figurant Napisano 2 Listopad 2008 Autor Share Napisano 2 Listopad 2008 http://www.policja.pl/portal.php?serwis=pol&dzial=1&t=12&page=0Oto link ,10 stron ,same sprawy gdzie pojawia sie magiczne slowo bron ,nielegalna broń ! W kazdym przypadku ,nawet paru naboji ,kazda taka kolekcja urasta do rangi arsenału" Popatrzcie jakie najczesciej fanty wpadaja w lapy granatowej policji... Popatrzcie na te arsenaly" ... Cala masa 5,6mm do kbksW wielu sie przewija info ze policja dostala informacje " -wniosek ? Uwaga na konfidentów ,ktorzy sa wsrod nas! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ensiferum3 Napisano 2 Listopad 2008 Share Napisano 2 Listopad 2008 Statystyki, statystyki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
figurant Napisano 2 Listopad 2008 Autor Share Napisano 2 Listopad 2008 oho ,juz moderator z KGP przeniosl watek...no tak ten watek nie pasuje na głownym ale watki nt odznak ,gps ,allegro gratest hits jest ok, pasi na glownym ?No tak ,ale czego chciec od moderatora z KGP ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erih Napisano 2 Listopad 2008 Share Napisano 2 Listopad 2008 Figurant , czep się prądu tak nieładnie ci powiem , akurat ten wątek doskonale do działu Newsy pasuje. Popatrz sobie na inne , bardzo podobne choć twój ma tę zaletę że jest niejako syntetyczny . Ciekaw jestem czy ktoś stąd poznał wśród pokazanych swoją kolekcję ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomsee Napisano 3 Listopad 2008 Share Napisano 3 Listopad 2008 Bardzo pouczający materiał, zwłaszcza ten o złapaniu grupy nielegalnych archeologów" w polu i fotka zarekwirowanych wykrywaczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 3 Listopad 2008 Share Napisano 3 Listopad 2008 Figurant do jutra czekam na wyjasnienie co oznacza wg Ciebie skrot KGP - jesli takiego nie dostane - wpadnie Ci kolejna kartka.Robisz blyskawiczna kariere - ostrzezenie, kartonik, ostrzezenie - jutro kolejna kartka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 3 Listopad 2008 Share Napisano 3 Listopad 2008 Dostalem odpowiedz w ktorej zostalem wyzwany od cenzorow :)Niestety odpowiedzi na pytanie co oznacza skrot KGP nie otrzymalem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal16 Napisano 3 Listopad 2008 Share Napisano 3 Listopad 2008 Witam, moze ja pomoge KGP to po prosty KOMENDA GŁÓWNA POLICJI.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 3 Listopad 2008 Share Napisano 3 Listopad 2008 GŁÓWNA ? No gratuluję Wojtas,daleko zaszedłeś !A tak na poważnie: nie ma co zniżać się do figurantowego poziomu i tu dyskutować,jak mu się lizak należy,to pal !Ale cieszę się że odblokowałeś wątek,bo to co ciekawe jest w tym zapodanym tu linku to statystyka-poniżej informacji jest wyszczególnienie na Komendy Wojewódzkie,i od razu widać,kto bardziej lubi ścigać grożnych zbieraczy łusek.Z tego co widzę mój region trochę spokojniejszy, może panowie P zdają sobie sprawę z rzeczy ważnych i mniej ważnych ?Pozdr ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 3 Listopad 2008 Share Napisano 3 Listopad 2008 Przeglądając pobieżnie stwierdzam, że większość zatrzymanych sama prosiła sie o wizytę mając w domu nielegalne ammo i broń, jakoś o guziki" nikogo nie oskarżyli czyli nie jest źle. Ja bym nie chciał żeby jakiś gówniarz piętro pode mną zbierał destrukty i sam rozbrajał, więc niech im zabierają.Ale ten As mnie rozbawił do łez:30-letni mężczyzna gasił papierosa w częściowo rozbrojonym granacie wojskowym typu F1, który posłużył mu jako popielniczka. On i przebywająca w pokoju 23-letnia kobieta z obrażeniami twarzy i kończyn trafili do szpitala."ps. Woytas gratuluję awansu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxim026 Napisano 3 Listopad 2008 Share Napisano 3 Listopad 2008 a tak na marginesie .... to sporo POLICIANTÓW ŁAZI Z WYKRYWKĄ (i maja ładne kolekcjie). no niektóre sprawy sa smieszne i WYOLBRZYMIONE prawie na maxa ale tak to jast .......... pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erih Napisano 3 Listopad 2008 Share Napisano 3 Listopad 2008 Kol woytas , gratuluję awansu , mam nadzieję że teraz kazdy najgłupszy posterunkowy zostanie przeszkolony ze łuska Mausera pozbawiona ładunku i ze zbitą spłonką stanowi co najwyżej ozdobę ,za to za posiadanie w obejściu ogora urywa się .. na miejscu , i to z cięższego paragrafu niż ielegalne posiadanie" ;)Przejżałem pierwsze 2 streony i jako żywo nie zauważyłem tam info o kolekcjonerach , za to dużo o domorosłych saperach i rusznikarzach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rg77 Napisano 4 Listopad 2008 Share Napisano 4 Listopad 2008 Witam Panowieczytałem co nie co i coś wam powiem, jeden z tytułów pseudoarcheolodzy" czysta głupota naszej policji! komu wadzi że ktoś ma pasje i chodzi z wykrywaczem,czyżby konkurencja prawdziwych szabrowników którzy w świetle prawa szabrują w imię nauki?czy bóg wie czego? gdyby nie ci ludzie co chodzą z wykrywkami nigdy nie wyszły by na światło dzienne znależiska, nikt nie sprawdza terenu np przed budową drogi itp. Niby broń zabezpieczona, ale jaka to broń? zardzewiała lufa? prawdziwi bandyci chodzą z bronią za pasem a policja sra w gacie i nic nie robi. W katowicach na dworcu policja z kieszonkowcami jak z kolegami rozmawia tak Panowie tak jest. a zwykłego gówniaża do rangi niebezpiecznego gangstera sprowadzają by zabłysnąć nie wiem przed kim? GŁUPOTA KOCHANA POLICJO!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.