Cronos Napisano 5 Grudzień 2007 Napisano 5 Grudzień 2007 łeeee żadnej pantery w garażu albo chociaż tygrysa w stodole:( Ale te koła od wozu interesujące. A tak poza tym to kolekcja cud-miód.
Swiety82 Napisano 5 Grudzień 2007 Napisano 5 Grudzień 2007 Aż miło popatrzeć że te eksponaty nie robią za jakieś sprzęty użytku domowego, jak to w większości domostw polskich rolników... Kolekcja co najmniej ciekawa, chociaż małe porządki by się przydały...
profos Napisano 5 Grudzień 2007 Napisano 5 Grudzień 2007 jeszcze jeden pozytywnie zakręcony...a to coś" na fotce nr 15 to madejowe łoże? :)
Czarek Napisano 5 Grudzień 2007 Napisano 5 Grudzień 2007 jakby chciał moge się zamienić za nie na sieczkarnię starą a nawet 2dorzucę młockarnię jeszcze starszą i 80%lekko podjedzonej przez korniki bryczki:)
latający holender Napisano 5 Grudzień 2007 Napisano 5 Grudzień 2007 I to się nazywa lokata kapitału ! Taki zbiór to lepsze niż lokata w banku !
Kiler Napisano 6 Grudzień 2007 Napisano 6 Grudzień 2007 Od czego sa te drewniane szprychowe kola przy wozie?
pomsee Napisano 6 Grudzień 2007 Napisano 6 Grudzień 2007 Zbiór jak zbiór najważniejsze, że człowiek ratuje coś z przeszłości a nie lecie z kawałkiem złomu do skupu, więcej takich...
Arbi1000 Napisano 6 Grudzień 2007 Autor Napisano 6 Grudzień 2007 Nie biega do skupu złomu, to jedno.Trzyma się też zasady, że nie odsprzedaje swoich nabytków.Inną rzeczą jest fakt, jak sam mówi, że czasemi rano odkrywa jakieś braki na podwórku.(może niektóre eksponaty dostają nóg?)
pomsee Napisano 6 Grudzień 2007 Napisano 6 Grudzień 2007 Rasowy" kolekcjoner sprzedaje, wymienia a jego kolekcja jest dynamiczna. Fant w gorszym stanie wymienia na lepszy i tak w kółko w innym wypadku kolekcja powoli zamienia się w graciarnię lub zbieraninę. Tak więc uważam, że sprzedawanie to w kolekcjonerstwie nic złego.
rudolf Napisano 8 Grudzień 2007 Napisano 8 Grudzień 2007 Latem wykonywałem u jednego gościa z mojej okolicy usługę minikoparką." A już myślałem ze wykopałeś BMW z niespodzianką.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.