kijow Napisano 20 Sierpień 2009 Share Napisano 20 Sierpień 2009 vis1939 to pasuje do ciebie:)http://www.youtube.com/watch?v=zCNrbirT4KY&feature=related Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 20 Sierpień 2009 Share Napisano 20 Sierpień 2009 Panowie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stedke-Haemorrhage Napisano 21 Sierpień 2009 Share Napisano 21 Sierpień 2009 Muza,koncerty,patologia,używki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzieci3 Napisano 21 Sierpień 2009 Share Napisano 21 Sierpień 2009 Witam,jak dwa razy w roku nie polatam sobie po Tatrach to,brakuje mi kondycji na wykopki.Oczywiście poczucie grozy,strachu po takich występach korzystnie wpływa na instynkty przy wykopkach.Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 21 Sierpień 2009 Share Napisano 21 Sierpień 2009 Tatry są fajne ale poza szlakiem ;)Tatrzańskie jaskinie pierwsza klasa..pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja20 Napisano 21 Sierpień 2009 Share Napisano 21 Sierpień 2009 Ostatnio się przez Krupówki próbowałem przedrzeć z rowerem, nie dało rady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzieci3 Napisano 21 Sierpień 2009 Share Napisano 21 Sierpień 2009 Uczciwie chciałbym osądzić naszą Mrozną i słowacką Bielską z której niedawnieńko wróciłem.Tatry są Nasze,ale tą polecam każdemu.To trzeba zobaczyć.Autentycznie warto.Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 24 Sierpień 2009 Share Napisano 24 Sierpień 2009 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomakzr Napisano 24 Sierpień 2009 Share Napisano 24 Sierpień 2009 moze nie hobby ale sposob na zycie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zebu74 Napisano 25 Sierpień 2009 Share Napisano 25 Sierpień 2009 Ja20,jak będziesz kiedyś w Karkonoszach polecam wjazd rowerem na Śnieżkę,extra zaprawa i niesamowite wrażenia,droga kamienno-szutrowa(dla terenówek),wjazd do od strony św Wang.Warto! pzdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zebu74 Napisano 25 Sierpień 2009 Share Napisano 25 Sierpień 2009 Zapomniałem o foto,słabe jest bo ładnych pare lat temu było i apaeacik zwykły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zebu74 Napisano 25 Sierpień 2009 Share Napisano 25 Sierpień 2009 I tak po drodze na zamek Chojnik się wdrapaliśmy.pzdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cowboys From Hell Napisano 25 Sierpień 2009 Share Napisano 25 Sierpień 2009 tomakzr- Fajny masz sposób na życie!!Mnie NIESTETY na taki nie stać...Na razie zajmuje się dziewczyną,gram w piłkę i gram na gitarze, ale może kiedyś jak już będę obrzydliwie bogaty to też sobie sprawie takie cacko:)Pozdrawiam.HARD ROCK HALLELUJAH!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pyra75 Napisano 27 Sierpień 2009 Share Napisano 27 Sierpień 2009 A ja jak kolega 8total4, bawię się w ASG, z dużych imprez zaliczyłem dowodzenie" stroną w imprezach Tomaszowo 2008 i 2009.Mundur MARPAT Marines i Bundeswehr. Repliki AK-47 Specnaz i M-14 EBR z lunetą i bipodem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuczman Napisano 29 Sierpień 2009 Share Napisano 29 Sierpień 2009 Ciekawy temat i wielka roznorodnosc zainteresowan.Ja... jestem niczym bardzo niezdecydowana osoba, takie mam wrazenie. Kolekcjonuje bursztyn i jego odmiany, czyli zywice kopalne z calego swiata. Aktywnie- zbieralem okazy w kilku Stanach USA, Kanadzie. Libanie itp. Moja kolekcja istnieje w Muzeum Ziemi w Warszawie dla wszystkich do wgladu na wystawie stalej.Pasjonuje sie szybkimi motorowkami, restauruje teraz slizgacz z 1974 roku, kultowa marka w Stanach (Switzer, SS175) bedzie napedzana 175HP Mercury Black Max pozaburtowym silnikiem.Druga to aluminiowa lodz, '56 Queen Mary bedzie w pelni wypolerowana i idealna na zegluge po rzekach lub na ryby. Militaria? Przypadkowo zapoznalem sie z Collings Foundation i ich WWII bombowcami. Zaliczylem juz cztery loty na Latajacej Fortecy i Liberatorze. Koledzy ktorych poznalem wlasnie pomagaja w wolnych chwilach przy calkowitej renowacji Latajacej Fortecy. Zwiedzanie air shows jak i towarzyszacych im inscenizacji i sprzetu wojskowego jest zarazliwe, szczegolnie w kraju gdzie bez zadnego problemu nie bedac karanym mozna sobie nabywac i posiadac takie cacka. Ostatnio rozmawialismy z grupa inscenizujaca walke Niemcow z Amerykanami- jeden z panow posiada 5 sprawnych flakow. I czasem strzelaja ze slepakow, tyle ze szeryf szybko przyjezdza;))3 futrzaki w domu.Numizmatyka.http://img90.imageshack.us/i/img0463hv7.jpg/][IMG]Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Czlowieksniegu 07:15 29-08-2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuczman Napisano 29 Sierpień 2009 Share Napisano 29 Sierpień 2009 [img]http://imgcash4.imageshack.us/img90/4698/img0463hv7.th.jpg[/img] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuczman Napisano 29 Sierpień 2009 Share Napisano 29 Sierpień 2009 Oficjalnie poddaje sie z wklejaniem thumbnails ;))http://img510.imageshack.us/img510/4816/dscn0321xh4.jpghttp://img382.imageshack.us/i/dscn0110pw7.jpg/http://img208.imageshack.us/i/img5859ok4.jpg/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 14 Wrzesień 2009 Share Napisano 14 Wrzesień 2009 złapać tęczę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OloOcki Napisano 14 Wrzesień 2009 Share Napisano 14 Wrzesień 2009 Trooper tez lubię rysować, ale wolę portrety albo kompletną abstrakcję :)A tak z zainteresowań to jeszcze harcerstwo, muzyka, piłka nożna(gra w klubie) :)Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 2 Październik 2009 Share Napisano 2 Październik 2009 gość... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schivelbein Napisano 2 Październik 2009 Share Napisano 2 Październik 2009 Taka bestia wpierniczała mi jabłka i musiałem ją zabić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darso Napisano 2 Październik 2009 Share Napisano 2 Październik 2009 Nie będę oryginalny. Moje hobby to:Wino, kobiety i śpiew :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mruk Napisano 2 Październik 2009 Share Napisano 2 Październik 2009 poszukiwania w każdej formie( to oczywiste), łażenie po opuszczonych budowlach sprzed 1945(bunkry, fabryki itp), motoryzacja,troche fotografia, i wszystko co związane z wojskiem i militarką oraz jak wspomniał Kolega wyżej Wino, Kobiety i śpiew hehe;) co do muzyki, oczywiście każdy ma swoje gusta ale nie trawie muzyki typu techno, jakieś klubowe, metal lubię ale po części [nie lubię typowego darcia ryja";) tylko spokojniejsze piosnki typu Sabaton czy Metallica] lubię rap ale tylko ten który mówi o problemach codziennego dnia, egzystencji itp, natomiast nie lubię rapu typu HWDP, jointy, jaranie faji"(moim zdaniem takie piosenki nie powinny się ukazywać na płytach, po prostu powinno byc to karalne, bo do myślenia to nie daje, jest to dla debili) itp to jest SYF SYF i jeszcze raz SYF, a nie rap, prawdziwy rap to taki jaki wymieniłem wyżej(o egzystencji), wiadomo lecą tam słowa niecenzuralne, ale myślę że dosadniej trafiają takie utwory do ludzi, no i oczywiście nie jest to muzyka dla dzieci do lat 15-16, to trzeba zrozumieć, a nie słuchać bo fajny bit leci, nie trawie też feelów, mandaryn, dod, itp kiczu i komerchy;) a do jakichś posiadówek przy grillu lubię jakieś biesiadne;) PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZUBIKED Napisano 2 Październik 2009 Share Napisano 2 Październik 2009 OOOO tu na dachu kiedyś robilem fotki Endorfinie" i piliśmy wino . Dwie pasje za jednym zamachem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 2 Październik 2009 Share Napisano 2 Październik 2009 niestety... to już przeszłość... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.