okejos Napisano 1 Wrzesień 2008 Autor Napisano 1 Wrzesień 2008 mija 69 rocznica wybuchu II wojny i..... nic kiedys były akademie . w TV leciały filmy hubal weterplatte itp. w gazetach na pierwszych stronach tez był informacje a teraz .... ech..jak pisał Fredro Upadaja obyczaje ....."
AKMS Napisano 1 Wrzesień 2008 Napisano 1 Wrzesień 2008 A teraz jest kapitalizm. Liczy się kasa, kasa i jeszcze kasa. No i znajomości. I wieśniacki lans. A historia? To dobre dla lamusów.
okejos Napisano 1 Wrzesień 2008 Autor Napisano 1 Wrzesień 2008 ....i rekonstruktorów z których każdy jest potencjalnym binladenem uzbrojonym w skład pordzewiałych karabinów.....jak mówił Chmielnicki szkoda howoryty
Erih Napisano 1 Wrzesień 2008 Napisano 1 Wrzesień 2008 Jestem lamusem i jestem z tego dumny. A szczurkom wyścigowym z przyjemnoscią przycinam ogonki na chomika( Nie nie znecam się nad zwierzętami tylko mam trzeci dzień rekrutacji do pracy i lekką fazę od wysłuchiwanaia marketoidalnych odpowiedzi na konkretne pytania)
pomsee Napisano 1 Wrzesień 2008 Napisano 1 Wrzesień 2008 A teraz...Włączam sobie odtwarzacz DVD i oglądam Westerplatte" kiedy chcę a nie tylko 1 września.Nie jest taki zły ten kapitalizm.Erich:Marketoidalni" ludzie byli zawsze i wszędzie tylko kiedyś trochę inaczej się to nazywało ;)
Erih Napisano 1 Wrzesień 2008 Napisano 1 Wrzesień 2008 Teraz kończą marketing i zarządzanie , kiedyś wieczorowy uniwersytet marksizmu i leninizmu , rączki tak samo lewe a w głowach sieczka.
pomsee Napisano 1 Wrzesień 2008 Napisano 1 Wrzesień 2008 Głupota jest ponadczasowa i nieśmiertelna.Wtajemniczenie" zaś dostępne jest tylko wybrańcom ;)))
Trooper85 Napisano 1 Wrzesień 2008 Napisano 1 Wrzesień 2008 Polsat zafundował nam na wieczór gniota pt. Bunkier SS". Nawet w kanale Kino Polska praktycznie cisza. O publicznej TV lepiej w ogóle nie wspominać. Widać jak ich misja" wygląda: klan, plebania, moda na sukces, m jak miłość, jaka to melodia,... pffffffffff!!!
grba Napisano 2 Wrzesień 2008 Napisano 2 Wrzesień 2008 Publiczna w niedzielę w TVP1 pokazała film Jutro idziemy do kina". W poniedziałek w TVP1 mieliśmy w teatrze telewizji na scenie faktu Doktor Halinę", losy nastoletniej agentki wywiadu ZWZ/AK i film dokumentalny o spotkaniu dwóch sojuszników w Brześciu Defilada zwycięzców". Bądźmy sprawiedliwi...
okejos Napisano 2 Wrzesień 2008 Autor Napisano 2 Wrzesień 2008 ciekawe czy była chociaż uroczysta odprawa warty przed grobem nieznanego .zołnierza
stedke Napisano 2 Wrzesień 2008 Napisano 2 Wrzesień 2008 dla mnie gniot to przedwczorajszy film Jutro idziemy do kina", wczoraj sobie za to zapuscilem Urodziny młodego Warszawiaka" :)
liha Napisano 2 Wrzesień 2008 Napisano 2 Wrzesień 2008 litości! Za komuny było lepiej??? Chyba się coś komuś przestawiło. Starczy może tego propagandowego chłamu , którym pokrywano dziadostwo i wmawiano wszystkim do u..ania wielką martyrologię narodową i że Hans jest zły a Saszka dobry. Bogu Dzięki, że to się skończyło... teraz sobie możecie te filmy z sieci ściągnąc i oglądac ile dusza zapragnie. Starczy już tego przypominania wojny na okrągło. Zresztą co to świętowac??? Że 1 września zaczął się kolejny czarny okres w naszej historii i tak trwał przez dziesięciolecia??. pozdrawiam.liha
wulfgar Napisano 2 Wrzesień 2008 Napisano 2 Wrzesień 2008 Szczegolnie duzo za komuny było filmow o 17 września i akademii z tej okazji.....a tak na marginesie westerplatte" Rózewicza wyszło na dvd?
pomsee Napisano 2 Wrzesień 2008 Napisano 2 Wrzesień 2008 Chyba nie wyszło ale mam ten film w wyniku skomplikowanych zabiegów w formacie divix.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.