Skocz do zawartości

Programy wspomagające licytującego?

anty-szkodnik przysypywacz

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Koledzy, nie wiem czy już był poruszany ten temat na forum , jeżeli tak to sorry.
Mianowicie, interesują mnie Wasze opinie na temat programów wspomagających licytujących np. na alledrogo.Czy są jakieś sposoby , aby aby bez używania takich programów móc mieć szansę na wygranie aukcji z porządanym przedmiotem? Będę wdzięczny za każdą dobrą radę.Wiem, że można zakupić taki program, jednak czy nie jest to zbyt ryzykowne dla mojej kieszeni,czy czasami nie przepłacę za licytowany towar , jak jakiś palant współpracujący ze sprzedającym nie będzie sztucznie podbijał ceny? Jeżeli ktoś zgłębił ten temat, to proszę o pomoc. Pzdr.
Napisano
witam
predzej jakis palant współpracujący ze sprzedającym"
wykreci cie jak nie bedziesz mial takiego programu
niz jak bedziesz go mial
sam go czesto uzywam i uwazam ze jest to fajna sprawa
Napisano
Na Forum zabrania się:
Zamieszczania reklam stron internetowych, serwisów lub sklepów.
Panowie czytali regulamin?

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora woytas 22:39 26-07-2008
Napisano
Nigdy nie używałem takiego programu i praktycznie wszystkie aukcje które chciałem wygrać-wygrywałem. Jak masz na wydanie np. 100zł to żaden program Ci nie pomoże jak nie masz więcej...
Napisano
Obawiam się, że b...ałaganie panującym w Alledrogo nawet programy ściągnięte z NASA nic nie dadzą. Przy panującym poziomie mijania się" z regulaminem ( licytacja z klonów, pomoc znajomych, odwołanie- bo kot zjadł hełm, itp ) nie znajdzie się metod na automatyczne i pewne wygranie aukcji. Chyba, że stać Cię i nie zależy Ci na kasie- daj maksimum liczone z tysiącach ( bez względu na wartość przedmiotu ) i może Ci się uda. Bo sporo racji ma Świety, chyba że zastaw się a postaw się.
Pozdrawiam.
Napisano
ja stosuje takie cos - własciwie nie program tylko stronę w necie :) jak coś chcę kupić to wymyślam sobie max cenę jaką chcę dać i ustawiam strzał z takim maximum na 5 sekund przed końcem aukcji. Cały myk polega na tym, że jak kilka kilkanaście osób licytuje to może cena skoczyć na bezsensowny już poziom a tak to nie kusi mnie ponowne dokładanie złotóweczek ponad wcześniej ustalone maximum.
Napisano
Ujmę to tak
Jak chcę kupić to używając takiego prgramu czy strony www ( a używam) wstawiam cene zaporową. Program strzela kilkanascie sekund przed końcem aukcji i po zabawie.
Po prostu jak chcę kupić to cena nie gra roli. Choć oczywiście są granice rozsądku.
Ponadto, nie mysle kiedy sie aukcja kończy, nie potrzebuje kompa pod ręką. Program robi to za mnie.
Napisano
Nie lubię takich rzeczy - wg. mnie to to nie w porządku bo ma to być chyba uczciwa licytacja. Dlatego jak trafiłem kiedyś na klienta (inna kategoria rzeczy)i od razu mnie przebił to pomyślałem że podbiję mu trochę cenę skoro stać go na taką zabawę:)
Napisano
akagi:
Ujmę to tak
Jak chcę kupić to używając takiego prgramu czy strony www ( a używam) wstawiam cene zaporową. ...
Po prostu jak chcę kupić to cena nie gra roli. Choć oczywiście są granice rozsądku.(...)"

Ha, raz widziałem, jak jeden - zapewne znany niektórym użytkownik E-bay - stosując taką taktykę wyłożył jakieś 1000 EUR za wcale nie aż takie rewelacyjne zdjęcie Bf-109G...

Pozdr.,
MJU
Napisano
... co nie koniecznie jest zgodne z regulaminem witryn aukcyjnych.
Szanujący się sprzedawcy takich rzeczy nie robią. Najuczciwszą cenę i tak dostaną przy sprawiedliwej licytacji.
Napisano
Witam
a co stanie się w przypadku kiedy w aukcji wszyscy licytujący wspierani sa przez takie programy,a jest ich powiedzmy 20 osób.
kto wygra najlepszy ,najszybszy program czy najwieksza oferowana kwota???????????????????????????

Pozdr.
Napisano
kloki: jesli nikt nie licytuje to nie ma problemu z oferowaniem konkretnej kwoty, a potem zmiana na aukcje dedykowana z opcja kup teraz", jest to zgodne z regulaminem.

Co innego odwolywanie juz zlozonych ofert i sprzedaz poza aukcja.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie