PATRON Napisano 10 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 10 Czerwiec 2008 http://www.smog.pl/txt_gfx_audio/18663/starcie_gigantow_tp_sa_vs_tv_trwam/sorry ale nie mogłem się powstrzymać , nie wiem czy mnie Bocian nie pogoni z tym...Prawdziwy Polak kontra dział obsługi klienta...ale dla kolesia z działu to mam szacunek nieziemski.PATRON Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 10 Czerwiec 2008 Share Napisano 10 Czerwiec 2008 Jak pragnę podskoczyć, podziwiam tego gościa, szczerze go podziwiam za takie opanowanie........ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 10 Czerwiec 2008 Share Napisano 10 Czerwiec 2008 Sabotaż..... x|normalnie perwersja :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 10 Czerwiec 2008 Share Napisano 10 Czerwiec 2008 wytrzymałem minutę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woodhaven Napisano 10 Czerwiec 2008 Share Napisano 10 Czerwiec 2008 Super !!! Proponuję przyznać gościowi nagrodę złotego moherowego beretu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 10 Czerwiec 2008 Share Napisano 10 Czerwiec 2008 o patrzcie, jak to się porobiło..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy84 Napisano 10 Czerwiec 2008 Share Napisano 10 Czerwiec 2008 Podziwiam kolesia, a pania moherową tez za jej upór i walkę z perwersją która nam mąci w głowach:-)))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 10 Czerwiec 2008 Share Napisano 10 Czerwiec 2008 Fanatyzm, paranoja, ogłupienie - terroryści:), sektaDo tego teorie spiskowe i jedyna słuszna sprawa"Psychopatia spowodowana praniem mózgu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 10 Czerwiec 2008 Share Napisano 10 Czerwiec 2008 hehehheheheja nie moge :)))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 10 Czerwiec 2008 Share Napisano 10 Czerwiec 2008 dobra, ale co zrobić, żeby to uruchomić?jakiś durny jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 10 Czerwiec 2008 Share Napisano 10 Czerwiec 2008 kliknij na link poprostu i powinno ruszycz klimatow...http://pl.youtube.com/watch?v=BKbf34XZFIk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.