Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 59
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Jestem w kropce, jak usunę wątek to będzie że sam wyłapałem dla siebie tą jakże cenną informacje.

Świerzbi mnie palec bo to jawne ogłoszenie na forum i powinno się skończyć kartką.

Ale znowu jak usunę to może nasz kraj straci coś wartościowego.

Od rana rozterki :)

A tak na serio to spiszcie ten numer bo wieczorem jeżeli autor się nie odezwie wątek leci w kosmos. NIE BĘDZIE ogłoszeń na forum.

• 1 year later...
Pytanie co to za czołg,bo mnie i moich kumpli interesują tylko te malowane na ekri.Swoją drogą powinien kolega wstawić fotki tego cuda,zrobione aparatem wyprodukowanym przed 2wś,żeby oddać klimat .Takie zdjęcia zachęcą potencjalnych kupców do poważnego zastanowienia.Ostatecznie może to być kilka zdjęć z aparatu Zorka 5.

A to Ci informacja... Nie może być...W moim województwie też krążą legendy, że w każdym bajorku, jeziorku i w stawie leży czołg a jak nie to BMW R6 na pewno z włączonymi światłami i włączonym silnikiem dlatego można zaobserwować czasami wynurzające się bąbelki z wody... Ktoś chce kupić owe miejsca ?

A tak poważnie Łukasz Bg (brzeg ? takie skojarzenie) to takie informacje to widzisz jak się kończą tak ja każda informacja o zatopionym porzuconym czołgu.. Więc jeśli chcesz być wiarygodny porób zdjęcia tej wieży i wklej tu to w tedy pogadamy, to nawet złożymy Ci się na ten czołg....

Pozd.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie