VanWorden Napisano 16 Styczeń 2009 Napisano 16 Styczeń 2009 Na kolor, czyli monetki i drobiazgi polecam Tesoro Cibola a jeśli oprócz tego interesuje Cię militarka to Rutus Proxima. Oba zasięgiem i czułością biją na głowę konkurencję cenową.PozdrawiamVW
dzieci3 Napisano 16 Styczeń 2009 Napisano 16 Styczeń 2009 Poruszałem się do pierwszych mrozów na proximie,jak dla mnie za te promocyjne obecnie 1300 pln jest super fantodajna-ale namiary na fanty to druga okoliczność.Pzdr.
Kultywator Napisano 16 Styczeń 2009 Napisano 16 Styczeń 2009 Na monetki i jeśli chcesz ciągnąć militarke to ALL-1.
terenowiec69 Napisano 16 Styczeń 2009 Napisano 16 Styczeń 2009 Może powiesz coś więcej o wymaganiach ,bo tak tylko wg.ceny to prawie wszystko mozna podpiąć.Generalnie szukaj markowych sprzetów,może ze stajni tesoro lub fishera,do tej ceny możesz już kupić nowy sprzęt.
nadawca Napisano 18 Styczeń 2009 Autor Napisano 18 Styczeń 2009 głownie nastawiam się na militaria aczkolwiek nie pogardzę drobnymi rzeczami pzdr
kub961 Napisano 19 Styczeń 2009 Napisano 19 Styczeń 2009 Mówie ci wes se X terre 30 wiem z własnego doświadczenia że warto ją wziąść!!
Graudenz 18 Napisano 19 Styczeń 2009 Napisano 19 Styczeń 2009 a ja Ci polecam na militarke Hs-3 z cewką 37 i koszt zakupy nie przekroczy 1000 zł a sprzęt w porównaniu do cenny jest rewelacyjny jedyną wadę jest to że dyskryminacja jest bardzo słaba ale na militarke w sam raz :)Pozdrawiam
terenowiec69 Napisano 19 Styczeń 2009 Napisano 19 Styczeń 2009 Podczas mojej 1,5 rocznej przygody ze smetkiem podczas łażenia po lasach nie wykopałem zadnego gwozdzia ,ani żelaznego druta,wiec nie pisz takich rzeczy.Swiadczy to o nie opanowaniu funkcji wykrywacza.Warto zainteresować się kolego fisherem f4,możliwośc stosowania dwóch cewek,jasny i czytelny wyswietlacz,tonowa i wizualna identyfikacja,pinpoint,dodam że na all metal to jest statyczny tryb poszukiwań.pozdr.
Saper93 Napisano 19 Styczeń 2009 Napisano 19 Styczeń 2009 VanWorden - mam takie pytanie. Czy zasiegi ciboli, proximy i ciboli na monety sa takie same? Pzodrawiam!
VanWorden Napisano 19 Styczeń 2009 Napisano 19 Styczeń 2009 Saper93 - nie robię testów powietrznych bo nie wierzę w lewitujące monety a w terenie nie chce mi się mierzyć dołków linijką;) Mogę Ci tylko powiedzieć, że porównywałem ją z bardzo różnymi zachodnimi sprzętami w jedyny sposób jaki według mnie jest w miarę miarodajny, czyli sprawdzałem sygnały po kolei każdym detektorem w realnych warunkach terenowych, nie wiedząc co wykopię. Napisałem w miarę" bo idealnie takie testy trwają przynajmniej jeden sezon poszukiwawczy, przy założeniu działania na bardzo różnych glebach. Piszę o tym w teście Proximy dla Thesaurus News, ale nie chcę pisać jakie konkretnie sprzęty zestawialiśmy bo to zawsze budzi niezdrowe emocje.. Efekt był jednak taki, że w testach Proxima nie odstawała ani na krok od wykrywaczy o wiele droższych od siebie.PozdrawiamVW
VanWorden Napisano 19 Styczeń 2009 Napisano 19 Styczeń 2009 P.S. Zajrzyj na forum Thesaurus do działu Wykrywacze - Testy, Porównania", gdzie właśnie szczegółowo porównujemy Cibolę/Vaquero do Proximy.
nadawca Napisano 22 Styczeń 2009 Autor Napisano 22 Styczeń 2009 kazdy mówi co innego ale wielkie dzięki panowie jeszcze mam czas aby się zastanowic
WanVorden Napisano 23 Styczeń 2009 Napisano 23 Styczeń 2009 Ja Ci radze wziasc cos z uzywanych sprzetow z gornej polki.Rozgladnij sie za XLT(niesamowicie trudny w obsludze ale super po opanowaniu)lub Fisher najlepiej z serii CZ(proste w obsludze no i to ostatnie prawdziwe Fishery bardzo wytrzymale". Garrety Ci odradzam (sprawdzaja sie dobrze ale w USA na plazach.)pozdrawiam
WanVorden Napisano 23 Styczeń 2009 Napisano 23 Styczeń 2009 Słonecznik a ty to co jakis fachura od wykrywek?hehe
pawcion123 Napisano 23 Styczeń 2009 Napisano 23 Styczeń 2009 Panowie szanujmy się!!peace love & ecstasy...hehe
sloneczny Napisano 23 Styczeń 2009 Napisano 23 Styczeń 2009 Nie, nie jestem, Tylko Ty jesteś wszechwiedzący. Szkoda że nawet nicku nie mogłeś sam wymyśleć :(
waldekhel Napisano 24 Styczeń 2009 Napisano 24 Styczeń 2009 Witam.Na allegro są wystawione Whites 6000 di Pro i DFX weź obojętnie który z nich ,a będziesz zadowolony.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.