Skocz do zawartości

Czy to jest prawda!!!!!

41pp

Rekomendowane odpowiedzi

Dziś w nocy usłyszałem, na jednym z kanałów radiowych, że grupa posłów skupiona wokół Naszego Najwybitniejszego Antyterrorysty i Autora ustawy o broni i amunicji, oraz Aktora, ma wystąpić z inicjatywą ustawodawczą. Mianowicie, wszystkie noże kuchenne i te z zastawy stołowej nie mogą przekraczać 50mm długości ostrza, muszą być obowiązkowo zaokrąglone". Posiadanie na ostrzu ząbków" będzie wymagało indywidualnego pozyskania zgody u Komendanta Głównego Policji. W razie wejścia ustawy w życie piekarze nie będą mogli produkować pieczywa o średnicy przekraczającej 60mm.
Mam nadzieje że coś przekłamałem", jeśli się mylę to PRZEPRASZAM!!!
GW

Panowie!!! Muszę się przyznać że wszyscy macie rację, byłem w stanie mocno wskazującym", a wycofywałem się niestety na szagę", gęsto chaszczując". Ale dobrze, że była zima to się za bardzo nie pociłem!!!!!!!
Pozdrawiam.
GW

A wątek miał być o zakazie posiadania noży. :)
Mój rozum nie jest w stanie objąć takiego zakazu.
Mam nadzieję żę to bzdury.
Czym np. będzie się patroszyło rybę na święta (śrubokrętem)!?

Ale z drugiej strony to może być wstęp do zabierania ludziom kolekcji bagnetów czy szabli.

Taak, ukraińskie imprezy mają niepowtarzalny klimat...
Do dzisiaj po pewnym ukraińskim weselu mam na głowie pamiątkę w postaci blizny od dechy, którą moi interlokutorzy użyli jako ostatecznego argumentu w sporze dotyczącym wspólnej historii.
Choć to może moja wina była, bo jak po kilku głębszych rozmowa zeszła na temat historii, od razu czułem, że będą problemy - ale coś nie pozwoliło mi się wycofać...

pzdr

• 2 weeks later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie