Skocz do zawartości

Jak usunąć komentarz ???

Tomek22

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Są dwie możliwości:
1. Zamknij oczy, nie będziesz widział tego co napisałeś.
2. Napisz w tej sprawie wiadomość do moda. Jak dobrze uzasadnisz, np. że wrzuciłeś fotki które mogą cię pogrążyć:)
to może się uda.
Napisano
Albo nawrzucać do d*** tuskoidalnemu rządowi lub eurobolszewii (co na jedno wychodzi), to moderator sam usunie ten i wszystkie poprzednie Twoje wpisy w danym wątku. Mam w tym duże doświadczenie :)
Napisano
bandolero
Ja tez mam w tym doswiadczenie.Dzieki temu przestałem odwiedzac jeden z działow.
Tomek22
Bedziesz musiał napisac do moda.Polecam rozsądnego woytasa
Napisano
hehehehehe tia .....to jest problem:)) zdarzało mi się , że w piątkowy wieczór po paru bro emocje poniosły i powypisywałem pare wolnych myśli hehehehe i następnego dnia rano jak je czytałem to mi się słabo robiło hehehe na szczęście moderator rozumiał sytuację i mi to powywalał:). pozdrawiam.liha
Napisano
no wlasnie a ja potem zmuszony jestem (wraz z innymi modami oczywiscie) czytac te posporzyciowe posty i w zaleznosci od znajomosci klienta wyciagac odpowiednie wnioski...
Aczkolwiek ostatnio kilka osob polecialo za sprawa wlasnie eksperymentow poalkoholowych...
Napisano
W. ma nienormowany czas pracy. Nie wiesz, kiedy się pokaże. Jest, a za chwilę Go nie ma, a Ty masz smutnego @ do przeczytania.
Ma, z resztą, taki fajny telefon, który o wszystkim Mu mówi ( nawet nie pytany ).
Napisano
ja mam tak jak babcia w allo allo" - takie zolte galki na lozku i jak skaner przeklenstw bluzgow etc etc wykryje zagrozenie to te galki mi mrugaja i sygnalizuja alarm alarm!!!
Yeti a ty chowaj ten dlugi jezor bo ci go ktos przydepnie jeszcze :>
Napisano
Bandolero, Zwierzu - czyli jesteście prześladowani za poglądy polityczne, można nawet powiedzieć represjonowani:-) Nie martwcie się, może za 30 lat dostaniecie za to rentę kombatancką a już na pewno będzie to piękna karta w życiorysie - a początku XXI wieku byłem prześladowany na Forum internetowym za krytykę rządów Donalda Tuska":-)
Napisano
Danieloff, jak zwykle jesteś optymistą, ale muszę Ci troszkę popsuć humor. Za 30 lat Polska będzie jedynie prowincją Socjalistycznych Niemieckich Stanów Jewropy i nikt już nie będzie pamiętał o jakimś tam polskim rządzie", mimo iż to ten właśnie rząd podpisze rachtat lesboński". Pozdrav.
Napisano
to bardzo dramatycznie brzmiąca wizja.
czy ktoś organizuje wiec pod jakąkolwiek ambasadą przeciw temu?
Napisano
MS- a nie słyszałeś o protestach polskich rybaków przeciwko eurokołchozowym ukazom? Co jakiś czas ktoś protestuje, kilka dni temu na ten przykład odbył się wiec przeciwko sabatowi ekoterrorystów w Poznaniu, którzy za pieniądze polskiego podatnika (150 mln) rajcują nad tym jak tu podwyższyć podatki i ceny. Mam nadzieję, że przed wprowadzeniem eurorubla również odbędą się protesty, w których sam wezmę udział. Pozdrav.
Napisano
Bandolero-pozdro serdeczne.
A to nie jest krytyka rządów Tuska tylko prawda.Szczera prawda.A kazdy wątek w jakkoliwiek żle dotykający" PO i Tuska momentalnie leci wytniety przez jednego z moderatorów(wiadomo którego)
Ale na naszym prezydencie mozna sobie uzywac ile wlezie,na LPR równiez.A przepraszam...Jeszcze nie mozna nic złego powiedziec na jedną z nacji(nawet boje sie napiac jaką bo zaraz bedą złosliwe komenterze typu o!!!narodowiec sie odezwał"
Dlaczego Bocian potrafi zachowac dystans,dlaczego woytas i wielu innych a wiem co mówie bo jestem tutaj od początku tego Forum.Na początku jako obserwator.
Jak sobie przypomne jakie dyskusje tutaj odchodziły pare lat temu to az łezka mi sie w oczach kręci....
Napisano
Oto dowod pierwszy z brzegu.Ten wątek który ja załozyłem-
http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=635476#649512

Jak widac moderator tnie ale nie zwraca uwagi na obrazliwe stwierdzenie danieloffa cytŚMIESZNE INDYWIDUA KACZORY".Jak widac cytat ten obraza naszą głowe panstwa i jego brata w sposów okropny.To tylko cytat pierwszy z brzegu.Ale wypowiedz zostaje.A napiszcie cos złego na temat Tuska...
Tak przyznaje sie...
Uwazam ten rząd za najgorszy w powojennej Polsce.No tnij moderator.
Napisano
Zapewniam Cię, że kilka moich wypowiedzi też zostało ocenzurowanych. Każdy ma prawo do swoich poglądów, na tym polega pluralizm. Ty uzewnętrzniasz swoją niechęć do stronnictw liberalnych i premiera Tuska, ja mam prawo do mojego obrzydzenia w stosunku do braci Kaczyńskich. Nigdy nie przekonamy siebie nawzajem, ale uwierz mi, to tylko internetowa dyskusja, chyba nie należy traktowac tego aż tak bardzo na serio, aż tak się bulwersować - szanuję Was i lubię, a Ci politykierzy, zarówno z PO jak i z PiS nie są przecież warci konfliktu między poszukiwaczami.
Napisano
danieloff-wszystko się zgadza, że każdy ma swoje poglądy których się kurczowo trzyma. Ale zawsze można je zmienić i czasem warto mądrego posłuchać" jak to Pawlak mówił w Kochaj albo rzuć"!!! A fakt jest faktem, że to co złego i obraźliwego na Panów Kaczyńskich to dla mediów i cenzorów jest cacy" i można z w/w kpić a to co dotyczy obecnego rządu i Premiera i jest złe, niedopuszcza się w ogóle do jakiejkolwiek dyskusji nie mówiąc już o słowach krytyki !!! Po prostu IDEAŁ - to widać, słychać i czuć !!!! Oooo jak bardzo czuć !!!! Więc nie chodzi tu o obalanie poglądów danej osoby, tylko o obiektywizm i możliwość wypowiedzenia bądź krytyki pod adresem Jednych jak i Drugich. Ale widać, że tylko o tych Drugich można wypowiadać się w samych superlatywach broń Boże słóweczko źle bo będzie cięcie" !!!GDZIE TA DRUGA IRLANDIA - SIĘ PANIE PYTAM !!!! Pozdrowienia dla wszystkich Braci Poszukiwaczy !!!!! DASZ DÓŁ !!!!
Napisano
Sory, ale nie mogę brać odpowiedzialności za opinie mediów. Ja mam swoje poglądy i nie podpieram" ich mediami, których szczerze mówiac prawie nie mam czasu oglądać. I naprawdę nie jestem zaciekłym zwolennikiem PO ani Tuska, też mam wątpliwości co do Unii Europejskiej i w wielu kwestiach zgadzam się z Bandolero i jego naśladowcami. Czuję po prostu fizjologiczną niechęć do Kaczyńskich, mój organizm" odrzuca Ich tak, jak Zwierza liberałów a Bandolera eurokołchoźników. Ale jeszcze raz powtarzam - to tylko polityka, nie warta Naszych waśni.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie