Skocz do zawartości

Stug IV Grzegorzewo FINAŁ!!!

stuwras4

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 498
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
nurkowie maja zejśc pod wodę i za pomocą refulatorów będą oczyszczać i odmulać wrak,Liny nadal napięte akcja prawdopodobnie rozpocznie się już od jutra około 4.00 rano
(przygotowania) ostateczne rozstrzygnięcie wydobycia powinno się odbyć do 10.00 do południa
Napisano
fajnie na drzewie, ale chyba nie maja czym zdjeć robic może jeden z nich ma co pokazć. Lecz w tej akcji nie bedzie to miao wiekszego znaczenia, wojtas na priv dawaj.
Napisano
nie trzymam kciuków i tak juz mu dadzą radę .Wstyd tak jak pisże ort, troha dramatugiju fajnu sprawa. Niby aura to tamto, ale wojtas mi podpadł.
Napisano
Witam. Jestem mieszkańcem Grzegorzewa i nie Stug IV Grzegorzewo tylko Stug IV Grzegorzew :), ludzie często przyjmują błędną odmianę więc się nie czepiam, mniejsza z tym. Te zdjęcia na grzegorzew.pl to moja robota i w miarę mozliwości dodaję co mogę, choć to nie jest relacja na żywo. Dziś tam byłem i mam nowe fotki, które będą na stronie jutro z rana. Chłopaki walczą i widać, że nie brak im werwy, więc pewnie tym razem się uda. Pozdrawiam wszystkich.
Napisano
Liny nie puszczą, chodzi tylko o to żeby za grube nie były i wraku nie rozerwały, bądź mocno nie uszkodziły w czsie wyciągania. Choć czasami gumioki w błocie zostają.
Napisano

[wymoderowano - brak związku] możemy się kłócić, ale Jaca2003 czy Zbyszek, zapitalają ile się da. I złego słowa nie powiem. [wymoderowano brak związku]

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora PATRON 09:35 11-07-2008
Napisano
Akuart pod tymi życzeniami podpisuje się wszystkimi kopytami.
I jak pisałem wiele księżyców wcześniej - nie ważne kto, nie ważne jak, ale niechże wreszcie ktoś do cholery i ku chwale to bydle wyciągnie.
Napisano
Panowie ...
Czy nie widzicie, że po raz pierwszy WĄTEK o Tym Obiekcie wygląda normalnie?

Błotne Bobry w trudzie i znoju wydobywają - To, co ma być wydobyte...

I to ONI Go wydobywają i wydobędą...

Bil - odczuwam, że przywracasz właściwe proporcje"...
Napisano
wątek wyczyściłem ze zbędnych pogaduszek i będę wycinał za każdym razem jak nie będzie związku z przebiegiem samej akcji w Grzegorzewie.
w sprawach towarzyskich zapraszam do Towarzyskich"

PATRON

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie