Skocz do zawartości

Z ostatnich dni

kubas

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Znaleziska z ostatnich dni wykopane obok niewielkiej wioski:d
Na początek drobnica, a co najbardziej cieszy to Polska amunicja 7.62 do rewolweru Nagant.

Napisano

...i mój, najprawdopodobniej od empi. Właściciel miał chyba pecha, po prawej stronie widoczne zaokrąglone wgięcie. W każdym razie stan znaleziska był gorzej niż żałosny, niech dojdzie dni swoich w spokoju leśnej głuszy :)

Napisano
Havir tak na seri to ja nie wiem co to jest wykopane na leśnej drodze:) dzięki Artek za fotki byłem ostatnio parę łusek od mausa Polskiego wyszło tylko ale myślę, że jeszcze tam zawitamy:D
PZDR
  • 3 weeks later...
Napisano

Ja wiedziałem, że mnie ta miejscówka jeszcze zaskoczy:D bagnet Mauser i popielniczka. Zobaczymy jak wyjdzie po wyczyszczeniu:D
PZDR

Napisano

I tak wyszedł po elektrolizie, szkoda tylko że pochwa jej nie przetrwała:( Sygnowany Berg&CO i z drugiej strony 4090.
PZDR

Napisano
Fanty kolego kubas widzę chyba leżały dość płytko (podmokły teren?) bo widzę po tych magach i bagnecie ,że stany nie najlepsze, ale liczy się trafienie :) Życzę równie udanych wykopków oczywiście w lepszych stanach :P
  • 2 weeks later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie