Skocz do zawartości

Zdrowych spokojnych świąt Bożego Narodzenia

blaszak

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Chciałbym życzyć wszystkim kolegom poszukiwaczom,kolekcjonerom , których znam i nie znam zdrowych,spokojnych,wesołych i rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia.Wspaniałej rodzinnej Wigilii oraz szczęśliwego Nowego Roku.
Aby ten Nowy Rok był obfity dla wszystkich we wspaniałe,unikatowe znaleziska,trafienia miejsc dotąd nie odkrytych i abyśmy wszyscy doczekali się nowej ustawy która pozwoli nam ratowanie i kolekcjonowanie pamiątek historycznych ,które bez naszej pasji i zamiłowania już dawno rozpadły by się w ziemi na pył.
Jednym słowem życzę zdrowych,spokojnych świąt i szczęśliwego Nowego Roku.
Z pozdrowieniami dla wszystkich!!
blaszak
Napisano
No to jeśli juz kolega , blaszak , rozpoczoł wątek , to i Ja od Siebie chciał bym wam wszystkim zyczyc Wesołych i Spokojnych Świąt , i zeby nadchodzący rok 2008 był obwitym rokiem w dorodne znaleziska :)
Napisano
Swieta sie zblizaja, a to czas radosci i refleksji. Dolaczajac sie do zyczen. Pogodnych i bezzstresowych Swiat Bozego Narodzenia a w Nowym Roku spelnienia wszystkich marzen zarowno planowanych jak i nie. I jeszcze jedno. Nawet w czasach niektorych wojen i konfliktow strony zawieszaly bron na ten okres. Wszelkie niesnaski i zwady odlozmy koledzy na pozniej. Niech to beda prawdziwe Swieta.
Pozdrawiam Stangret
Napisano
Cokolwiek dziś oznaczają te święta, to niech ta wigilijna noc będzie zaiście piękna... Drodzy Forumowicze życzę Wam przede wszystkim zdrowia, bo ten idylliczny odźwiernik jest w życiu najważniejszy, a poza tym szczęścia i udanych łowów. Dasz dół!!!
Napisano
jak kazek-zycze przede wszystkim zdrowia i szczescia w milosci-bo znaleziska jakie by nie byly to sa:)
i zebyscie sie nie wkurzali na Ba...aSS bo on dobry chlop razem do przedszkola chodzilismy,wiec go znam dobrze-spokojny, ulozony, madry, szanujacy ,silny ,zbudowany przystojny...eee no sie troche zapedzilem-:-)
ale pozdrawia was wszystkich nawet takich jak:
8total4,huk100,MK,czarnykot,uben,hitboy,acer,lesnik.szwecja,stangert,to712345,blaszak,Klausbols,kopijnik,cis,f35jsw,pawel80,slomek von cos tam,pomsee,curusscx,wojtas,grba,danielekoff,mowgil(choc nik straszny umiarkowane pozdro),martian,g.polik,suchyss,fiodor,czarny12,qba@,dunaj65,pika,frezzer,uff kogo nie wymienilem to pisac zazalenie,moze was dodam do listy
a no i oczywiscie Bocianowi zycze tez tego co wam czyli szczescia zdrowia sukcesow i spelnienie marzen:-)
pozdro kolega bagneta ss:-)
Napisano
Ja również chciałem życzyć Wszystkim uczestnikom tego forum, zdrowych i pogodnych Świąt Bożego Narodzenia oraz Szczęśliwego Nowego Roku!

Ps. Szczególne życzenia dla mojego brata, który jest tu z nami, oraz dla jego rodziny (żony i córki).
Napisano
no to ja się dołączę, Panowie i Panie, owocnych poszukiwań w nowy roku, wielu ciekawych przygód i odkryć, jak najmniej kłopotów z naszym kulawym prawem i dużo szczęścia!!!
Napisano
A ja Wam drogie bractwo poszukiwawcze życzę na te Święta i Nowy Rok zdrowia szczęścia i pomyślności wszelakiej, ale przede wszystkim zmian w polskim prawie, aby jak najmniej fantów musiało wracać do ziemi i aby każdy z Was czuł się wreszcie doceniony za wkład w ratowanie historycznych przedmiotów, a nie jak jakiś terrorysta bądź wandal.
Napisano
Spokojnych i rodzinnych Swiąt, chwili zadumy nad przeszłością przed końcem kolejnego roku oraz powodzenia w 2008 roku, także w ulubionym przez nas tropieniu historii.
L.G -Skyluke
Napisano
Ja rowniez dolaczam sie do zyczen i zapodam wierszyk:

Świąt pięknych śnieżnych,
mrozem malowanych.
Prezentów tylko takich...
długo pamiętanych.
Sylwestra w tańcu szalonego
w szampanie skąpanego.
Zaś w Nowy Rok gdy zajdzie księżyc
a świt się światem rozniesie
niech jeszcze raz przyjdzie św.Mikołaj
i ...spod stołu podniesie!

ps. i oczywiscie odkryc to co jescze nieodkryte.
Wesolych Swiat. Neustadt.
Napisano
twórczych polemik, dystansu do własnych przemyśleń, odwzajemnionej miłości do swoich pasji, białych świąt (ale tylko świąt bo potem trzeba kopać!), wyrozumiałej zony, życzy wszystkim forumowiczom Leon, stary Wercyngetoryks :)
Napisano
Śniegu po pachy smacznej kiełbachy prezentów kupe rózgi na dupe do nieba choinki i wędzonej szynki oraz szczęśliwego wskoku do nowego roku.
Napisano
Wesolych, radosnych, zdrowych Swiat PANIE PANOWIE !!!
Aby juz nigdy wiecej smutku nie bylo w waszych domach i sercach. Aby spelnily sie Wasze zyczenia ! Aby juz nigdy wiecej historia nie dzielia a dawala tylko powod do dumy i radosci !
WESOLYCH SWIAT !!!!!
dar7914
Napisano
Panie i Panowie poszukiwacz zdrowycz i wesołych świąt życze z całą moją rodzinką. Szczęścia w łopacie, mg pod choinka. Daro76.
Napisano
Witam,
z okazji Świąt i Nowego Roku życzę Wam końskiego zdrowia, radości z życia, żeby zawsze towarzyszyło Wam szczęście, a ziemia była łaskawa.
Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie