Tomek22 Napisano 4 Grudzień 2008 Autor Napisano 4 Grudzień 2008 Panowie jak moge usunąć swój własny komentarz???
fraktal Napisano 4 Grudzień 2008 Napisano 4 Grudzień 2008 Są dwie możliwości:1. Zamknij oczy, nie będziesz widział tego co napisałeś.2. Napisz w tej sprawie wiadomość do moda. Jak dobrze uzasadnisz, np. że wrzuciłeś fotki które mogą cię pogrążyć:)to może się uda.
bandolero Napisano 4 Grudzień 2008 Napisano 4 Grudzień 2008 Albo nawrzucać do d*** tuskoidalnemu rządowi lub eurobolszewii (co na jedno wychodzi), to moderator sam usunie ten i wszystkie poprzednie Twoje wpisy w danym wątku. Mam w tym duże doświadczenie :)
Zwierzu Napisano 4 Grudzień 2008 Napisano 4 Grudzień 2008 bandoleroJa tez mam w tym doswiadczenie.Dzieki temu przestałem odwiedzac jeden z działow.Tomek22Bedziesz musiał napisac do moda.Polecam rozsądnego woytasa
liha Napisano 5 Grudzień 2008 Napisano 5 Grudzień 2008 hehehehehe tia .....to jest problem:)) zdarzało mi się , że w piątkowy wieczór po paru bro emocje poniosły i powypisywałem pare wolnych myśli hehehehe i następnego dnia rano jak je czytałem to mi się słabo robiło hehehe na szczęście moderator rozumiał sytuację i mi to powywalał:). pozdrawiam.liha
woytas Napisano 5 Grudzień 2008 Napisano 5 Grudzień 2008 no wlasnie a ja potem zmuszony jestem (wraz z innymi modami oczywiscie) czytac te posporzyciowe posty i w zaleznosci od znajomosci klienta wyciagac odpowiednie wnioski...Aczkolwiek ostatnio kilka osob polecialo za sprawa wlasnie eksperymentow poalkoholowych...
akagi Napisano 5 Grudzień 2008 Napisano 5 Grudzień 2008 woytas, kiedysz masz dyżur, żebym wiedział, czy m oge jechac po bandzie?
Czlowieksniegu Napisano 5 Grudzień 2008 Napisano 5 Grudzień 2008 W. ma nienormowany czas pracy. Nie wiesz, kiedy się pokaże. Jest, a za chwilę Go nie ma, a Ty masz smutnego @ do przeczytania.Ma, z resztą, taki fajny telefon, który o wszystkim Mu mówi ( nawet nie pytany ).
woytas Napisano 5 Grudzień 2008 Napisano 5 Grudzień 2008 ja mam tak jak babcia w allo allo" - takie zolte galki na lozku i jak skaner przeklenstw bluzgow etc etc wykryje zagrozenie to te galki mi mrugaja i sygnalizuja alarm alarm!!!Yeti a ty chowaj ten dlugi jezor bo ci go ktos przydepnie jeszcze :>
woytas Napisano 5 Grudzień 2008 Napisano 5 Grudzień 2008 zalezy dla kogo?Narod sie chyba bedzie cieszyl wiec dla nich obietnica :Hicio - niech Hicio to wezmie do siebie!
danieloff Napisano 5 Grudzień 2008 Napisano 5 Grudzień 2008 Bandolero, Zwierzu - czyli jesteście prześladowani za poglądy polityczne, można nawet powiedzieć represjonowani:-) Nie martwcie się, może za 30 lat dostaniecie za to rentę kombatancką a już na pewno będzie to piękna karta w życiorysie - a początku XXI wieku byłem prześladowany na Forum internetowym za krytykę rządów Donalda Tuska":-)
bandolero Napisano 5 Grudzień 2008 Napisano 5 Grudzień 2008 Danieloff, jak zwykle jesteś optymistą, ale muszę Ci troszkę popsuć humor. Za 30 lat Polska będzie jedynie prowincją Socjalistycznych Niemieckich Stanów Jewropy i nikt już nie będzie pamiętał o jakimś tam polskim rządzie", mimo iż to ten właśnie rząd podpisze rachtat lesboński". Pozdrav.
danieloff Napisano 5 Grudzień 2008 Napisano 5 Grudzień 2008 Pożyjemy, zobaczymy. Rząd jak rząd, ale Polacy całkiem dobrze sobie w tej Jewropie radzą, więc nie patrzyłbym w przyszłość tak negatywnie.
ms Napisano 5 Grudzień 2008 Napisano 5 Grudzień 2008 to bardzo dramatycznie brzmiąca wizja.czy ktoś organizuje wiec pod jakąkolwiek ambasadą przeciw temu?
bandolero Napisano 5 Grudzień 2008 Napisano 5 Grudzień 2008 MS- a nie słyszałeś o protestach polskich rybaków przeciwko eurokołchozowym ukazom? Co jakiś czas ktoś protestuje, kilka dni temu na ten przykład odbył się wiec przeciwko sabatowi ekoterrorystów w Poznaniu, którzy za pieniądze polskiego podatnika (150 mln) rajcują nad tym jak tu podwyższyć podatki i ceny. Mam nadzieję, że przed wprowadzeniem eurorubla również odbędą się protesty, w których sam wezmę udział. Pozdrav.
pomsee Napisano 5 Grudzień 2008 Napisano 5 Grudzień 2008 Bandolero - myśl co chcesz ale lubię Cię coraz bardziej :)))
Zwierzu Napisano 5 Grudzień 2008 Napisano 5 Grudzień 2008 Bandolero-pozdro serdeczne.A to nie jest krytyka rządów Tuska tylko prawda.Szczera prawda.A kazdy wątek w jakkoliwiek żle dotykający" PO i Tuska momentalnie leci wytniety przez jednego z moderatorów(wiadomo którego)Ale na naszym prezydencie mozna sobie uzywac ile wlezie,na LPR równiez.A przepraszam...Jeszcze nie mozna nic złego powiedziec na jedną z nacji(nawet boje sie napiac jaką bo zaraz bedą złosliwe komenterze typu o!!!narodowiec sie odezwał"Dlaczego Bocian potrafi zachowac dystans,dlaczego woytas i wielu innych a wiem co mówie bo jestem tutaj od początku tego Forum.Na początku jako obserwator.Jak sobie przypomne jakie dyskusje tutaj odchodziły pare lat temu to az łezka mi sie w oczach kręci....
Zwierzu Napisano 5 Grudzień 2008 Napisano 5 Grudzień 2008 Oto dowod pierwszy z brzegu.Ten wątek który ja załozyłem-http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=635476#649512Jak widac moderator tnie ale nie zwraca uwagi na obrazliwe stwierdzenie danieloffa cytŚMIESZNE INDYWIDUA KACZORY".Jak widac cytat ten obraza naszą głowe panstwa i jego brata w sposów okropny.To tylko cytat pierwszy z brzegu.Ale wypowiedz zostaje.A napiszcie cos złego na temat Tuska...Tak przyznaje sie...Uwazam ten rząd za najgorszy w powojennej Polsce.No tnij moderator.
danieloff Napisano 5 Grudzień 2008 Napisano 5 Grudzień 2008 Zapewniam Cię, że kilka moich wypowiedzi też zostało ocenzurowanych. Każdy ma prawo do swoich poglądów, na tym polega pluralizm. Ty uzewnętrzniasz swoją niechęć do stronnictw liberalnych i premiera Tuska, ja mam prawo do mojego obrzydzenia w stosunku do braci Kaczyńskich. Nigdy nie przekonamy siebie nawzajem, ale uwierz mi, to tylko internetowa dyskusja, chyba nie należy traktowac tego aż tak bardzo na serio, aż tak się bulwersować - szanuję Was i lubię, a Ci politykierzy, zarówno z PO jak i z PiS nie są przecież warci konfliktu między poszukiwaczami.
smugler Napisano 6 Grudzień 2008 Napisano 6 Grudzień 2008 danieloff-wszystko się zgadza, że każdy ma swoje poglądy których się kurczowo trzyma. Ale zawsze można je zmienić i czasem warto mądrego posłuchać" jak to Pawlak mówił w Kochaj albo rzuć"!!! A fakt jest faktem, że to co złego i obraźliwego na Panów Kaczyńskich to dla mediów i cenzorów jest cacy" i można z w/w kpić a to co dotyczy obecnego rządu i Premiera i jest złe, niedopuszcza się w ogóle do jakiejkolwiek dyskusji nie mówiąc już o słowach krytyki !!! Po prostu IDEAŁ - to widać, słychać i czuć !!!! Oooo jak bardzo czuć !!!! Więc nie chodzi tu o obalanie poglądów danej osoby, tylko o obiektywizm i możliwość wypowiedzenia bądź krytyki pod adresem Jednych jak i Drugich. Ale widać, że tylko o tych Drugich można wypowiadać się w samych superlatywach broń Boże słóweczko źle bo będzie cięcie" !!!GDZIE TA DRUGA IRLANDIA - SIĘ PANIE PYTAM !!!! Pozdrowienia dla wszystkich Braci Poszukiwaczy !!!!! DASZ DÓŁ !!!!
danieloff Napisano 6 Grudzień 2008 Napisano 6 Grudzień 2008 Sory, ale nie mogę brać odpowiedzialności za opinie mediów. Ja mam swoje poglądy i nie podpieram" ich mediami, których szczerze mówiac prawie nie mam czasu oglądać. I naprawdę nie jestem zaciekłym zwolennikiem PO ani Tuska, też mam wątpliwości co do Unii Europejskiej i w wielu kwestiach zgadzam się z Bandolero i jego naśladowcami. Czuję po prostu fizjologiczną niechęć do Kaczyńskich, mój organizm" odrzuca Ich tak, jak Zwierza liberałów a Bandolera eurokołchoźników. Ale jeszcze raz powtarzam - to tylko polityka, nie warta Naszych waśni.
Zwierzu Napisano 6 Grudzień 2008 Napisano 6 Grudzień 2008 danieloffMimo rózniących nas poglądów pełen szacunek dla Ciebie.PozdrawiamZwierz
Zwierzu Napisano 6 Grudzień 2008 Napisano 6 Grudzień 2008 I szczere gratulacje za odznake 36 pp L.A. :):)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.