maxikasek Napisano 29 Sierpień 2008 Share Napisano 29 Sierpień 2008 Przy okazji wspomianego wyżej Projektu Schneider- to jest okazja ;-). Armia paragwajska właśnie wycofuje z użycia 75mm armaty wz.1897. Dostali owiutkie" Boforsy M1935 ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gebhardt Napisano 29 Sierpień 2008 Share Napisano 29 Sierpień 2008 111 lat w linii to moze rekord?I swoja droga w ich warunkach klimatycznych utrzymanie tego sprzetu w uzytecznym stanie to szcaunek! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 29 Sierpień 2008 Share Napisano 29 Sierpień 2008 Wiecie co, a czemu nie. Skąd ta informacja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxikasek Napisano 30 Sierpień 2008 Share Napisano 30 Sierpień 2008 http://www.altair.com.pl/start-1646 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hartmann Napisano 30 Sierpień 2008 Share Napisano 30 Sierpień 2008 A co ja mam powiedzieć .Moja żona wytrzymuje już ze mną ponad 22 lata . Przetrzymała pancerkę , a teraz słucha o czołgu , ale tłumaczę jej , że to taka większa pancerka - i chyba chce zrozumieć . Ostatnio nie może zrozumieć dlaczego jeszcze jeżdżę na turnieje tańca , a wogule patrzy na mnie dziwniym wzrokiem .Hart Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muslim Napisano 30 Sierpień 2008 Share Napisano 30 Sierpień 2008 Panowie czyżby dopadał was jesienna melancholia ;)Siły i wytrwałości... dla towarzyszek niedoli :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 31 Sierpień 2008 Share Napisano 31 Sierpień 2008 Hart, spokojnie.Ja ci załatwie medal dla Zosi. Z okazji wytrzymania z Tobą. Jeszcze trzy lata i z okazji 25 lecia pożycia....Już ty wiesz dlaczego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PATRON Napisano 9 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 9 Wrzesień 2008 tośmy pomarudzili ...a teraz konkretniej : wieża :-)PATRON - FWP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PATRON Napisano 9 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 9 Wrzesień 2008 i tył wieży ...PATRON - FWP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PATRON Napisano 9 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 9 Wrzesień 2008 wprawne oko na ostatnim zdjęciu dojrzy komplet dekli tylnych i przednich kół podtrzymujących oraz podtrzymkę koła .... PATRON - FWP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greg66 Napisano 9 Wrzesień 2008 Share Napisano 9 Wrzesień 2008 No już myślałem ze zaspaliście:)Wieża :)Cieszę sie ze rośnie nam 7 TP. Pozdrowienia dla ekipy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
knieszkowiecki Napisano 12 Wrzesień 2008 Share Napisano 12 Wrzesień 2008 Jednak ta rodzinna atmosfera Wam się udzieliła i wreszcie daliście zdjęcia. Czekamy na Tomaszów i więcej szczegółów.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PATRON Napisano 19 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 19 Wrzesień 2008 zapraszamy na prezentację projektu 7TP" w dniach 20-21.09 .2008 (sobota, niedziela)w czasie obchodów bitwy pod Tomaszowem Lubelskim. w towarzystwie 7tp znajdzie się też TK-3 w wersji ruchomej, sam. wz 34, PZ II , i inne. w trakcie prezentacji będą obecni wszyscy członkowie Fundacji Wojskowości Polskiej . Zapraszamy do rozmów i wymiany poglądów .Niestety ale wieści pogodowe wymagają przekazania uwagi o konieczności założenia ciepłych galotów, ale mam nadzieję że możliwość zapoznania się ze sprzętami zrekompensuje te niedogodności.PZDR PATRON, Akagi, Hartmann, Panzergrzes, Olo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 19 Wrzesień 2008 Share Napisano 19 Wrzesień 2008 niestety nie tylko zimnohttp://umold.meteo.pl/java/mgram.php?x=22&y=9&lang=0&ver=&ikonka=1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomsee Napisano 21 Wrzesień 2008 Share Napisano 21 Wrzesień 2008 Jak udała się impreza w Tomaszowie Lubelskim?Czy będą jakiekolwiek FOTKI obrazujące dokonania FWP?Bo zżera mnie męka niecierpliwości ;))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lufcik Napisano 21 Wrzesień 2008 Share Napisano 21 Wrzesień 2008 byłem i widziałem :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lufcik Napisano 21 Wrzesień 2008 Share Napisano 21 Wrzesień 2008 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lufcik Napisano 21 Wrzesień 2008 Share Napisano 21 Wrzesień 2008 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.