Cronos Napisano 5 Grudzień 2007 Share Napisano 5 Grudzień 2007 łeeee żadnej pantery w garażu albo chociaż tygrysa w stodole:( Ale te koła od wozu interesujące. A tak poza tym to kolekcja cud-miód. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 5 Grudzień 2007 Share Napisano 5 Grudzień 2007 Aż miło popatrzeć że te eksponaty nie robią za jakieś sprzęty użytku domowego, jak to w większości domostw polskich rolników... Kolekcja co najmniej ciekawa, chociaż małe porządki by się przydały... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szwecja Napisano 5 Grudzień 2007 Share Napisano 5 Grudzień 2007 szczerze mówiąc to nic ciekawego :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
profos Napisano 5 Grudzień 2007 Share Napisano 5 Grudzień 2007 jeszcze jeden pozytywnie zakręcony...a to coś" na fotce nr 15 to madejowe łoże? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R51 Napisano 5 Grudzień 2007 Share Napisano 5 Grudzień 2007 A myślałem że to ja zbieram głupie rzeczy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Napisano 5 Grudzień 2007 Share Napisano 5 Grudzień 2007 Narty SiPo? O kruca fuks... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 5 Grudzień 2007 Share Napisano 5 Grudzień 2007 hehe no miał gościu farta z nartkami:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 5 Grudzień 2007 Share Napisano 5 Grudzień 2007 jakby chciał moge się zamienić za nie na sieczkarnię starą a nawet 2dorzucę młockarnię jeszcze starszą i 80%lekko podjedzonej przez korniki bryczki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 5 Grudzień 2007 Share Napisano 5 Grudzień 2007 I to się nazywa lokata kapitału ! Taki zbiór to lepsze niż lokata w banku ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiler Napisano 6 Grudzień 2007 Share Napisano 6 Grudzień 2007 Od czego sa te drewniane szprychowe kola przy wozie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomsee Napisano 6 Grudzień 2007 Share Napisano 6 Grudzień 2007 Zbiór jak zbiór najważniejsze, że człowiek ratuje coś z przeszłości a nie lecie z kawałkiem złomu do skupu, więcej takich... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arbi1000 Napisano 6 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 6 Grudzień 2007 Nie biega do skupu złomu, to jedno.Trzyma się też zasady, że nie odsprzedaje swoich nabytków.Inną rzeczą jest fakt, jak sam mówi, że czasemi rano odkrywa jakieś braki na podwórku.(może niektóre eksponaty dostają nóg?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomsee Napisano 6 Grudzień 2007 Share Napisano 6 Grudzień 2007 Rasowy" kolekcjoner sprzedaje, wymienia a jego kolekcja jest dynamiczna. Fant w gorszym stanie wymienia na lepszy i tak w kółko w innym wypadku kolekcja powoli zamienia się w graciarnię lub zbieraninę. Tak więc uważam, że sprzedawanie to w kolekcjonerstwie nic złego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudolf Napisano 8 Grudzień 2007 Share Napisano 8 Grudzień 2007 Latem wykonywałem u jednego gościa z mojej okolicy usługę minikoparką." A już myślałem ze wykopałeś BMW z niespodzianką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomsee Napisano 8 Grudzień 2007 Share Napisano 8 Grudzień 2007 Qrcze ale ludzie na forum to mają pamięć ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.