woytas Napisano 24 Listopad 2008 Autor Share Napisano 24 Listopad 2008 Internetowy serwis aukcyjny Allegro zablokował obywatelom Nigerii możliwość rejestrowania konta w Polsce i na wszystkich swoich zagranicznych serwisach, m.in. w Bułgarii, Rumunii, na Ukrainie i w Rosji. To odpowiedź na falę wyłudzeń, która napłynęła do nas z Czarnego Lądu. http://gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,33181,5985475,Allegro_blokuje_nigeryjskich_oszustow.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sudajew Napisano 25 Listopad 2008 Share Napisano 25 Listopad 2008 i kto jest sto lat za murzynami?? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 25 Listopad 2008 Share Napisano 25 Listopad 2008 Woytas- Ty coś na mocno opalonego wyglądałeś ostatnio ( ale to może złudzenie po solarium ).Zawiesili Ci konto w Alledrogo?Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 25 Listopad 2008 Autor Share Napisano 25 Listopad 2008 nepalczycy do nepalu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 25 Listopad 2008 Share Napisano 25 Listopad 2008 Tak tak, ktoś nie docenił mieszkańców 3-go świata a tu zdziwko... i pytam się z kol. sudajewem- kto jest za murzynami??????? Wygląda na to że MY :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mati$ Napisano 25 Listopad 2008 Share Napisano 25 Listopad 2008 Juz nas nawet Nigerja robi w ch balona ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sudajew Napisano 25 Listopad 2008 Share Napisano 25 Listopad 2008 z całą przykrością muszę to stwierdzić:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
liha Napisano 26 Listopad 2008 Share Napisano 26 Listopad 2008 http://pl.wikipedia.org/wiki/Nigeryjski_szwindel - poczytać, dowiedzieć się, żeby potem płaczu nie było. Mnóstwo ludzi się nabiera. pozdrawiam.liha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 26 Listopad 2008 Autor Share Napisano 26 Listopad 2008 oj moj taki jeden znajomy wplacil 15 tysiakow hamerykanskich dularow - ale wtedy jak dular byl w cenie - jakies 6 lat temu....Placz i zgrzytanie zebow bylo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 26 Listopad 2008 Share Napisano 26 Listopad 2008 szkoda że to wielkie alledrogo nie jest takie mocne jak nas okradają tu na miejscu w Polsce ! doprosić się nie można o zablokowanie konta złodziejom !przeciągają jak tylko mogą całą procedurę ! a na koniec piszą ci że możesz iść na policje albo do sądu .goście zakładają nowe konta podają ten sam numer konta bankowego i dalej kradną ! przecież system powinien takie rzeczy wyłapać -no ale cóż alledrogo nie zarabia na jeleniach kupujących tylko na sprzedających oni zawsze liczą na prowizje od złodzieja a orżniętego kupującego mają gdzieś hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 26 Listopad 2008 Share Napisano 26 Listopad 2008 no cóż -trzeci świat sie rozwija :):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terenowiec69 Napisano 26 Listopad 2008 Share Napisano 26 Listopad 2008 To na co ty się huk nadziałeś na all?Coś kupował? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 26 Listopad 2008 Share Napisano 26 Listopad 2008 tak -nadziałem sie :):):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Napisano 29 Listopad 2008 Share Napisano 29 Listopad 2008 W tamtym tygodniu na mobile.de dostałem kilka odpowiedzi, każda jedna z przelaniem części pieniędzy przez ezpieczną" firmę pośredniczącą - przestrzegam, żeby się ktoś nie dał zrobić w balona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam793 Napisano 17 Luty 2012 Share Napisano 17 Luty 2012 Witam nic nie poblokowali dzisiaj właśnie dostałem wiadomość od brudasa że chce kupić odemnie przedmiot na allegro ładnie pisał maile w języku angielskim napisałem do niego niema sprawy towar wyślę bez problemu tylko jak kasę dostanę na rękę żadnych potwierdzeń przelewu nie biorę pod uwagę...maile ucichły popapraniec będzie szukał innych naiwnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 17 Luty 2012 Share Napisano 17 Luty 2012 Kto to jest brudas?Ewentualnie- kim jest brudas?Pytam, bo na mnie/do mnie też tak wołano... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 17 Luty 2012 Share Napisano 17 Luty 2012 ???? ja to mam mydło w płynie :):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MłodyPolska Napisano 17 Luty 2012 Share Napisano 17 Luty 2012 Odpowiem może za kolegę :)Brudas - murzyn, arab.Wzięło się to najpewniej z ich trybu życia, który sam również mogłem zaobserwować poza granicami naszego kraju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 17 Luty 2012 Share Napisano 17 Luty 2012 tak dla wiadomości, żeby po prostu wiedzieć ... i inne - jak kto wolihttp://warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,34889,8000180,Afrykanin_to_nie_Murzyn__Jak_mowic__by_nie_obrazac.htmlwięcej samemu można sobie poszukać.również żeby nie być posądzonym o obrazę, rasizm i tym podobnehttp://www.odkrywca.pl/uwaga-zanim-dodasz-post-na-forum-przeczytaj-to-,227091.html#227091 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTAR Napisano 17 Luty 2012 Share Napisano 17 Luty 2012 kolego i kto to mówi? , jak mnie pamięć nie myli to Ty chciałeś kopać na starych cmentarzach i Ty mówisz o stylu życia?Nie zapominaj ,że w niektórych cywilizowanych" krajach o Nas Polakach też mówią złodzieje , brudasy...czujesz się taki? bo ja nie i przypuszczam ,że Ty też nie więc daj sobie spokój i nie baw się w wikipedię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTAR Napisano 17 Luty 2012 Share Napisano 17 Luty 2012 tyfus , to była riposta do Młodego1947 (co by nie było ,że się na modów pluje) ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 17 Luty 2012 Share Napisano 17 Luty 2012 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MłodyPolska Napisano 17 Luty 2012 Share Napisano 17 Luty 2012 RAJTAR, zejdź ze mnie :) Nie wiem kogo w tym momencie bronisz i z czym do mnie pijesz? Wyjaśniłem tylko znaczenie słowa rudas."Nigdzie o stylu życia nie pisałem, bo to zupełnie co innego.A jeśli Ty masz pozytywne doświadczenie z tego typu ludźmi to się cieszę, ale ja w moim krótkim życiu dużo widziałem i zdanie mam jakie mam.Kończę temat, bo otrzymam zaraz jakąś nagrodę, a jak chcesz dalej coś wyjaśniać to zapraszam na maila.Bez odbioru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTAR Napisano 17 Luty 2012 Share Napisano 17 Luty 2012 Wzięło się to najpewniej z ich trybu życia," Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTAR Napisano 17 Luty 2012 Share Napisano 17 Luty 2012 tryb - styl , zwał jak zwał , człowiek jest człowiekiem czarny, biały czerwony...złodziej też zawsze będzie złodziejem czarny biały czy czerwony...ale dla niektórych to nowość, widocznie z mało widziałeś w swoim krótkim , jak piszesz życiu.Pozdrawiam Cię kolego i życzę powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.