U311 Napisano 23 Listopad 2008 Autor Share Napisano 23 Listopad 2008 INFO. ZA ONET PL:Straszne !!!!RP mało co nie utraciło głowy państwa.Rosjanie oddali strzały, Lech Kaczyński zachował zimną krew" (PAP)Gdy dojechaliśmy do rosyjskiego patrolu, z ich strony rozległy się strzały. Były to przynajmniej trzy serie z karabinów. Prezydent zachował zimną krew - powiedział w TVN24 prezydencki minister Michał Kamiński.- To były na pewno strzały z rosyjskiej strony, ale nie mogę jednoznacznie stwierdzić czy zostały oddane w powietrze, czy w naszą stronę - dodał Kamiński. Prezydencki minister potwierdził informacje Mariusza Handzlika, który mówił wcześniej, że nikt z Polaków w ostrzale nie ucierpiał.Kolumna samochodów, w której znajdował się prezydent Lech Kaczyński i prezydent Gruzji Micheil Saakaszwili, jechała w stronę obozu dla uchodźców. Prezydenci Polski i Gruzji jechali w jednym samochodzie, który był odpowiednio oznakowany. Po strzelaninie prezydenci przesiedli się do innego wozu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
100icki Napisano 23 Listopad 2008 Share Napisano 23 Listopad 2008 jakby rosjanie oddali strzaly to kaczynski mialby zimna krew a my zalobe narodowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AKMS Napisano 23 Listopad 2008 Share Napisano 23 Listopad 2008 Dokładnie. Co jak co, ale strzelać to Rosjanie potrafią bardzo dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 23 Listopad 2008 Share Napisano 23 Listopad 2008 stzały padły i .... pozdrawiam Kurt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 23 Listopad 2008 Share Napisano 23 Listopad 2008 E tam od razu zamach... na wiwaty strzelali :)Zresztą nasz Prezydent ma świetnego Dublera, także nigdy nie wiadomo kogo ustrzelą :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZUBIKED Napisano 23 Listopad 2008 Share Napisano 23 Listopad 2008 Oj nie spisał sie wywiad, nie spisał.Coś mi się wydaje ze trafił nasz prezydent w środek sezonu pokowań na kaczki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 23 Listopad 2008 Share Napisano 23 Listopad 2008 Jakieś to wszystko nie-hallo. Jedni mówią, że na czele jechali dziennikarze ( którzy wszystko widzieli ), inni że na przodzie jechały samochody z wojskową obstawą. Ktoś wspomina o osetyńskim pospolitym ruszeniu, ktoś inny widział strzelających Rosjan.Strzały w powietrze? A może w stronę samochodów? Ja rozumiem boordel informacyjny i szok. Ale nic nie wiadomo, to po co od razu szokujące" tytuły typu Rosjanie strzelają do Kaczyńskiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy84 Napisano 23 Listopad 2008 Share Napisano 23 Listopad 2008 A może na wiwat mu strzelali:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balans Napisano 23 Listopad 2008 Share Napisano 23 Listopad 2008 Faktycznie jakieś to wszystko dziwne jest. Słuchałem na żywo zarówno Kamińskiego, jak i Stasiaka, no i usłyszałem, że cała kolumna udała się z iezapowiedzianą wizytą" w rejon strefy buforowej i to w dodatku w nocy [sic!]. Albo zupełny brak profesjonalizmu, albo szukanie przysłowiowego guza, albo ... No i te serie oddane w powietrze, coś mi tu nie gra, ale pewnie jest to febra? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 23 Listopad 2008 Share Napisano 23 Listopad 2008 Tylko taka mała różnica jeśli to przydarzyło, by się dajmy na to Miedwiediewowi lub co gorsza Putinowi przy polskiej granicy to nie było by tego naszego polskiego piekiełka w ich mediach i wykorzystali by to na maxa...... A u nas media i na forum napiszą, że to Kaczyński sam siebie ostrzelał... Bez znajomości faktów niektórzy już wyciągnęli wnioski i stawiają tezy... Brawo za za przenikliwość w stylu spiskowej teorii dziejów, jeszcze raz brawo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 23 Listopad 2008 Share Napisano 23 Listopad 2008 Cześć Martian- gorsze jest to, że podane fakty do siebie średnio pasują. Nikt nie zaprzecza, że strzelano. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 23 Listopad 2008 Share Napisano 23 Listopad 2008 Średnio owszem ale jak się stawia tezy to może by poczekać na werdykt... Wtedy da się jednoznacznie coś powiedzieć... Na takim naszym piekiełku jeżdżą po nas od wieków.... Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mixxxer Napisano 23 Listopad 2008 Share Napisano 23 Listopad 2008 Jak już napisali przedmówcy: gdyby strzelali Rosjanie, to Kaczyński już by leżał w chłodni. A rosyjski patrol od razu dostarczyłby trzech, zastrzelonych sprawców - Gruzinów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 23 Listopad 2008 Share Napisano 23 Listopad 2008 O widzę następny był na miejscu zdarzenia. Piszesz z Gruzji, Osetii, czy Rosji??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balans Napisano 23 Listopad 2008 Share Napisano 23 Listopad 2008 Martianie, teza jest jedna, że to niechybnie Rosjanie zamachnęli się na naszego Pana Prezydenta.A fakty są takie, że kolumna zmieniła trasę i zamiast skręcić do obozu uchodźców, pojechali [co nie było wcześniej zaplanowane] prosto do strefy buforowej. No i że ktoś oddał serię [lub nawet trzy serie] w powietrze. Tyle fakty, reszta to spekulacje. A może po prostu nie mieli ze sobą GPS-sów i się w nocy pogubili? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
100icki Napisano 23 Listopad 2008 Share Napisano 23 Listopad 2008 kolega martian chciałby by było tak jak jeszcze 2 lata temuze student musial się tłumaczyc za wymyślone hasło zabierz babci dowód" albo gdy internauta spedził 48h na komendzie za to ze napisał na forum ęde strzelał do kaczek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 23 Listopad 2008 Share Napisano 23 Listopad 2008 Kurde Balans;))I właśnie o tym mówię. Stoicki może tobie wnuczek zabierze dowód, albo lepiej emeryturę i może zrobi ci eutanazję w wieku ok 50-tki. Wiem dziadkowie to nie ludzie... Szczyle bez mózgu takie hasła mogą sadzić.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balans Napisano 23 Listopad 2008 Share Napisano 23 Listopad 2008 Kurde, czy ja tu coś pisałem o emerytach??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 23 Listopad 2008 Share Napisano 23 Listopad 2008 Sorry Balans nie do Ciebie to było zapomniałem napisać do kogo to tego z nickiem 100icki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erih Napisano 23 Listopad 2008 Share Napisano 23 Listopad 2008 Kol martian , czy ty wiesz co to znaczy EUTANAZJA ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 23 Listopad 2008 Share Napisano 23 Listopad 2008 A już miałem skoczyć po flaszkę na okazję żałoby narodowej... No, ale nie ustrzelili na szczęście, nasze słońce wróci całe i zdrowe:-) A tak swoją drogą, to nie wierzę, aby taka beznadziejnie głupia prowokacja była robotą Rosjan, prędzej bym Gruzinów o taki happening podejrzewał, zrobiony w celu zaognienia antyrosyjskich klimatów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 23 Listopad 2008 Share Napisano 23 Listopad 2008 No coby już się nie męczył i nie musiał za nędzną emeryturę chodzić do głosowania przecież w myśl tych haseł zabierz babci dowód" to taka eutanazja społeczna, starszych ludzi...Też erich popierasz??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
longwood Napisano 23 Listopad 2008 Share Napisano 23 Listopad 2008 możeby cały parlament wysłać do Gruzji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 23 Listopad 2008 Share Napisano 23 Listopad 2008 Kol. Martian- kierunek mojego uczucia wobec Prezydenta nie mam znaczenia, ale poniższy cytat niestety pokazuje na jak kruchych przesłankach pokazano winnych i ich zamiary:- Wiem po okrzykach, że to byli Rosjanie, wiem tez od prezydenta Gruzji, że na tym terenie są rosyjskie posterunki - powiedział Lech Kaczyński na konferencji prasowej prezydentów w Tbilisi."- Padły strzały, było ciemno, ale byliśmy 30 m. od nich. Nie jestem w stanie określić, czy były to strzały w powietrze - powiedział Kaczyński."za gazeta.plA jedynym pewnym jest fakt, że ktoś strzelał.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 23 Listopad 2008 Share Napisano 23 Listopad 2008 I na tym do wyjaśnienia sprawy powinno się zakończyć mniemania KTOŚ STRZELAŁ". Prezydent Kaczyński też nie powinien wyrokować.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.