Skocz do zawartości

Czy to jest prawda!!!!!

41pp

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Dziś w nocy usłyszałem, na jednym z kanałów radiowych, że grupa posłów skupiona wokół Naszego Najwybitniejszego Antyterrorysty i Autora ustawy o broni i amunicji, oraz Aktora, ma wystąpić z inicjatywą ustawodawczą. Mianowicie, wszystkie noże kuchenne i te z zastawy stołowej nie mogą przekraczać 50mm długości ostrza, muszą być obowiązkowo zaokrąglone". Posiadanie na ostrzu ząbków" będzie wymagało indywidualnego pozyskania zgody u Komendanta Głównego Policji. W razie wejścia ustawy w życie piekarze nie będą mogli produkować pieczywa o średnicy przekraczającej 60mm.
Mam nadzieje że coś przekłamałem", jeśli się mylę to PRZEPRASZAM!!!
GW
Napisano
zbyniek nie był bym taki pewien!!!!! Podobno w niektórych powiatach Wójtowie mają zacząć akcje" rejestracji siekierek.
Pozdrawiam
GW
Napisano
Yeti, w myśl sugestii Twojej dopijam bezalkoholową Tatre w puszcze 5,8%%, ale co mogą to mogą!!
Serdecznie Pozdrawiam za rady i słowa Otuchy
GW
Napisano
A co z bronami ,widłami ,grabiami ..... Toż to deska z gwoździem wyrwana z parkana lepsza niż jakiś tam scyzoryk .Oj głupie te posły .... i chyba nigdy na wiejskiej zabawie żaden nie był.Pozdro...
Napisano
kokesh; Jak byś uciekał z WESELA w styczniu z m. Dobre do Mińska Maz. To Byś zmienił zdanie!!!!
Serdecznie Pozdrawiam !
GW
Napisano
Panoooowie założyłem wątek , ale to Hyde Park, czy nie możemy pośmiać się Sami z Siebie????
Pozdrawiam !
GW
Ale droga odwrotu" czytaj /ucieczki/ miasto, Dobre do Mińska Maz. była skrajnie trudna.\\
GW
Napisano
41pp,widzę że męczy cię jakieś traumatyczne przeżycie związane z wiejskim klimatem .Wyrzuć to z siebie chłopie ,my się pośmiejemy a tobie ulży .Pozdro...
Napisano
41pp nie opowiadaj,ta droga nie jest taka zła dobrze ją znam.No chyba że przebywałeś ją w powiedzmy w pław tzn. bez pola i łąki :P
Napisano
Zależy też w jakim był stanie ,jeśli,, pomroczności jasnej ''to bywa że wyprawa do wucetu na pięterku ,może okazać się cięższa niż wspinaczka na Mount Everest .Pozdro...
Napisano
Panowie!!! Muszę się przyznać że wszyscy macie rację, byłem w stanie mocno wskazującym", a wycofywałem się niestety na szagę", gęsto chaszczując". Ale dobrze, że była zima to się za bardzo nie pociłem!!!!!!!
Pozdrawiam.
GW
Napisano
A wątek miał być o zakazie posiadania noży. :)
Mój rozum nie jest w stanie objąć takiego zakazu.
Mam nadzieję żę to bzdury.
Czym np. będzie się patroszyło rybę na święta (śrubokrętem)!?

Ale z drugiej strony to może być wstęp do zabierania ludziom kolekcji bagnetów czy szabli.
Napisano
Taak, ukraińskie imprezy mają niepowtarzalny klimat...
Do dzisiaj po pewnym ukraińskim weselu mam na głowie pamiątkę w postaci blizny od dechy, którą moi interlokutorzy użyli jako ostatecznego argumentu w sporze dotyczącym wspólnej historii.
Choć to może moja wina była, bo jak po kilku głębszych rozmowa zeszła na temat historii, od razu czułem, że będą problemy - ale coś nie pozwoliło mi się wycofać...

pzdr
  • 2 weeks later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie