Skocz do zawartości

Dzik wykopał spluwę!

Rumburak

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Koledzy na 100% ktoś z forum Odkrywcy przestraszony ostatnimi nalotami wpakował Waltherka do woreczka i zakopał go w lesie nie chcąc trzymać go w domu. Niestety podpatrzył go dzik współpracujący z miejscowym leśniczym. Niektóre dziki kolaborują z leśniczymi aby nie zostać przerobionymi na kiełbasy. Spytajcie Acera on coś wie na ten temat.
Tak więc ten dzik wykopał, pistolet pognał z nim do leśniczego i dzięki temu ma gwarancję, że już nie zostanie odstrzelony.
Niestety moralność wśród dzików upada w zastraszającym tempie.
  • Odpowiedzi 70
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Byłem dziś w lesie i zaciągnąłem języka... Zając mi powiedział, że dzik znalazł tego Walterka dzięki mapkom, które znalazł na tym forum...Ponoć nawet się tutaj zapisał.Zając też to planuje. Los zbrodniczych arsenałów" w lasach jest już przesądzony...
Napisano
siema Tysiąc, no to już wiem gdzie kopiesz, ten dzik to Florian, wiem gdzie on mieszka !!! A co do historii o broni i dziku, na moje FRAJERSKA.
Napisano
Apropo DZIKA niegdyś w latach pwojennych w Janowicach Wielkich był dzielnicowy o nazwisku DZIK, miał poważanie wsród ludności miejscowej ,mieszkał tesz tam pewien niepoprawny człowieczek nadużywajncy alkocholu a przytym jeżdził rowerem po pianemu.któregoś dnia dzielnicowy Dzik go złapał i mówi no kolego koniec żartów wykręcam wętle w roweże aty pijaku idziesz do ciupy aten poczciwy pijaczyna się odzywa błagalnym głosem ,panie Dzik podaruj pan ostatni raz niebońć pan SWINIA .
Napisano
Ja też dzisiaj gadałem z dzikiem- prosił o niepodawanie jego miejsca zamieszkania- boi się najazdu fotoreporterów i pismaków...Aha i nie wyraził zgody na pokazywanie twarzy na zdjęcuach, więc Tysiąc powinieneś mu zamazać fejsa" ;)
Napisano
India pisze:
nalazłeś bagnet(czyt.WALTERA)...I co dalej?Są,jak zawsze,dwa wyjścia.Pozytywne i hm...,też pozytywne.Czyli:zabierz ze sobą,a jeśli nie lubisz bagnetów(czyt.WALTERÓW),wrzuć z powrotem do dołka.I choć ta druga opcja może wydawać się szaleństwem-nie jest w istocie pozbawiona sensu.Już widzę twoją minę...Tak po prostu wywalić?A dla czego nie?Jeżeli masz już TRZY identyczne w domu(czyt.W BARŁOGU)?"

Widocznie dzik czytał Skarby z pobojowisk".:D he he:):):))Po co mu kolejny walter,skoro ma już kilka?On po prostu zachował się fer i wybrał to drugie pozytywne wyjście".
Jedynie hamsko postąpił z tym,że dołka po sobie nie zakopał:)

Pozdro:)
Napisano
Nie trzeba być dzikim dzikiem, aby znaleźć tak zabezpieczoną broń, która pozostała np. po walkach września 1939r. Dawno, dawno temu znajdowano tak zabezpieczone pistolety VIS na polu bitwy w Falenicy i Miedzeszynie (obecnie Warszawa, dzielnica Wawer).
Napisano

giza144
Tak wygląda to co napisałeś po wklejeniu do Worda.
Sprawdzaj tam proszę swoje wypowiedzi przed umieszczeniem ich na forum. Jeżeli nie posiadasz tego programu to postaraj się o słownik ortograficzny, przyda Ci się.

Napisano
Dajcie spokój.
Byłem na święta w Białowieży
Gość stał się pośmiewiskiem całej okolicy,
Podobno nawet Smutni Panowie sie z niego podsmiewają.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie