DJ MHz Napisano 26 Sierpień 2008 Share Napisano 26 Sierpień 2008 A może chipsy do tego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aslv Napisano 26 Sierpień 2008 Share Napisano 26 Sierpień 2008 To ja po irlandzku/angielsku czipsy z kanapkami i do tego czipsy oczywiscie w wybornym smaku octu i soli hahahahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 27 Sierpień 2008 Share Napisano 27 Sierpień 2008 Rok 1945.. Krasnaja Armia wkracza na tereny III Rzeszy..Pewnego dnia grupka żołnierzy szukajac rozrywki, wpada na pomysł zdemolowania pobliskiego cmentarza.Pierwszy za kolejnością zaczyna oczywiście skakać oficer.Rozpędza się, robi podskok, w locie czyta pierwsze naziwsko - Hans Muller. Następny żołnierz bierze rozpęd, skacze, w locie czyta nazwisko: Johann Heinze.. Rozpędza się trzeci.. solidny podskok.. w powietrzu czyta napis: Achtung! Minen... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulus76 Napisano 27 Sierpień 2008 Share Napisano 27 Sierpień 2008 Gdzie jest niegdysiejszy Snowden? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombspider Napisano 27 Sierpień 2008 Share Napisano 27 Sierpień 2008 A czy nie można patriotycznie: PIEROGI zamiast jakiś frytek ? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pastuszek Napisano 27 Sierpień 2008 Share Napisano 27 Sierpień 2008 co do Irlandii widziaem na wasne oczy: pire z reytkami.Mmmmm,pycha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 27 Sierpień 2008 Share Napisano 27 Sierpień 2008 Pierogi patriotyczne=ruskie? Hmmm.A do tego bigos :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombspider Napisano 27 Sierpień 2008 Share Napisano 27 Sierpień 2008 A co?! wszak Ruś Czerwona od wieków stanowiła część Polski :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 27 Sierpień 2008 Share Napisano 27 Sierpień 2008 taaa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 27 Sierpień 2008 Share Napisano 27 Sierpień 2008 ja pierdziele , ale groch z kapustą....Panowie, Precz z Bocianem" to jest nic, przy tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 28 Sierpień 2008 Share Napisano 28 Sierpień 2008 Jak zwykle ktoś pisze cos nie na temat, przywołuję do porządku:)pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fraktal Napisano 28 Sierpień 2008 Share Napisano 28 Sierpień 2008 To ja wrzucę link z panią Basią:)http://pl.youtube.com/watch?v=32nX4Mgvf04Jak to nie na temat to proszę o przeniesienie do odpowiedniego działu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja Peter Napisano 29 Sierpień 2008 Share Napisano 29 Sierpień 2008 Wracając do tematu: tak więc jeżeli prokurator jest zdania że było tak a tak, a świadkowie potwierdzą że było tak a tak, i oskarżony przyzna się że było tak a tak, oraz sędzia orzeknie że było tak a tak – to rzeczywiście było tak a tak.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 29 Sierpień 2008 Share Napisano 29 Sierpień 2008 Jaśnie Baron co to jego byki on podarł :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 29 Sierpień 2008 Share Napisano 29 Sierpień 2008 @Ja Peter - Tak?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz_18 Napisano 30 Sierpień 2008 Share Napisano 30 Sierpień 2008 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 30 Sierpień 2008 Share Napisano 30 Sierpień 2008 Grzegorz Brzęczyszczykiewicz, Chrząszczy rzewoszyce powiat łękołody:)pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trooper85 Napisano 30 Sierpień 2008 Share Napisano 30 Sierpień 2008 Z naszych rozmów wyłania się idea występów jakich jeszcze nie było :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 31 Sierpień 2008 Share Napisano 31 Sierpień 2008 Abstrachując od altruistycznych sowizmatów naukowego pietyzmu, popularyzacja waszej mentalności obliguje mnie do dalszej konwersacji z Wami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dżihad Napisano 31 Sierpień 2008 Share Napisano 31 Sierpień 2008 myślę Panowie,że jesteśmy na takim etapie dyskusji, że można wyciągnąć pierwsze wnioski: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mauser98k Napisano 31 Sierpień 2008 Share Napisano 31 Sierpień 2008 Ten temat odmienił moje życie- teraz już wiem, że po kliknięciu w eonik" NEW automatycznie wchodzimy w wybrany wątek. Dziękuję w imieniu swoim jak i wszystykich oświeconych". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morbik74 Napisano 31 Sierpień 2008 Share Napisano 31 Sierpień 2008 watek jest ciekawy ale nie w temacie.pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 31 Sierpień 2008 Share Napisano 31 Sierpień 2008 " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dżihad Napisano 31 Sierpień 2008 Share Napisano 31 Sierpień 2008 po pierwsze primo: - nie otwieraj lodówki przed zachodem słońca-bo kupisz zdezelowany wykrywacz!...po drugie secundo: (Wasze konkluzje):... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 1 Wrzesień 2008 Share Napisano 1 Wrzesień 2008 Mniemam że nawet lodówka ma swoje prawa i grzechem by było otwierać ją bez jej zgody a idąc dalej to nawet zlew może mieć coś do powiedzenia gdy tylko przestaną gnieździć się u niego gary i talerze.A i pod żadnym pozorem nie należy otwierać tych drzwi !!!!Ale dlaczego ??bo tam jest RAMBO !!!A KTO TO JEST RAMBO ???nie twoja sprawa....... BAMBO !!!!CZY TO JEST KUR........ JASNE :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.