Skocz do zawartości

Precz z Bocianem!!!

niechcecietu!!!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 247
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Racja. Kktoś robi sobie jaja, to fakt.
To, że cos jest nie tak to fakt drugi.
To, ze są pewne antagonizmy pomiędzy grupami poszukiwawczo - wydobywczymi to fakt trzeci.
Propozycja moja jest taka.
Jeśli nie potrafimy się skonsolidować i działać wspólnie, to:
1- wprowadzic podział kompetencji na województwa (WKZ)
2- określić jasno cele grup
a. grupy namierzające
b. grupy wydobywcze
c. grupy identyfikacyjne (określanie wartości i sposoby wydobycia)
d. grupy konserwatorskie i rekonstrukcyjne
e. grupy siejące zamieszanie i zamęt.
3- wyłonić firmy lub osoby które zajmą się spieniężeniem bezwartościowych złomów
4- działania poszczególnych grup na terenach sąsiadów sa bezprawne i podlegają reakcji ze strony właścicieli terenu

Jakakolwiek tajna akcja może spowodować uruchomienie uśpionych komórek przystosowanych do walki z nielegalnymi wydobyciami.

To super skrót.
pozdrawiam
stangret

A co tu teraz jest ? Nikt nic nie znajduje... no chyba ,że kapsle. Nikt nic nie ma ...no chyba ,że katar i jeszcze dzisiaj w telewizorni pokazali jak to się skazuje bandziorów za napad na bank (zastrzelili dwie osoby) i dostali od 15-tu w dół :) ...Na kiego grzyba wam chłopaki te monetki -skarb narodowy i zardzewiałe złomy mauserów... za 8-10 lat w pierdlu ps. bandziory i tak wyjdą wcześniej, bo kasę mają na dobre papugi :)

Denerwowały mnie jakieś kłótnie na temat wydobywania pojazdów itp., bo nie mam o tym pojęcia, nie wiem kto, nie wiem co, ale to ma związek z tematyką forum, część ludzi z forum się tym zajmuje.Ale to że jakiś koleś , pojawia się i pisze, że nie chce bociana na forum to już przegięcie.Jak masz coś debilu do powiedzenia Bocianowi to mu to powiedz, a nie zaśmiecasz forum.Właśnie dzięki Bocianowi i moderatorom to forum istnieje, inaczej pewnie połowa postów to by były takie nędzne wypociny.

Pocian jest sfierzenciem poszytecznym bo przynosi małych opyfateli , ktore jak dorosnom , to pedom płacić potatki . Posostałych debilów babka Straszkofa snajduje f kapuście i podrzuca inkszym tepilom . Potem ofe inksze debile wychofujom tyf potrzuconyf debilóf , tajom im komputer i te potrośniente tepile piszom na ofym forum kłupoty .
Precz s babkom Straszkofą , niech szyje pocian .
Hart

Taka młoda krew siedzi właśnie obok mnie u mnie w chałupie i przyłazi co chwila na papierosa :) rypią w jakąś piłkę na kompie czy czymś tam ,walą piwko, mówią jacy to z nich za 2 lata będą prawnicy i dziennikarze ...a to dalej dzieci i pieluchy mają w majtasach :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie