Skocz do zawartości

Jaki polecicie sprzęt do 1500zł

nadawca

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Na kolor, czyli monetki i drobiazgi polecam Tesoro Cibola a jeśli oprócz tego interesuje Cię militarka to Rutus Proxima.
Oba zasięgiem i czułością biją na głowę konkurencję cenową.

Pozdrawiam

VW
Napisano
Poruszałem się do pierwszych mrozów na proximie,jak dla mnie za te promocyjne obecnie 1300 pln jest super fantodajna-ale namiary na fanty to druga okoliczność.Pzdr.
Napisano
Może powiesz coś więcej o wymaganiach ,bo tak tylko wg.ceny to prawie wszystko mozna podpiąć.
Generalnie szukaj markowych sprzetów,może ze stajni tesoro lub fishera,do tej ceny możesz już kupić nowy sprzęt.
Napisano
a ja Ci polecam na militarke Hs-3 z cewką 37 i koszt zakupy nie przekroczy 1000 zł a sprzęt w porównaniu do cenny jest rewelacyjny jedyną wadę jest to że dyskryminacja jest bardzo słaba ale na militarke w sam raz :)

Pozdrawiam
Napisano
Podczas mojej 1,5 rocznej przygody ze smetkiem podczas łażenia po lasach nie wykopałem zadnego gwozdzia ,ani żelaznego druta,wiec nie pisz takich rzeczy.
Swiadczy to o nie opanowaniu funkcji wykrywacza.

Warto zainteresować się kolego fisherem f4,możliwośc stosowania dwóch cewek,jasny i czytelny wyswietlacz,tonowa i wizualna identyfikacja,pinpoint,dodam że na all metal to jest statyczny tryb poszukiwań.
pozdr.
Napisano
Saper93 - nie robię testów powietrznych bo nie wierzę w lewitujące monety a w terenie nie chce mi się mierzyć dołków linijką;) Mogę Ci tylko powiedzieć, że porównywałem ją z bardzo różnymi zachodnimi sprzętami w jedyny sposób jaki według mnie jest w miarę miarodajny, czyli sprawdzałem sygnały po kolei każdym detektorem w realnych warunkach terenowych, nie wiedząc co wykopię. Napisałem w miarę" bo idealnie takie testy trwają przynajmniej jeden sezon poszukiwawczy, przy założeniu działania na bardzo różnych glebach. Piszę o tym w teście Proximy dla Thesaurus News, ale nie chcę pisać jakie konkretnie sprzęty zestawialiśmy bo to zawsze budzi niezdrowe emocje.. Efekt był jednak taki, że w testach Proxima nie odstawała ani na krok od wykrywaczy o wiele droższych od siebie.

Pozdrawiam

VW
Napisano
Ja Ci radze wziasc cos z uzywanych sprzetow z gornej polki.
Rozgladnij sie za XLT(niesamowicie trudny w obsludze ale super po opanowaniu)lub Fisher najlepiej z serii CZ(proste w obsludze no i to ostatnie prawdziwe Fishery bardzo wytrzymale". Garrety Ci odradzam (sprawdzaja sie dobrze ale w USA na plazach.)

pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie