akagi Napisano 17 Kwiecień 2008 Share Napisano 17 Kwiecień 2008 no to zostało juz tylko zalozyc fanklub .... miłośników i fanklub przeciwników, a potem umówic sie na ustawke jak kibole. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 17 Kwiecień 2008 Share Napisano 17 Kwiecień 2008 W sumie tak ciekawie ( :P ) na forum nie było od czasu BagnetaSS, więc wreszcie można się pozytywnie pośmiać :D...i tylko patrzeć jak przybywa postów :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 17 Kwiecień 2008 Share Napisano 17 Kwiecień 2008 Te forum powoli robi się jak typowo pegieroska wiocha, każdy kłóci się o byle co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PATRON Napisano 17 Kwiecień 2008 Share Napisano 17 Kwiecień 2008 fajny wątek , też chce coś o dupie maryni napisać więc piszę :parówkowym skrytożercom mówimu zdecydowane NIE!"PATRON Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ensiferum3 Napisano 17 Kwiecień 2008 Share Napisano 17 Kwiecień 2008 W tak krótkim czasie aż tyle postów.No czym głupszy temat tym więcej ludzi się wypowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pastuszek Napisano 17 Kwiecień 2008 Share Napisano 17 Kwiecień 2008 dziwisz sie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stangret Napisano 17 Kwiecień 2008 Share Napisano 17 Kwiecień 2008 Racja. Kktoś robi sobie jaja, to fakt.To, że cos jest nie tak to fakt drugi.To, ze są pewne antagonizmy pomiędzy grupami poszukiwawczo - wydobywczymi to fakt trzeci.Propozycja moja jest taka.Jeśli nie potrafimy się skonsolidować i działać wspólnie, to:1- wprowadzic podział kompetencji na województwa (WKZ)2- określić jasno cele grupa. grupy namierzająceb. grupy wydobywczec. grupy identyfikacyjne (określanie wartości i sposoby wydobycia)d. grupy konserwatorskie i rekonstrukcyjnee. grupy siejące zamieszanie i zamęt.3- wyłonić firmy lub osoby które zajmą się spieniężeniem bezwartościowych złomów4- działania poszczególnych grup na terenach sąsiadów sa bezprawne i podlegają reakcji ze strony właścicieli terenuJakakolwiek tajna akcja może spowodować uruchomienie uśpionych komórek przystosowanych do walki z nielegalnymi wydobyciami.To super skrót.pozdrawiamstangret Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ensiferum3 Napisano 17 Kwiecień 2008 Share Napisano 17 Kwiecień 2008 Na forum powinien powstać dział pt.głupie posty i uwagi do administratora(też głupie)".Założę się że momentalnie został by zapełniony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 17 Kwiecień 2008 Share Napisano 17 Kwiecień 2008 A co tu teraz jest ? Nikt nic nie znajduje... no chyba ,że kapsle. Nikt nic nie ma ...no chyba ,że katar i jeszcze dzisiaj w telewizorni pokazali jak to się skazuje bandziorów za napad na bank (zastrzelili dwie osoby) i dostali od 15-tu w dół :) ...Na kiego grzyba wam chłopaki te monetki -skarb narodowy i zardzewiałe złomy mauserów... za 8-10 lat w pierdlu ps. bandziory i tak wyjdą wcześniej, bo kasę mają na dobre papugi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pastuszek Napisano 17 Kwiecień 2008 Share Napisano 17 Kwiecień 2008 ....................................................... xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX X X X X X \\\\\\\\\\ ///// X X XXX XXX X X X X X X X X X X X X X XX X X XX XXx XXXXXXXX xXX X X XXXXXXXXXXXX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hasan Napisano 17 Kwiecień 2008 Share Napisano 17 Kwiecień 2008 Witam>>niechcecietu!!! >niechcecietu!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasradocha7 Napisano 17 Kwiecień 2008 Share Napisano 17 Kwiecień 2008 Zgadzam sie z marcjewem.Jakieś totalne oszołomstwo tym bardziej,że już odwagi zabrakło i cisza nastała ze strony tego kolesia.Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja20 Napisano 17 Kwiecień 2008 Share Napisano 17 Kwiecień 2008 Denerwowały mnie jakieś kłótnie na temat wydobywania pojazdów itp., bo nie mam o tym pojęcia, nie wiem kto, nie wiem co, ale to ma związek z tematyką forum, część ludzi z forum się tym zajmuje.Ale to że jakiś koleś , pojawia się i pisze, że nie chce bociana na forum to już przegięcie.Jak masz coś debilu do powiedzenia Bocianowi to mu to powiedz, a nie zaśmiecasz forum.Właśnie dzięki Bocianowi i moderatorom to forum istnieje, inaczej pewnie połowa postów to by były takie nędzne wypociny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stangret Napisano 17 Kwiecień 2008 Share Napisano 17 Kwiecień 2008 Albo rzeczowo, albo wcale.pozdrawiamstangret Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasradocha7 Napisano 17 Kwiecień 2008 Share Napisano 17 Kwiecień 2008 No znowu następny.Poprostu brak słów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 17 Kwiecień 2008 Share Napisano 17 Kwiecień 2008 ja terz jezdem za młodom krfiom !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hartmann Napisano 17 Kwiecień 2008 Share Napisano 17 Kwiecień 2008 Pocian jest sfierzenciem poszytecznym bo przynosi małych opyfateli , ktore jak dorosnom , to pedom płacić potatki . Posostałych debilów babka Straszkofa snajduje f kapuście i podrzuca inkszym tepilom . Potem ofe inksze debile wychofujom tyf potrzuconyf debilóf , tajom im komputer i te potrośniente tepile piszom na ofym forum kłupoty .Precz s babkom Straszkofą , niech szyje pocian .Hart Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stangret Napisano 17 Kwiecień 2008 Share Napisano 17 Kwiecień 2008 A czym ci nowi są (z wyjątkami). Co pijemy wino pod sklepem czy se troche pokopiemy. I w dupie to wszysko mamy.Tak to ma wyglądać?pozdrawiamstangret Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 17 Kwiecień 2008 Share Napisano 17 Kwiecień 2008 Z tego co wiem Bocian to całkiem młody facet. Jeżeli się nie sprawdza, to precz ze smarkami! Władzę przejmie wydział geriatryczny,... wchodzę bez mydła smarkacze ! Już ja tu wszyskim kartki porozdaję ! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 17 Kwiecień 2008 Share Napisano 17 Kwiecień 2008 Hartman kartki nie dostanie, bo to nie ma sensu ...i tak w swojej starczej demencji nie będzie pamiętał :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
longwood Napisano 17 Kwiecień 2008 Share Napisano 17 Kwiecień 2008 czytanie tych postow boli... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiler Napisano 17 Kwiecień 2008 Share Napisano 17 Kwiecień 2008 Ja znowu wszystkich zadymiaczy i przemadrzalych bym silnie wypałował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 17 Kwiecień 2008 Share Napisano 17 Kwiecień 2008 proponuję okłady :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
longwood Napisano 17 Kwiecień 2008 Share Napisano 17 Kwiecień 2008 nie no , kurwa mac, nie mogeniech ktos to usunie wreszcie bo to paranoja jakas! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 17 Kwiecień 2008 Share Napisano 17 Kwiecień 2008 Taka młoda krew siedzi właśnie obok mnie u mnie w chałupie i przyłazi co chwila na papierosa :) rypią w jakąś piłkę na kompie czy czymś tam ,walą piwko, mówią jacy to z nich za 2 lata będą prawnicy i dziennikarze ...a to dalej dzieci i pieluchy mają w majtasach :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.