Czlowieksniegu Napisano 1 Październik 2008 Autor Napisano 1 Październik 2008 To dla tych, którzy gładko przeszli nad zdjęciami z pieca krematoryjnego:http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,5755034,Jak_sie_w_internecie_komentuje_zdjecie_z_Oswiecimia.html
pomsee Napisano 1 Październik 2008 Napisano 1 Październik 2008 Stanisław Lem kiedyś powiedział: Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."
Czlowieksniegu Napisano 1 Październik 2008 Autor Napisano 1 Październik 2008 A myślisz, że autor wie, kto to był Lem?
kusy750 Napisano 1 Październik 2008 Napisano 1 Październik 2008 nasza wspaniała brunatna młodzież. (kiedyś chociaż można było ich rozpoznać po ubiorze (i ...), a teraz stało się to modą dla każdego chcącego się dowartościować nastolatka), aż niemoc człowieka ogarnia jak o tym czytaPost został zmieniony ostatnio przez moderatora pomsee 13:44 01-10-2008
Saper93 Napisano 1 Październik 2008 Napisano 1 Październik 2008 Jezus!... Najpierw ta kretynka w piecu, a teraz jakiś kolejny kretyn. Mam 15 lat i sie to wstydze... Pozdrawiam!
Schivelbein Napisano 1 Październik 2008 Napisano 1 Październik 2008 Żal mi tego człekokształtnego osobnika
Schivelbein Napisano 1 Październik 2008 Napisano 1 Październik 2008 Chodzi mi oczywiście o tego użytkownika portalu Nasza Klasanapisałem to wyjasnienie dla tych któży nie są zbyt ...
Czlowieksniegu Napisano 1 Październik 2008 Autor Napisano 1 Październik 2008 Już myślałem, że to do Yeti jakieś alibi :-)Jednocześnie chciałbym przeprosić wszystkich debili, którzy mogli poczuć się urażeni tytułem wątku. W końcu debilizm to choroba, a ktoś z N-K jest po prostu bezdennie głupi.
martian. Napisano 1 Październik 2008 Napisano 1 Październik 2008 Yeti to zdziwiony jeszcze jesteś??? Pogratulować niezłamanej wiary w człowieczeństwo........... i mądrość ludzi, a w tym wypadku młodzieży...
Czlowieksniegu Napisano 1 Październik 2008 Autor Napisano 1 Październik 2008 Kol. Martian- w coś trzeba wierzyć. Choć jak mawiał pewien lekarz- gdyby głupota miała skrzydła sporo z nas latałoby po nieboskłonie ** taka parafraza mi wyszła :-)
martian. Napisano 1 Październik 2008 Napisano 1 Październik 2008 Ja tą maksymę stosuję zawsze i wszędzie... Ale mimo wszystko też chciałbym wierzyć w humanitaryzm.
NEPTUNAK Napisano 2 Październik 2008 Napisano 2 Październik 2008 no fakt ludzie nie maja równo pod sufitem, choć tez mam małą blokadę jak oglądam zdjęcia gości którzy są na misjach i wklejają zdjęcia z nich, dzięki temu jak jakiś binladenowiec będzie szukał celów ma podane jak na patelni wraz z rodzina
grba Napisano 3 Październik 2008 Napisano 3 Październik 2008 Moja znajoma mieszkająca w Koźlu, po pamiętnej powodzi w 1997r. powidziała: powódź miała jedną zaletę(!), teraz dobrze wiem z mieszkam w bloku, kto jaki jest".
Maniek7_2006 Napisano 3 Październik 2008 Napisano 3 Październik 2008 Tak się bawi Nasza-Klasa....Czysty debilizmPozdrO
8total4 Napisano 3 Październik 2008 Napisano 3 Październik 2008 niestety antysemityzm staje się 'modny', wystarczy się w Częstochowie przejechac autobusem i pooglądac wlepki..z ciekawszych - apis: biała elita i obok postac rudolfa hessa, a pod spodem logo lokalnego klubu pilkarskiego"ewentualnie: NS Zadruga - obrońcy białej słowiańskiej rasy"faktycznie słowianie i NS to połączenie na skalę nobla..Nie tylko na NK siedzi tylu zidiociałych neonazi, wystarczy przejżec kilka znanych forum muzycznych, etc..Można byc czlowiekiem chorym z nienawisci, ale to ze ktos jest antysemitą czy innym fanatykiem, nie jest chorobą z nienawisci a głupią modą dla gówniarzy, bo 99% z nich w życiu nie spotkało Żyda i pewnie go nie spotka..Zresztą nacjonaliści na medal, tylko polszczyzna im niezbyt wychodzi a obywateli kraju lubią przekopac np. za dready czy kolor skóry..tylko pogratulowac 'ambitnej' rozrywki..pozdro!
1000WATT Napisano 4 Październik 2008 Napisano 4 Październik 2008 Polak + nazizm = ignorancja historyczna,czyli chora fascynacja oprawcami Polskiego Narodu !Zabawne mein kampf czyli tzw.Pismo Święte chorych z nienawiści ciekawe czy choć jeden z nich zrozumiał co tekst tej szmiry zawiera w stosunku do Słowian.Ciekawe czy dziś by głosili swoje paranoiczne hasła gdyby nędzny malarz ze swoimi przydupasami zrealizował program ostatecznego rozwiązania? Moim zdaniem winę za takie postrzeganie humoru i rzeczywistości ponosi szkoła i rodzice i to właśnie im się należy kara za to że ich wychowanek patrzy na świat przez krzywe zwierciadło. PS.Rasizm,nazizm i nacjonalizm to zwykłe fobie ludzi słabych psychicznie i zakompleksionych,którzy szukają jakiegoś wytłumaczenia na swoje porażki życiowe.
Vorax Napisano 5 Październik 2008 Napisano 5 Październik 2008 Oczywiscie mozna sie pochwalic urwilapka jak szpan to na maxa a potem chodza o nas takie opinie...http://nasza-klasa.pl/profile/3080365/gallery/6
michal123456789 Napisano 10 Październik 2008 Napisano 10 Październik 2008 ...Tylko tyle na ten temat :) Cóż nastało pokolenie naszej-klasy,zali itp. więc nie ma się co dziwić :)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.