Kurt Napisano 28 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 28 Wrzesień 2008 Nop panowie i panie to szykuje się nam na zimę a raczej na ferie zimowe kawałek filmu którym mają zamiar obdarzyć nas Norwegowie a mianowicie Dead Snow, zapewne zapytanie się co to ma wspólnego z tematem:D a no ma tyle że grupka przyjaciół wybiera się w góry i........... zobaczcie sami:http://pl.youtube.com/watch?v=Cb3t1rvibaspozdrawiam Kurtps.Nadmienię że ma to być podobno komedia :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 28 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 28 Wrzesień 2008 plakacik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 28 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 28 Wrzesień 2008 no i jeszcze jeden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosmita6662 Napisano 29 Wrzesień 2008 Share Napisano 29 Wrzesień 2008 Są naziści więc film zapowiada się ciekawie. : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 24 Marzec 2009 Share Napisano 24 Marzec 2009 Film świetny, trochę czarna komedia ale fajny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 24 Marzec 2009 Share Napisano 24 Marzec 2009 OT - mnie wzruszył inny sąsiadujący śnurek Night of the Zombies" :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 24 Marzec 2009 Share Napisano 24 Marzec 2009 Tak jeszcze o filmie-najlepszy moment w którym płakałem ze śmiechu, to gdy po wzięciu narzędzi z komórki biegli wyrzynać" szkopów, i jeden z nich skrzyżował z sobą sierp z młotem, i ta reakcja zombie... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 25 Marzec 2009 Autor Share Napisano 25 Marzec 2009 no tak saint ty mi tu zaraz cały film opowiesz a on właśnie w drodze :Dps.plakacik wymiata.pozdrawiam Kurt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NEPTUNAK Napisano 1 Kwiecień 2009 Share Napisano 1 Kwiecień 2009 Jak dla mnie zmarnowany czas na oglądanie ocena 2+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 3 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 3 Kwiecień 2009 zależy kto co lubi, film jedtlekki i przyjemny :Dpanowie z fotki potwierdzą.pozdrawiam Kurt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 3 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 3 Kwiecień 2009 kocham tą moją klawiaturę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 3 Kwiecień 2009 Share Napisano 3 Kwiecień 2009 Takie coś chciałbym odkryć :D-najlepszy screen- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 4 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 4 Kwiecień 2009 Swiety82 zgadzam się z tobą, byle nie spotkać tych kolesi :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herrmateuss Napisano 10 Kwiecień 2009 Share Napisano 10 Kwiecień 2009 Dobry film i z jajem ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ensiferum3 Napisano 11 Kwiecień 2009 Share Napisano 11 Kwiecień 2009 Scena gdzie gość odcina sobie rękę, wtedy przypomniało mi się dead evil" fajne komedie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trooper85 Napisano 11 Kwiecień 2009 Share Napisano 11 Kwiecień 2009 Aż chyba obejżę, może być śmiesznie :)http://www.youtube.com/watch?v=XIx4pbOfOFg&feature=relatedein, zwei, DIE! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wino39 Napisano 12 Kwiecień 2009 Share Napisano 12 Kwiecień 2009 http://www.youtube.com/watch?v=-uSBmgBneuE&feature=related Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 12 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 12 Kwiecień 2009 Jak to ładnie ktoś napisał film jest swego rodzaju hołdem dla twórców Evil Dead Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 12 Kwiecień 2009 Share Napisano 12 Kwiecień 2009 Najlepsza scena wg mnie-gdy jeden z 'bohaterów' wylatuje ze sztolni i na wierzch wychodzi ssman. I ta walka potem-muzyka jest świetnie dopasowana do scen-ten moment jest świetny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 12 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 12 Kwiecień 2009 Zestawiłem dwie fotki :D czy to wam coś przypomina ??pozdrawiam Kurt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 13 Kwiecień 2009 Share Napisano 13 Kwiecień 2009 ?Piszę ?" ponieważ nie kojarzę pierwszej postaci.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 13 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 13 Kwiecień 2009 Fotacz pochodzi z filmu Army Of Darkness:http://www.youtube.com/watch?v=UD_82kvQLkAJeżeli Dead snow wymiatał to polecam w/w film.pozdrawiam Kurt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NEPTUNAK Napisano 15 Kwiecień 2009 Share Napisano 15 Kwiecień 2009 armia ciemności to klasyk to można powiedzieć że przy Død Snø to oskarowy film Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.