Skocz do zawartości

wykopki broni

pono0

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
proponuje podjecie nowego tematu na forum .Niech każdy chętny opisze zwoje najciekawsze znalezisko dotyczcące broni palnej.Mile widziane fotki.
Napisano
To może lepiej niech od razu każdy zadzwoni pod 997 i powie że wykopał broń !
Napisano
Panowie! Więcej powagi do tak poważnego tematu! Ja codziennie znajduję Bronie ( w autobusie, w tramwaju itp. ), tylko nie każda ma skończone 18 lat.
Napisano
Ja mam 125 karabinów polskich i niemieckich. okres od 1915 - 1949. Wszystkie sprawne. Kto jest zainteresowany:

Bartek *******************************************
ul. przestępcza 2888/5556
Pierdziszowo Małe

:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))0
Napisano
A czy samorzyutny widelec obiadowy , też się zalicza do takich broni palnych???Bo jak tak , to ma zestaw na 12 osób ;D

pozdro pol
Napisano
ja posiadam kilka nowiutkich karabinów kałasznikow i amunicje donich trzymam je w piwnicy hheheeh niezły temat :d

P.S mam tam też dwie wyrzutnie rakiet Ppancer wszystko to jest ukradzione z jednostki wojskowej buheheheehehehhe

pozdro
marecki

Napisano
Może powinieneś zadać to pytanie bardziej podstępnie: - Kto nie wykąpał broni?
Wtedy ktoś z rozpędu by się przyznał.
Ja, na przykład, wykąpałem coś w occie. I nie polecam.
Napisano
Czytam te posty i teraz dopiero widze jakie wielkie oczy ma strach! Przynajmniej strach jest wielki !!!
Kiedys to ludzie sie nie bali nawet walczyc i umierac dla wtedy wydawalo sie slusznych celow...
A dzis no coz ...
A ja mam kopyto i nie wstydze sie" tego,
nie wykopalem go.Generalnie wykopki mnie nie interesuja
bo stany sa kiepskie a u mnie wszystko musi dzialac!
Teraz chcialbym tylko znalezc do kompletu jedna swinie zomowca ktory mi wymyslal na rogu Marszalkowskiej i Alej w 1982
roku ,pamietam go dobrze taki tlusty wieprz byl z niego.
Napisano
ja w domu mam K.B.A.K

Kołowy Brązowy Automatyczny Klop model prosto z sejmu:)
Napisano
A JA MAM PROCE I 2 ŁADOWNICE KAMIENI.PROCA BYŁA WŁASNOSCIA JAKIEGOS CZŁONKA ORGANIZACJI ZBROJNEJ PONIEWAZ W TYM SAMYM MIEJSCU ZNALAZLEM PISTOLET NA CYNKAPKI ORAZ ODZNAKE Z NAPISEM BONANZA.CZY KTOS MOZE MI POWIEDZIEC CZY TO PRZYPADKIEM NIE JEST BONANZAABZEICHEN?? ;-)))

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie