Catadero Napisano 12 Luty 2008 Share Napisano 12 Luty 2008 A masz w pierwszym poście telefon kom. do tego delikwenta- zadzwoń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 12 Luty 2008 Share Napisano 12 Luty 2008 Jestem w kropce, jak usunę wątek to będzie że sam wyłapałem dla siebie tą jakże cenną informacje. Świerzbi mnie palec bo to jawne ogłoszenie na forum i powinno się skończyć kartką. Ale znowu jak usunę to może nasz kraj straci coś wartościowego. Od rana rozterki :)A tak na serio to spiszcie ten numer bo wieczorem jeżeli autor się nie odezwie wątek leci w kosmos. NIE BĘDZIE ogłoszeń na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greg66 Napisano 9 Październik 2009 Share Napisano 9 Październik 2009 Czy temat jest jeszcze aktualny?Może bym dał kasę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 9 Październik 2009 Share Napisano 9 Październik 2009 Była swego czasu na chacie informacja, że Woytas wykopał czołg i sporo innego szmelcu. Brał tylko sztuki w fabrycznym smarze. Napiszę więcej- jeden z Użytkowników wysyłał do Niego @, próbował nawet dzwonić i proponować spółkę. Niestety nie wiem, jak się sprawa skończyła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 9 Październik 2009 Share Napisano 9 Październik 2009 kartka dla moderatora... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 9 Październik 2009 Share Napisano 9 Październik 2009 Czyżby nad W. unosił się dalej cień Oziego... ? :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 9 Październik 2009 Share Napisano 9 Październik 2009 kolejny do golenia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 9 Październik 2009 Share Napisano 9 Październik 2009 Woytas- ale poszło jakoś? Sam napierałeś czy Ci Ozie towarzyszył? Tak czy inaczej- to były czasy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 9 Październik 2009 Share Napisano 9 Październik 2009 ssmani w pikielhaubach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 9 Październik 2009 Share Napisano 9 Październik 2009 Chłopaki z Wałbrzycha mówili że Ozie stał na czatach....A W. nawet mu nie dał łopaty potrzymać, nie wspominając już o samym kopaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 9 Październik 2009 Share Napisano 9 Październik 2009 Woytas- pojechał do vaterlandu czy gdzieś dalej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 9 Październik 2009 Share Napisano 9 Październik 2009 Woytas siedzi w vaterlandzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 9 Październik 2009 Share Napisano 9 Październik 2009 Co za życie. Ech...... znowu Go posadzili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 9 Październik 2009 Share Napisano 9 Październik 2009 Ciekawe co WKZ na to? No i celnicy- pochwal się jak go wywiozłeś? Niskopodwoziówka czy w częściach w schowku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 9 Październik 2009 Share Napisano 9 Październik 2009 Ja był wykopał tunel łyżką i nim dalej WIO!!! :0 xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kundzio11 Napisano 9 Październik 2009 Share Napisano 9 Październik 2009 Pytanie co to za czołg,bo mnie i moich kumpli interesują tylko te malowane na ekri.Swoją drogą powinien kolega wstawić fotki tego cuda,zrobione aparatem wyprodukowanym przed 2wś,żeby oddać klimat .Takie zdjęcia zachęcą potencjalnych kupców do poważnego zastanowienia.Ostatecznie może to być kilka zdjęć z aparatu Zorka 5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 9 Październik 2009 Share Napisano 9 Październik 2009 Modelu nie pomnę. Woytas wspominał tylko, że musiał elektryków ze środka wygonić a czołg był różowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 9 Październik 2009 Share Napisano 9 Październik 2009 korekta - czolg byl teczowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rujewit Napisano 9 Październik 2009 Share Napisano 9 Październik 2009 A to Ci informacja... Nie może być...W moim województwie też krążą legendy, że w każdym bajorku, jeziorku i w stawie leży czołg a jak nie to BMW R6 na pewno z włączonymi światłami i włączonym silnikiem dlatego można zaobserwować czasami wynurzające się bąbelki z wody... Ktoś chce kupić owe miejsca ? A tak poważnie Łukasz Bg (brzeg ? takie skojarzenie) to takie informacje to widzisz jak się kończą tak ja każda informacja o zatopionym porzuconym czołgu.. Więc jeśli chcesz być wiarygodny porób zdjęcia tej wieży i wklej tu to w tedy pogadamy, to nawet złożymy Ci się na ten czołg.... Pozd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 9 Październik 2009 Share Napisano 9 Październik 2009 Rujewit- wykaż się rewolucyjną czujnością :-) i zwróć uwagę na datę powstania wątku i fakt, że był to jedyny wpis autora ...Nadal twierdzę, że Woytas popisał się bujniejszą fantazją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 9 Październik 2009 Share Napisano 9 Październik 2009 Zastanawia mnie kto jest zameldowany" pod tym numerem telefonu i czy na okolicznosc czolgu juz go sie pozbyl... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 9 Październik 2009 Share Napisano 9 Październik 2009 Na pewno otworzy informację telefoniczną, zacznie współpracować z tp i zostanie bohaterem komórkowym z podbitym okiem :):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rozi Napisano 9 Październik 2009 Share Napisano 9 Październik 2009 Rujewit tbg=tarnobrzegSwoją drogą już trzy takie śmiecie wyciągnąłem z bagna i przyda mi się czwarty. Daje 21 zł.Elektryków oddam za piwo.. XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 9 Październik 2009 Share Napisano 9 Październik 2009 Ja nic nie dam a wezmę go za darmo, mam kilku znajomych w policji to wpadnę i zarekwiruję na rzecz dobra publicznego :) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DuchBstok Napisano 9 Październik 2009 Share Napisano 9 Październik 2009 Z nieoficjalnych źródeł dowiedziałem się, że to jest TYGRYS!!! Tak trochę lakier zarysowany i przebite opony ale na chodzie!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.