egon10 Napisano 21 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 21 Grudzień 2008 hehhhe prezent na gwiazdke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
egon10 Napisano 21 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 21 Grudzień 2008 foto2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
egon10 Napisano 21 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 21 Grudzień 2008 przepraszam, to mialo być w aszych odkryciach". Proszę moderatorów o przeniesienie wątkupozdrawiam egon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzieci3 Napisano 21 Grudzień 2008 Share Napisano 21 Grudzień 2008 Witam, gratulacje,jeśli to nie tajemnica to proszę o podanie średnicy lub promienia do 100km.Suer sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
egon10 Napisano 21 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 21 Grudzień 2008 heheheh 7km od mojego kochanego , miasteczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janushew Napisano 21 Grudzień 2008 Share Napisano 21 Grudzień 2008 Congratulation!!! dobrze,że nie czekałeś do maja, bo byłaby moja :)))) pozdr j Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
egon10 Napisano 21 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 21 Grudzień 2008 no wlasnie janushew,spieszylem sie jak moglem;)))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomsee Napisano 21 Grudzień 2008 Share Napisano 21 Grudzień 2008 No, no, siedemnastka", ładne trafienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 21 Grudzień 2008 Share Napisano 21 Grudzień 2008 Chyba jednak dyskryminację wyłączę;))) No, gratuluję!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shizo Napisano 21 Grudzień 2008 Share Napisano 21 Grudzień 2008 ide szukac ladnego drzewa i kawalka sznurka... gratulacje egon;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowalinho Napisano 21 Grudzień 2008 Share Napisano 21 Grudzień 2008 Rewelka, i to w najbardziej zajebistej wersji tej szabli :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
egon10 Napisano 21 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 21 Grudzień 2008 dzieki,pewnie ze rewelka,heheh,ze szczescia juz na oczy nie widze.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 22 Grudzień 2008 Share Napisano 22 Grudzień 2008 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 22 Grudzień 2008 Share Napisano 22 Grudzień 2008 Piękna, wspaniałe trafienie!!! Teraz radość, ale potem obowiązek, Egonie - wyczyścić, zakonserwować, dopieścić, troskliwie przechowywać a w swoim czasie przekazać synowi, razem z opowieścią o jej znalezieniu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
egon10 Napisano 22 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 22 Grudzień 2008 danieloff,obiecuję że się zastosuje do Twoich rad i wskazań.Kopałem już różne szable, ale ta powalila mnie na kolana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kijow Napisano 22 Grudzień 2008 Share Napisano 22 Grudzień 2008 egon jak byś czasami chciał pozbyć się tej szabelki to ja chętnie odkupie.gratuluje fantu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 22 Grudzień 2008 Share Napisano 22 Grudzień 2008 będzie co opijać w TL :)zostaw jeszcze po sztuce takiej w lesie dla mnie i gibkiego ;)pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muslim Napisano 23 Grudzień 2008 Share Napisano 23 Grudzień 2008 Zaiste piękna - gratulujeA z jakiej gleby czy może piasku wyszła? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
egon10 Napisano 23 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 23 Grudzień 2008 niestety to nie byl pisaek,to byla jakas taka gliniasta gleba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomsee Napisano 23 Grudzień 2008 Share Napisano 23 Grudzień 2008 Jak na znalezisko z gleby stan jest bardzo dobry, ładnie się uchowałą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekanka Napisano 27 Grudzień 2008 Share Napisano 27 Grudzień 2008 Jacek,wlasciwie to nawet nie jestem zaskoczony...Gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
egon10 Napisano 27 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 27 Grudzień 2008 w sumie ja tez,nie gratuluj;-)wiesz jak to jest z poszukiwaniami - po prostu sie zdarzylopozdrawiam0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lina_90 Napisano 28 Grudzień 2008 Share Napisano 28 Grudzień 2008 Kolego egon wrzucił byś foteczki po oczyszczeniu bo aż w miejscu nie mogę z ciekawości usiedzieć jak ona teraz się prezentuje.pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
egon10 Napisano 28 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 28 Grudzień 2008 kol Lina_90,ta szabelka musi poczekac do wiosny na czyszczenie,teraz jest zalana ropa i czeka na swoja kolej;-)pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stock84 Napisano 28 Luty 2011 Share Napisano 28 Luty 2011 I jak egon wyczyściłeś?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.