Skocz do zawartości

KTO Z NAS PRACUJE W SłUżBACH MUNDUROWYCH ?!

cecholek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 104
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Witam po małej przerwie!
Wypada się przyznać - wypracowałem swój resurs w lotnictwie wojskowym (ostatnie stanowisko - dowódca eskadry technicznej), a teraz udeptuję od kilku lat pewne lotnisko trawiaste we wschodniej Polsce. Pracuję na cywilnych uprawnieniach, ale z munduru całkiem się nie rozebrałem.
Pozdrawiam - Szarubek
Napisano
He he ;-)
Nie, moja bielizna osobista to cywilne sorty mundurowe". Mam na myśli mundur innych tajnych służb Najjaśniejszego Pana.
Pozdrawiam - Szarubek
Napisano
Przyjmowałem się kilka lat temu, po opuszczeniu szeregów Wojska Polskiego, do tej właśnie szacownej instytucji państwowej, jednym z elementów procesu rekrutacji były psychotesty. Otóż siedzę sobie już kilka godzin na tych psychotestach, rozwiązuję zagadki obrazkowe, odpowiadam na setki pytań, na myśl przychodzą mi odpowiedzi rodem z Paragrafu 22". Wtem Pani Psycholog stanęła nade mną i zagadnęła:
- Nad czym pan się tak zastanawia?
- Brakuje mi wariantów odpowiedzi. Jest Tak", Nie", a powinno być Tak", Nie" oraz Nie wiem" - odpowiedziałem.
- Wtedy wszyscy poszliby na łatwiznę i zaznaczali Nie wiem" - rzekła Pani Psycholog.
- To przynajmniej przydałoby się miejsce na komentarz...
Tu zauważyłem błysk zawodowego zainteresowania w oczach Pani Psycholog:
- A co by pan napisał?
- Widzi Pani: tu jest pytanie nr 367: Uważam, że zachowałbym zimną krew nawet w czasie bombardowania."
- I co?
- Otóż napisałbym: Tak, ale pod warunkiem, że to ja będę bombardował!"
Psychotesty przeszedłem pomyślnie...
Strach się bać...

Pozdrawiam - Szarubek
  • 2 weeks later...
Napisano
Mój mundur nie ma guzików :) tylko zatrzaski :P zakładam go na zajęcia w szpitalu oraz zawsze gdy wpadam tam porobić kilka badań/testów potrzebnych do tworzenia pracy :) jest błękitny i świetnie pasuje mi do oczków ;>

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie