sturmangriff Napisano 14 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 14 Kwiecień 2008 Witam wszystkich , Chciałem wszystkich ostrzec przed pewnym durniem, którego spotkaliśmy w okolicah Bolimowa w niedziele. Otóż , w czasie ehm, spaceru po lesie spotkaliśmy młodego człowieka z detektorem, który chwalił sieswoimi trafieniami spod Nieborowa cytuje : 67 blach kopłem i 3 orły też kopłem , a tutaj amunicję. " - pisownia orginalna. Otóż kolega" po tym jak z nim chwile pogadaliśmy, trafił na nasze plecaki, w których był min termos, woda i jedzenie, oraz kurtka i zwyczajnie je ukradł. zostawił tylko plastikową reklamówkę. Podaje rysopis złodzieja: Około 185 cm wzrostu, szczupły. ciemny blondyn, wybite chyba ze 4 zemby z przodu ( pewnie za inna kradzież) Duże trudności w wysławianiu sie w jezyku polskim Detektor typu Pen Elektronik, z pełną sondą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pastuszek Napisano 14 Kwiecień 2008 Share Napisano 14 Kwiecień 2008 kolejny archeolog okradajacy poszukiwaczy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 14 Kwiecień 2008 Share Napisano 14 Kwiecień 2008 Zęby to on pewnie stracił na otwieraniu jak że wspaniałego pocisku który znalazł w lesie a który okazał się waszym termosem :Dpozdrawiam Kurt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 14 Kwiecień 2008 Share Napisano 14 Kwiecień 2008 nigdy nic nie zostawiam -wszystko co mi potrzebne mam na plecach -ale jak sie nie chce nosić to gorzej jak nie można – ludzie uczą rozumu :):)pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abcd Napisano 14 Kwiecień 2008 Share Napisano 14 Kwiecień 2008 Jak powiadają ¨W narodzie chęć na nieswoje jest duża¨,pozostawiając bez nadzoru przedmiot przedstawiający jakąkolwiek wartość,należy się liczyć z jego zniknięciem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 14 Kwiecień 2008 Share Napisano 14 Kwiecień 2008 To towarzysz Lenin nawet czapki z oka nie spuszczał, a Wy plecaki pozostawiliście bez dozoru? [:-)C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekA Napisano 14 Kwiecień 2008 Share Napisano 14 Kwiecień 2008 Ten facio to skuteczny poszukiwacz.Wymyslil sobie patent na skubanie naiwnych. Ten wykrywacz to tylko przykrywka do wyszukiwania lepszych, wspolczesnych fantow.Ja natomiast apeluje, bysmy nie zapominali, ze zyjemy w kraju, gdzie przez piecdzisiat pare lat panowal komunizm, ktory nie lubil wlasnosci prywatnej.Wiekszosc byla panstwowa, czyli nasza wspolna, a wiec niczyja.W wieksosci postkomunistycznych krajow zlodziejstwo jest chlebem powszednim.Bardzo dziwnie sie czulem na campingach w Normandii i Bretanii, gdzie nikt niczego nie zamykal, nie chowal i NIC nie ginelo...CUD, PRAWDZIWY CUD !!!!Zejdzmy jednak na ziemie..Oto Polska wlasnie, katolicka,... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 14 Kwiecień 2008 Share Napisano 14 Kwiecień 2008 Już teraz zamykają ,po wizycie Polaków zrozumieli że cudów nie ma.Pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sturmangriff Napisano 15 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 15 Kwiecień 2008 Wiecie co najgorsze jes to że to poszukiwacz, jeden z nas .- przynajmniej z wygladu. Nawet na najgorszej wsi to sie z miejscowymi nie zdazyło. masakra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adr Napisano 15 Kwiecień 2008 Share Napisano 15 Kwiecień 2008 To zloz gosciu lepiej zawiadomienie, albo wezwij Rutkowski-Patrol, a nie robisz watek na glownym o takich pierdolach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majros Napisano 15 Kwiecień 2008 Share Napisano 15 Kwiecień 2008 Sturmangriff nie pisze o żadnych pierdołach, tylko po ludzku ostrzega kolegów z branży aby uważali na złodzieja. Ciekawe co zrobić z samochodem, nosić na plecach żeby go nie okradł? Jaja sobie Adr z niego robisz bo ma mało cyferek przy nicku. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pastuszek Napisano 15 Kwiecień 2008 Share Napisano 15 Kwiecień 2008 ja pozwole sobie zauwazyc ze zostawilem w sylwestra niepozamykane auto w toruniu na ponad dobe i NIC mi nie zginelo, a bylo i radio i cyfra... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
liha Napisano 15 Kwiecień 2008 Share Napisano 15 Kwiecień 2008 Złodziej jest złodziejem I nie ma co tego tłumaczyć komuną- bzdura jakaś. Co do takich absurdów jak wmawianie, że Polacy kradną to się nie wypowiadam. Czy poszkodowany był na policji i zgłosił kradzież?? Przecież miejscowych cwaniaczków to oni znają. Złodziej to zawsze złodziej.liha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 15 Kwiecień 2008 Share Napisano 15 Kwiecień 2008 Panowie dzisiaj każda szumowina może sobie kupić wykrywacz bo to nie majątek .Lecz czy można takiego nazwać poszukiwaczem i mówić że to jeden z nas ? Bardzo dobrze że piszemy o takich sprawach ,następni będą uważać ,a może trafi się delikwent komuś gdzieś na polu pod Bolimowem ,zrobi się mu wtedy elegancki krawat z wykrywacza .Pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adr Napisano 15 Kwiecień 2008 Share Napisano 15 Kwiecień 2008 Majros w nosie mam te cyferki, tylko taki watek kluje w oczy. Co to jest? Forum hobbystyczne? Czy super express? Nie mam ochoty wdawac sie w dalsza dyskusje, bo to zly kierunek. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 15 Kwiecień 2008 Share Napisano 15 Kwiecień 2008 liha, chyba wiesz, że najpierw zainteresują się tym, co tam poszkodowany robił, dlaczego plecaki zostały w lesie i czy mają pozwolenia(jeśli się wyda, że szukali z wykrywką. A wyda się, jak zatrzymają sprawcę). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
liha Napisano 15 Kwiecień 2008 Share Napisano 15 Kwiecień 2008 hehehehehe to fakt, ale poszkodowany szukał przecież obrączki, która mu spadła na spacerze , zresztą kluczyki od wozu też zgubił. liha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
liha Napisano 15 Kwiecień 2008 Share Napisano 15 Kwiecień 2008 Catadero ,przecież to złodziej, może psalmy śpiewać a i tak nikt mu nie uwierzy. Zresztą to leszcz , który kradnie wszystko na 100% znają , a cztery zęby wybite toż to piękny znak szczególny. Może kradnie bo na implanty albo mostek zbiera? :)))) liha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 16 Kwiecień 2008 Share Napisano 16 Kwiecień 2008 następnym razem to weż narżnij ładnie zapakuj i podrzuć tam w jakimś plecaku :):) może się chociaż wymaże :):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sturmangriff Napisano 16 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2008 Panowie, moim celem było żeby was ostrzec, nikt nie lubi takich niespodzianek. Jak już jeden z kolegów zauważył 4 wybite zemby to znak szczególny i widac to z daleka, przynajmniej bedziecie wiedzieli ze jak zobaczycie tego koleżke to trzeba pomysleć gdzie sie postawił samochód , albo zostawiło plecak. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rdAdr Napisano 16 Kwiecień 2008 Share Napisano 16 Kwiecień 2008 Ja bym się przyczaił na sk..wysyna, jeżeli wraca w tamte rejony, to dopaść hama i w piz.e wstawić, tak żeby nie wiedział o co be!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mowglyn Napisano 17 Kwiecień 2008 Share Napisano 17 Kwiecień 2008 Podziemie w takich przypadkach miewało dylemat: Albo do lasku, albo do piasku".Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.