Skocz do zawartości

Kolekcja Pana S.

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
łeeee żadnej pantery w garażu albo chociaż tygrysa w stodole:( Ale te koła od wozu interesujące. A tak poza tym to kolekcja cud-miód.
Napisano
Aż miło popatrzeć że te eksponaty nie robią za jakieś sprzęty użytku domowego, jak to w większości domostw polskich rolników...

Kolekcja co najmniej ciekawa, chociaż małe porządki by się przydały...
Napisano
jakby chciał moge się zamienić za nie na sieczkarnię starą a nawet 2dorzucę młockarnię jeszcze starszą i 80%lekko podjedzonej przez korniki bryczki:)
Napisano
Zbiór jak zbiór najważniejsze, że człowiek ratuje coś z przeszłości a nie lecie z kawałkiem złomu do skupu, więcej takich...
Napisano
Nie biega do skupu złomu, to jedno.
Trzyma się też zasady, że nie odsprzedaje swoich nabytków.
Inną rzeczą jest fakt, jak sam mówi, że czasemi rano odkrywa jakieś braki na podwórku.(może niektóre eksponaty dostają nóg?)
Napisano
Rasowy" kolekcjoner sprzedaje, wymienia a jego kolekcja jest dynamiczna. Fant w gorszym stanie wymienia na lepszy i tak w kółko w innym wypadku kolekcja powoli zamienia się w graciarnię lub zbieraninę. Tak więc uważam, że sprzedawanie to w kolekcjonerstwie nic złego.
Napisano
Latem wykonywałem u jednego gościa z mojej okolicy usługę minikoparką." A już myślałem ze wykopałeś BMW z niespodzianką.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie