ubenfurer Napisano 2 Luty 2008 Napisano 2 Luty 2008 ja nie będę sypał znajomych :-) a trochę ich tu jest :-)pozdro
huk 100 Napisano 3 Luty 2008 Napisano 3 Luty 2008 ja tam sie przyznałem - a za innych to nie będę sie wypowiadał heheheh :):)
Szarubek Napisano 8 Luty 2008 Napisano 8 Luty 2008 Witam po małej przerwie!Wypada się przyznać - wypracowałem swój resurs w lotnictwie wojskowym (ostatnie stanowisko - dowódca eskadry technicznej), a teraz udeptuję od kilku lat pewne lotnisko trawiaste we wschodniej Polsce. Pracuję na cywilnych uprawnieniach, ale z munduru całkiem się nie rozebrałem.Pozdrawiam - Szarubek
huk 100 Napisano 9 Luty 2008 Napisano 9 Luty 2008 witam -Szarubek -czy myślisz o sławetnych atramentach zwanych dynamówami – z czerwoną pieczątką :):):) -pozdro
Szarubek Napisano 10 Luty 2008 Napisano 10 Luty 2008 He he ;-)Nie, moja bielizna osobista to cywilne sorty mundurowe". Mam na myśli mundur innych tajnych służb Najjaśniejszego Pana.Pozdrawiam - Szarubek
Szarubek Napisano 12 Luty 2008 Napisano 12 Luty 2008 Ale cisza zapadła. Z tymi tajnymi służbami żartowałem...
woytas Napisano 12 Luty 2008 Napisano 12 Luty 2008 Ja wiem, ze zartowal :)Ale i tak mozecie sie bac :>
Szarubek Napisano 12 Luty 2008 Napisano 12 Luty 2008 Przyjmowałem się kilka lat temu, po opuszczeniu szeregów Wojska Polskiego, do tej właśnie szacownej instytucji państwowej, jednym z elementów procesu rekrutacji były psychotesty. Otóż siedzę sobie już kilka godzin na tych psychotestach, rozwiązuję zagadki obrazkowe, odpowiadam na setki pytań, na myśl przychodzą mi odpowiedzi rodem z Paragrafu 22". Wtem Pani Psycholog stanęła nade mną i zagadnęła:- Nad czym pan się tak zastanawia?- Brakuje mi wariantów odpowiedzi. Jest Tak", Nie", a powinno być Tak", Nie" oraz Nie wiem" - odpowiedziałem.- Wtedy wszyscy poszliby na łatwiznę i zaznaczali Nie wiem" - rzekła Pani Psycholog.- To przynajmniej przydałoby się miejsce na komentarz...Tu zauważyłem błysk zawodowego zainteresowania w oczach Pani Psycholog:- A co by pan napisał?- Widzi Pani: tu jest pytanie nr 367: Uważam, że zachowałbym zimną krew nawet w czasie bombardowania."- I co?- Otóż napisałbym: Tak, ale pod warunkiem, że to ja będę bombardował!"Psychotesty przeszedłem pomyślnie...Strach się bać...Pozdrawiam - Szarubek
kundzio11 Napisano 24 Luty 2008 Napisano 24 Luty 2008 Pierwsza pancerna brygada szpiegów rowerowych.Przydzał-lux torpedo.
dzidek38 Napisano 27 Luty 2008 Napisano 27 Luty 2008 Kolejny mundur z wieloma guzikami.P.S. Pozdrowienia dla Longwooda.
czarnykot Napisano 28 Luty 2008 Napisano 28 Luty 2008 Mój mundur nie ma guzików :) tylko zatrzaski :P zakładam go na zajęcia w szpitalu oraz zawsze gdy wpadam tam porobić kilka badań/testów potrzebnych do tworzenia pracy :) jest błękitny i świetnie pasuje mi do oczków ;>
huk 100 Napisano 29 Luty 2008 Napisano 29 Luty 2008 czarnykot -mam nadzieje że to nie prosektorium ? :):)-pozdro
Pas Napisano 1 Marzec 2008 Napisano 1 Marzec 2008 cooler33 jest z warmińsko-mazurskiego, o ile pamietam. Tak przy okazji, pozdrowienia z mosgu ;)
cooler33 Napisano 2 Marzec 2008 Napisano 2 Marzec 2008 ja jestem z w-m osgale już niedługo,może rok pozdrawiam wszystkich strazników
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.