Skocz do zawartości

10 stron pełnych sukcesow policji (arsenaly ,kolekcje)

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
http://www.policja.pl/portal.php?serwis=pol&dzial=1&t=12&page=0

Oto link ,10 stron ,same sprawy gdzie pojawia sie magiczne slowo bron ,nielegalna broń ! W kazdym przypadku ,nawet paru naboji ,kazda taka kolekcja urasta do rangi arsenału" Popatrzcie jakie najczesciej fanty wpadaja w lapy granatowej policji... Popatrzcie na te arsenaly" ... Cala masa 5,6mm do kbks
W wielu sie przewija info ze policja dostala informacje " -wniosek ? Uwaga na konfidentów ,ktorzy sa wsrod nas!
Napisano
oho ,juz moderator z KGP przeniosl watek...no tak ten watek nie pasuje na głownym ale watki nt odznak ,gps ,allegro gratest hits jest ok, pasi na glownym ?

No tak ,ale czego chciec od moderatora z KGP ?
Napisano
Figurant , czep się prądu tak nieładnie ci powiem , akurat ten wątek doskonale do działu Newsy pasuje. Popatrz sobie na inne , bardzo podobne choć twój ma tę zaletę że jest niejako syntetyczny . Ciekaw jestem czy ktoś stąd poznał wśród pokazanych swoją kolekcję ??
Napisano
Bardzo pouczający materiał, zwłaszcza ten o złapaniu grupy nielegalnych archeologów" w polu i fotka zarekwirowanych wykrywaczy.
Napisano
Figurant do jutra czekam na wyjasnienie co oznacza wg Ciebie skrot KGP - jesli takiego nie dostane - wpadnie Ci kolejna kartka.
Robisz blyskawiczna kariere - ostrzezenie, kartonik, ostrzezenie - jutro kolejna kartka
Napisano
GŁÓWNA ? No gratuluję Wojtas,daleko zaszedłeś !

A tak na poważnie: nie ma co zniżać się do figurantowego poziomu i tu dyskutować,jak mu się lizak należy,to pal !

Ale cieszę się że odblokowałeś wątek,bo to co ciekawe jest w tym zapodanym tu linku to statystyka-poniżej informacji jest wyszczególnienie na Komendy Wojewódzkie,i od razu widać,kto bardziej lubi ścigać grożnych zbieraczy łusek.

Z tego co widzę mój region trochę spokojniejszy, może panowie P zdają sobie sprawę z rzeczy ważnych i mniej ważnych ?
Pozdr !
Napisano
Przeglądając pobieżnie stwierdzam, że większość zatrzymanych sama prosiła sie o wizytę mając w domu nielegalne ammo i broń, jakoś o guziki" nikogo nie oskarżyli czyli nie jest źle. Ja bym nie chciał żeby jakiś gówniarz piętro pode mną zbierał destrukty i sam rozbrajał, więc niech im zabierają.

Ale ten As mnie rozbawił do łez:

30-letni mężczyzna gasił papierosa w częściowo rozbrojonym granacie wojskowym typu F1, który posłużył mu jako popielniczka. On i przebywająca w pokoju 23-letnia kobieta z obrażeniami twarzy i kończyn trafili do szpitala."

ps. Woytas gratuluję awansu :)
Napisano
a tak na marginesie .... to sporo POLICIANTÓW ŁAZI Z WYKRYWKĄ (i maja ładne kolekcjie). no niektóre sprawy sa smieszne i WYOLBRZYMIONE prawie na maxa ale tak to jast .......... pozdrawiam
Napisano
Kol woytas , gratuluję awansu , mam nadzieję że teraz kazdy najgłupszy posterunkowy zostanie przeszkolony ze łuska Mausera pozbawiona ładunku i ze zbitą spłonką stanowi co najwyżej ozdobę ,za to za posiadanie w obejściu ogora urywa się .. na miejscu , i to z cięższego paragrafu niż ielegalne posiadanie" ;)
Przejżałem pierwsze 2 streony i jako żywo nie zauważyłem tam info o kolekcjonerach , za to dużo o domorosłych saperach i rusznikarzach...
Napisano
Witam Panowie
czytałem co nie co i coś wam powiem, jeden z tytułów pseudoarcheolodzy" czysta głupota naszej policji! komu wadzi że ktoś ma pasje i chodzi z wykrywaczem,czyżby konkurencja prawdziwych szabrowników którzy w świetle prawa szabrują w imię nauki?czy bóg wie czego? gdyby nie ci ludzie co chodzą z wykrywkami nigdy nie wyszły by na światło dzienne znależiska, nikt nie sprawdza terenu np przed budową drogi itp. Niby broń zabezpieczona, ale jaka to broń? zardzewiała lufa? prawdziwi bandyci chodzą z bronią za pasem a policja sra w gacie i nic nie robi. W katowicach na dworcu policja z kieszonkowcami jak z kolegami rozmawia tak Panowie tak jest. a zwykłego gówniaża do rangi niebezpiecznego gangstera sprowadzają by zabłysnąć nie wiem przed kim? GŁUPOTA KOCHANA POLICJO!!!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie