedwczesny zrzut,stoperan dożylnie daje rade:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 26 Grudzień 2009 Share Napisano 26 Grudzień 2009 a pomyślałeś, że ci co dostali czerwoną gwiazdę, dalej są na forum jako klony ?a zółtka ? trzeba robić i pisać tak, aby ich nie dostawać :tobie całkiem dobrze idzie, więc chyba zrozumiałeś o co kaman ? ;)nie przeginaj z lekarstwami :) na luz w gaciach, węgiel jest OK ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 26 Grudzień 2009 Share Napisano 26 Grudzień 2009 zrobić klona nie problem,ale potem większość uważa takiego za młodzika"patrząc na licznik..staram się nie dostać 3kanarka bo wtedy już bliżej niż dalej..hehe,co do węgla to mihura mi się przypomniał i jego czarnyyje uzębienie:)no właśniemihura..kolejny poległy za sprawę:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 26 Grudzień 2009 Share Napisano 26 Grudzień 2009 bo węgiel się łyka, a nie gryzie :)licznik nie jest wyznacznikiem - nie ilość cyferek się liczy, tylko wiedza i pomoc innym Użyszkodnikom :)a mihura...jak wichura - był, przemknął, wrócił, odleciał, znowu zawiał.....i... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 26 Grudzień 2009 Share Napisano 26 Grudzień 2009 no niby racja,ale zawsze jest ta duma z licznika:)mihura,wichura, hurami-eto jego klon? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 26 Grudzień 2009 Share Napisano 26 Grudzień 2009 nie mogę ci ujawniać takich danych :) top secret - i nie mam na myśli moderacji, tylko samego mihurę - gdyby chciał, by napisał...uważny obserwator sam może wyłapać..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hulski Napisano 27 Grudzień 2009 Share Napisano 27 Grudzień 2009 no wlasnie ta amnestia to bedzie tylko na zolte kartki czy na stare niki tez?bo jak na same kartki to kicha troche:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 28 Grudzień 2009 Share Napisano 28 Grudzień 2009 hulski, nie licz na litość! xD masz dopiero nie całe 60 wpisów a już 3 ordery xD !! pozdrAle ja i tak nie zgadzam się ze swoim Orderem tym ostatnim xD jestem gotów oddać go jak zrobił to prezydent Lech Wałęsa xD pozdr hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 28 Grudzień 2009 Share Napisano 28 Grudzień 2009 hulski, twoje stare nicki nie są brane pod uwagę w amnestii..nick bagnetSS jest uśmiercony do końca świata i o jeden dzień dłużej :)śnieg już stopniał w Bieszczadach ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 28 Grudzień 2009 Share Napisano 28 Grudzień 2009 Co więcej, na nowym nicku również ostro lecisz w dół. Nie sądzę abyś, biorąc pod uwagę Twoje osiągnięcia, doczekał amnestii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 28 Grudzień 2009 Share Napisano 28 Grudzień 2009 Proponuje eutanazje,na amnestie już o wiele za późno w tym konkretnym przypadku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hulski Napisano 28 Grudzień 2009 Share Napisano 28 Grudzień 2009 a na ciebie to nawet eutanazji szkoda vis-iorku;)pozatym 8total8 i yeti jestescie pionkami w tej grze(nie zeby was chcial obrazac czy cos) i to bocian bedzie decydowal czy i komu przywrocic dawnego nika:)mnie juz kiedys zrehabilitowal ale pozniej cos sie popsulo na forum i niewiem jak ale znowu nie moglem wejsc na moje dawne konto,pozatym zapomnialem hasla:)a tak wogule to jak sprawdzic na jakiego maila np.ten moj nik jest zarejestrowany bo zapomnialem:)pozatym pogoda znosna,od srody ma byc na plusie to bedzie jeszcze lepiej,wczoraj spotkalem takiego dziwnego turyste przy granicy,chlop idzie wzdluz granicy PL,pochodzi z helu,na swieta ma 2 tygodnie wolnego i w srodku lata tez dwa tygodnie i wtedy,pakuje plecak i idzie wzdluz granicy,w okolicy lipia go spotkalem,dzis juz bedzie pewnie niedaleko sianek:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 28 Grudzień 2009 Share Napisano 28 Grudzień 2009 Aż się boje spytać co było w tym jego plecaku,jakieś dziwne skojarzenia mnie biorą...:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 28 Grudzień 2009 Share Napisano 28 Grudzień 2009 Aż mnie dziwi, że nie którzy ubiegają o amnestię xD pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 28 Grudzień 2009 Share Napisano 28 Grudzień 2009 Hulski- właśnie usiłowałem kawę dopić. Ale przeczytałem Twój wpis i muszę monitor wycierać. Klawiaturę też ze śmiechu oplułem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hulski Napisano 28 Grudzień 2009 Share Napisano 28 Grudzień 2009 kawe o 10 w nocy?niezdrowy tryb zycia:)za silownie bys sie wzion,pobiegal, pocwiczyl swoje cialo,a tak sie tylko narkotyzujesz w samotnosci kofeina,nic dobrego z tego nie wyniknie,jak nas maja inne narody szanowac jak poznajac wiekszosc z was,jest im zal ze takie chuderlaki z odstajacymi uszami reprezentuja nasz kraj,no shit ze kazdy chce nas podbijac:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 29 Grudzień 2009 Share Napisano 29 Grudzień 2009 Yeti jest za młody na siłownię, od 14 lat dopiero wolno dźwigać..Jaka tam kawa, zwykła zbożowa Inka ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 29 Grudzień 2009 Share Napisano 29 Grudzień 2009 Totek, kawy też nie polecam dzieciom, z przymrużeniem oko od 15 można pić xD xD xD :) heh pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 15 Styczeń 2010 Share Napisano 15 Styczeń 2010 Normalnie patrze a wszystkie podpadziochy bez kartek... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.