Skocz do zawartości

PROJEKT 7TP - 2008

PATRON

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Przy okazji wspomianego wyżej Projektu Schneider- to jest okazja ;-). Armia paragwajska właśnie wycofuje z użycia 75mm armaty wz.1897. Dostali owiutkie" Boforsy M1935 ;-)
  • Odpowiedzi 304
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
A co ja mam powiedzieć .Moja żona wytrzymuje już ze mną ponad 22 lata . Przetrzymała pancerkę , a teraz słucha o czołgu , ale tłumaczę jej , że to taka większa pancerka - i chyba chce zrozumieć . Ostatnio nie może zrozumieć dlaczego jeszcze jeżdżę na turnieje tańca , a wogule patrzy na mnie dziwniym wzrokiem .
Hart
Napisano
Hart, spokojnie.
Ja ci załatwie medal dla Zosi.
Z okazji wytrzymania z Tobą.

Jeszcze trzy lata i z okazji 25 lecia pożycia....
Już ty wiesz dlaczego.
  • 2 weeks later...
Napisano
wprawne oko na ostatnim zdjęciu dojrzy komplet dekli tylnych i przednich kół podtrzymujących oraz podtrzymkę koła ....

PATRON - FWP
Napisano
zapraszamy na prezentację projektu 7TP" w dniach 20-21.09 .2008 (sobota, niedziela)w czasie obchodów bitwy pod Tomaszowem Lubelskim. w towarzystwie 7tp znajdzie się też TK-3 w wersji ruchomej, sam. wz 34, PZ II , i inne.
w trakcie prezentacji będą obecni wszyscy członkowie Fundacji Wojskowości Polskiej . Zapraszamy do rozmów i wymiany poglądów .
Niestety ale wieści pogodowe wymagają przekazania uwagi o konieczności założenia ciepłych galotów, ale mam nadzieję że możliwość zapoznania się ze sprzętami zrekompensuje te niedogodności.

PZDR PATRON, Akagi, Hartmann, Panzergrzes, Olo
Napisano
Jak udała się impreza w Tomaszowie Lubelskim?
Czy będą jakiekolwiek FOTKI obrazujące dokonania FWP?
Bo zżera mnie męka niecierpliwości ;)))

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie